The Australian Bar KBH Anmeldelser 69

3,0

En tyk magtliderlig dørmand smed mine to venner udfra a bar i kbh, da de var sammen inden på toilettet fordi den ene havde det dårligt og skulle brække sig. De fik ingen begrundelse, og ekstremt dår... Se mere

A-bar disker gang på gang op med byens vildeste fest, der er gode priser og masser festglade mennesker. Man falder altid i snak med folk, og det er super hyggeligt! Desuden kan man mærke, at personale... Se mere

3,0

Middel

Aldrig fået så dårlig behandling før

Mine venner og jeg ankommer på A Bar på j-dag, for at fejre juleøllen. Vi har bestilt bord over telefon, og får der at vide at det er gratis, men da vi så ankommer, får vi at vide at vi minimum skal købe en flaske alkohol for 600 kroner, og ellers kan vi ikke få bordet. Vi sætter os så bare et andet sted.

Senere hen skal jeg så på toilettet, og da vi kommer frem er pigekøen enormt lang, og der er ikke et øje på drengetoilettet. Derfor vælger min veninde og jeg at gå derud, da jeg har stået i kø lidt tid og ikke kan holde mig mere. Vi når så knap nok at lukke døren bag os til båsen, da en vagt meget aggressivt kommer stormende og siger at vi skal gå. Vi går så ud fra, at vi skal stille os over i den anden kø, men han siger at vi helt skal forlade stedet. Både mig og min veninde bliver i første omgang meget forvirret og dørmanden nægter at fortælle os, hvorfor vi bliver smidt ud og bliver mere og mere vred. Vi bliver så gænget ud i garderoben og skal hente vores ting, og jeg bliver ved med at spørge, om jeg kan snakke med manageren, da jeg gerne vil have et grundlag for, hvorfor vi skal smides ud, men han nægter at tilkalde hende. Jeg har i løbet af aftenen mistet den lille papirlap mit nummer stod på til mine ting i gardaroben, men har et billede af den, hvilket jeg tidligere på aftenen havde fået fortalt var nok. Damen i garderoben siger så at jeg ikke kan få mine ting, og dørmanden siger at så må jeg gå uden. Jeg står kun iført et par bukser og en top og kan hverken få min jakke eller mit rejsekort, og der er omkring 5 grader, og jeg er mange kilometer væk fra min bostand. På daværende tidspunkt føler jeg mig så uretfærdig behandlet, at jeg begynder at græde i afmagt og frustration og først der bliver manageren tilkaldt. Jeg forklare så situationen og fortæller at dørmanden har været meget ubehagelig gennem hele forløbet og meget magtsyg og ingenting ville fortælle os. Først der siger han så, at det er fordi at de troede vi ville bolle på toilettet og han ikke kan forstå, at der er behov for at vi går to på toilettet. Det skal lige nævnes igen at vi var to piger, og generelt går man ikke på toilettet alene på en klub som pige, da man nemt bliver væk. Vi får så lov af manageren til at blive.

Da jeg så senere på aftenen skal have mine ting igen er balladen der igen. Jeg skal underskrive gud ved hvor mange papirer, selvom jeg siger jeg kan beskrive hver en ting i min taske. Damen fumler så med det i meget lang tid, selvom jeg viser hende nummeret på den taske jeg skal have. Derefter udlevere hun så en andens ting til mig. Så jeg skal stå og underskrive en masse papirer for at de kan være sikker på, at jeg ikke tager en taske der ikke er min, og så er det deres eget personalle der udlevere en forkert taske, som jeg i princippet bare kunne have stukket af med??

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Jeg sætter aldrig mine ben på A Bar igen efter den tur og synes generelt personalet skal oppe sig. Den eneste fornuftige ansatte var manageren.

3. november 2019

DÅRLIG SERVICE

Vi indleverede to jakker, og fik kun én ‘papir’ kode, som vi senere indleverede således vi kunne få vores tøj. Men vi skulle vente og skrive under på himmel og heelvede for at vi kunne få vores jakker tilbage, som de gaderoben ikke havde en styr på. Systemet er til grin. Kan dybt frabedes

1. november 2019

Dårligste b******** sted i verden

Jeg har lidt af en dårlig nyhed.
Jeg havde en oplevelse hos jer for omkring 30 min siden. Det drejer sig om en af jeres oprydder, som havde taget vores drik/øl. Da jeg så vedkommende havde taget vores drik, prøvede jeg at spørger vedkommende, hvorfor han havde taget vores drik/øl. Hvorefter jeg hørte, at han svarede at der var fri fadøl, og at han havde holdt øje med vores drikkevarer, som vi åbenbart ikke havde drukket af i lang tid, hvilket ikke passer, da en af os drak af en af dem efter hvert skud i pool.

Dette var fint med mig, hvis jeg kunne få nogle nye, for det var ikke mere end lidt over 2 cl. i de restende engangkrus. Herefter gik jeg op i baren, hvor jeg fik at vide, at det ikke var muligt at få nogle nye. Dette kom dog bag på mig, da jeg fik at vide, at der var fri fadøl. Vedkommende der betjente mig fik tilkaldt den pågældende afrydder, og han forklarede at der ikke var mere end 1,5 cm i engangskrusene. Så jeg fik et glas med omkring 3 cm fra bunden. Der blev jeg forundret, da jeg havde forventet 3 fyldte. Vedkommende om betjente mig sagde, at hun ikke bare kunne give nye øl afsted. Alligevel har det været i orden at tage mine venner og min driks på baggrund af at afrydderen havde observeret, at der ikke var nogle som havde taget af vores “drikkes” i lang tid, hvilket tydeligvis er forkert. Dette prøvede jeg at fortælle, men det blev ikke modtaget af personalet, hvilket jeg som kunde ikke kunne gøre noget ved.

Det endte med at jeg fik cirka hvad der var tilbage (hvilket ikke kan måles op af en afrydder, men hvilket jeg gik med til i god stil), men én ting der er vildt dårligt stil, det er at vedkommende ikke kan indrømme den fejl som vedkommende har lavet, og mine venner og jeg ikke kan få helt nye drinks, som vi bør have krav på. Nu da en af jeres medarbejder har fjernet vores drinks, uanset mængden af drinken.

Derudover prøvede jeg at få afryddernes navn over flere omgange, men dette var ikke muligt....

Jeg vil bare sige, at det er den dårligste oplevelse, som jeg nogensinde har fået.

Hilsen en meget utilfreds kunde

5. april 2019

Jeg er på min polterabend og er lige…

Jeg er på min polterabend og er lige blevet afvist efter mine planlæggere har gjort et kæmpe stykke arbejde. Vi bliver afvist fordi der er en af dem der er med der har en lomme på buksen. Det vises så at den lomme er banderelatere åbenbart. I min optik er det mærkeligt at det ikke er udspecificeret hvad der er banderelatere. Vi kommer fra Roskilde og Hvalsø. Og har ingen idé om hvad der ellers er normen. Jeg har en bror der har stået vagt for hæren for politiet i Kbh og en bror med 8 år som vagt. En del bekendtskaber i politiet. Tak for at ødelægge min aften. Appriciated

5. maj 2018

Advarsel mod at købe billetter til…

Advarsel mod at købe billetter til arrangementer på Autralian Bar (A-Bar) i
Aarhus.

26/2 2018 købte min datter billet til Gallafest 2/3 2018 for STX Viby.
Arrangementet blev udbudt af Australian Bar Aarhus til en pris af DKK 350,00
pr. pers.

Australian Bar Aarhus aflyser imidlertid arrangementet, men iværksætter ikke
nogen tilbagebetaling af solgte billetter.

5/3 2018 kl. 16.09 kontaktes Australian Bar Aarhus. Lykke oplyser, at
beløbet er forsinket, da Billetto ikke har betalt beløbet til A-bar endnu.

27/3 2018 kl. 15.47 kontaktes Australian Bar Aarhus igen, da refusion endnu
ikke er modtaget. Endnu engang er det Lykke, som tager telefonen og oplyser,
at tilgodehavender overføres 3/4 eller 4/4 2018.

9/4 2018 kl. 19.53 har vi atter kontakt til Australian Bar Aarhus. Endnu
engang er det Lykke, som der tales med. Australian Bar Aarhus undskylder
endnu en gang, og det aftales, at beløbet skal overføres d 10/4 2018.

Desværre har Australian Bar Aarhus endnu ikke overført beløbet. Mig bekendt
har over 50 unge på Viby Gymnasium penge til gode. De er studerende, for
hvem 350 kr. er mange penge.

Jeg vil godt fraråde andre gymnasier og uddannelsesinstitutioner at benytte
Australian Bar til deres arrangementer. Ved at holde arrangementerne på
Australian Bar støtter man en virksomhed, som er mere interesseret i selv at
beholde kunders tilgodehavender end at drive en troværdig virksomhed.

11. april 2018

Bestilt til 10 mand, fik til 4

Vi var en gruppe på 10 mand der havde bestilt et bord med tilhørende flasker på Abar i Odense. Da vi ankommer bliver vi anvist til vores bord, et bord med plads til 4 mennesker af almindelig størrelse, hvad har man lige tænkt her? At resten skal sidde på skødet? At 6 mand bare skal stå op ved siden af bordet? Min ven og hans kæreste som har stået for bestillingen tager hurtigt affære og påpeger, at det da ikke kan være rigtigt, at vi skal sidde 10 mand ved det lille bord. Der bliver svaret, at de desværre ikke havde nogle større borde, jamen var det så ikke en idé, at afvise bestillingen i første omgang, hvis man ikke magter at levere den service der er betalt for? Efter langs tids snak, en tur i baglokalet med "chefen" samt en påmindelse om, at vi da også bare kan få forbrugerombudsmanden til, at se på sagen får min kammerat og hans kæreste refunderet bordpakkerne samt garderoben.
En ting er at man overbooker sig selv, det er jo bare dårligt management, men der blev på intet tidspunkt tilbudt nogen form for kompensation, hverken økonomisk eller i form af ekstra drikkelse.. Det havde været så nemt bare at spise os af med en flaske spiritus og et par liter mixer, vi havde hoppet i med begge ben! Men det andet der er simpelthen for ringe.

11. marts 2018

En ven og jeg var på A-bar lidt tidligt …

En ven og jeg var på A-bar lidt tidligt på en weekenddag og efter lidt tid på dansegulvet besluttede vi os for at få noget frisk luft. Da vi så kom ud, så vi en gruppe fyre som forsøgte at komme ind, hvorefter at dørmanden tabte en af drengenes ID ned i en rist og derefter nægtede adgang til vedkommende, hvis ID var blevet tabt.
Sur aften for de drenge
Drinksene var også dårlige og dyre

13. august 2017

Hold altid fast i dit ID

Vi ankom til A-bar i KBH kl 23:07. Dørmanden bad om ID, men tabte derefter et af ID'ene i en rist, hvorefter han nægtede adgang til vores ven fordi, han ikke havde noget ID. - Øv :(

13. august 2017

Fødselsdag med aggressive dørmænd og ubehageligt personale

Min veninde havde fødselsdag og vi har betalt dyre domme for alle 10 personer. Garderoben var meget upersonlig og afvisende. Dørmændene komplet syge i hovedet og ekstremt magtliderlige! Resten af personalet synes at skulle diskutere da vores bestilling skulle ændres til en mindre pakke, og vi måtte ikke hente vores ting og en glemt veninde, da vi besluttede at personalets upersonlige henvendelser var over grænsen.

3. oktober 2016

Voldelige og aggressive dørmænd

Jeg har besøgt The Australian Bar mange, mange gange! Det slutter for mit vedkommende nu. Dørmændende er jo fuldstændigt inkompetente. De er både voldelige (har set dem slås med folk uden grund, og 3 af mine bekendte er sluppet afsted med sår i ansigtet, fordi dørmændende anvender deres magt uregelmæssigt) Jeg blev behandlet med løgne, hånlige og yderst uprofessionelle dørmænd i torsdags. Jeres bar lever op til alle forventninger, men jeres dørmænd gør at i får 1 stjerne....

22. februar 2016

Voldelige og magtsyge dørmænd i odense..

Jeg vil klart anbefale at folk finder et andet sted at gå i byen i odense. Har haft utallige dårlige oplevelser med vagterne på Abar. Har både set dem udøve vold, unødig magt og lyve om det bagefter... Har personligt boykottet abar,! Aldrig aldrig aldrig mere !

Og ser ud som om det er en kommentar man ser ofte her på trustpilot...

17. december 2014

Amatører på stribevis

Kort sagt: fra det øjeblik du nærmer dig dette sted bil du hurtigt opdage at det emmer af dårlig service, amatører og en uacceptabel lav standard. Vagterne er i fulde drag uintelligente. Bartenderne, ja, dem kan man vidst ikke kalde for bartendere. Bare hold dig væk, bedre kan det ikke siges.

20. oktober 2013