The Australian Bar KBH Anmeldelser 69

3,0

A-bar disker gang på gang op med byens vildeste fest, der er gode priser og masser festglade mennesker. Man falder altid i snak med folk, og det er super hyggeligt! Desuden kan man mærke, at personale... Se mere

Jeg har besøgt The Australian Bar mange, mange gange! Det slutter for mit vedkommende nu. Dørmændende er jo fuldstændigt inkompetente. De er både voldelige (har set dem slås med folk uden grund, og 3... Se mere

3,0

Middel

De har den mest magt liderlige dørmand…

De har den mest magt liderlige dørmand som det er muligt. så tag alle andre steder hen. for dette er langt over hvad der er okay af opførelse af en dørmand. mit kørerkort på telefonen er okay, men min datters på telefonen er ikke okay, dette gav ikke mening og jeg havde desværre allerede brugt over 2000 i baren så de tjente desværre penge fra mig. godt vi så kunne tage ALLE andre steder hen uden problemer.

2. september 2023

Verdens værste bar

Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service som man får på The Australian Bar. Jeg har kun været på lokationen i Aarhus, og jeg har været der mange gange, og jeg har aldrig oplevet at baren har holdt hvad de har lovet.

Hvis man vinder en privatfest på baren, lover de ting som kander med øl, et lokale til alle ens gæster og shots til sine gæster. Derudover reklamerer de at man har vundet en fest til en værdi af 10.000 kr.
Det man så får af baren er at ens gæster kan sidde i et andet lokale i et par timer, men når der begynder at komme flere gæster lukker de lokalet, og man står uden borde til sine gæster, derudover får hver gæster et enkelt shot.. det er selvfølgelig en gratis fest, men efter omkring 23 er det helt det samme som alle andre gæster udover man ikke har noget sted at sidde. Og det eneste man har gjort er at give baren en masse kunder uden rigtigt at få noget ud af det.

Hvis man så snakker med en manager eller PR ansvarlig om problemet for at finde en løsning, siger de at de ikke kan gøre noget ved det, og jeg har aldrig oplevet så forvirret personale. Da jeg holdte privatfest skulle jeg bruge en times tid på at snakke med dem om hvorfor de ikke bare kunne give mig hvad de havde lovet, og de stod og viste mig beskeder fra vores samtale tidligere på dagen. De sagde at jeg havde skrevet at der kun kom 50 personer, og at de derfor ikke kunne give mig et lokale fordi vi ikke var nok, men den besked de viste var en besked de havde skrevet til mig, og beskeden under havde jeg skrevet at vi ville blive 80 personer. De ansatte forstod dog stadig ikke at det var dem som havde sendt beskeden med at der kom 50 personer.

Dette er dog ikke den eneste dårlige oplevelse jeg har haft, og flere jeg har snakket med har oplevet samme forfærdelige service som mig, både til deres privatfester og når de bare er på baren. Jeg har blandt andet oplevet vagter som vitterligt må være syge i hovedet, de opsøger slåskampe, og bruger deres magt til at tage fat i uskyldige folk, smide dem ud og nogle gange nægte at man må komme ind på baren uden grund. Selv personalet har fortalt mig hvilke vagter jeg skal undgå fordi de er helt syge i hovedet. Jeg ved slet ikke hbad der sker for a-bar, der er ikke styr på noget som helst, og det har der ikke været siden efter Corona.

Bartenderne på A-bar er heldigvis virkelig søde og glade, og man kan altid snakke med dem når der ikke er for travlt. Den eneste grund til at man kommer der er at det er den eneste klub for folk på 18 år kan komme i weekenden

2. september 2022

Okay sted, men jeres dørvagt power tripper

Okay sted, men jeres dørvagt har det største power trip, hvilket i sidste ende koster jer kunder. Hvem end der var dørvagt d. 15 april fik mig bortvist fordi jeg kom til gå ind af den forkerte indgang i den tomme kø. Jeg sagde beklager og ville så gå ind i den rigtige kø men fik af vide at det måtte jeg ikke. Jeg var oprigtigt forvirret, men manden anså det som flabet og bad mig skride. Jeg har oprigtigt aldrig oplevet noget lignende, men det har været nok til at jeg vil skrive den her klage. Han ville ikkr forklare hvad jeg havde gjort forkert, han smilte bare nedladende og sagde det var ærgerligt.

17. april 2022

Giver nærmest garanti for en dårlig oplevelse og bytur

Jeg har efterhånden været på Australian Bar en del gange, da det næsten er den eneste natklub for 18+ i Aarhus, men jeg har kun dårlige og ring oplevelser derfra. Jeg kan virkelig ikke anbefale stedet.

Konceptet og indretningen er super fed. Selve temaet "Down Under" skaber en fed stemning. Priserne er også rimelige, men det er desværre også det eneste positive at sige om stedet.

Smagsoplevelsen og kvaliteten af deres drikkevarer er i bund. Deres Tuborg Grøn fadøl, der godt nok kun koster 25 kroner, burde ikke kunne kaldes Tuborg. Den minder mere om bundsjatter blandet op med vand.

Kundeoplevelsen er også i bund. Medarbejderne er ubehøvlede, forvirrede og kapitalister. Man kan mærke, at målet er penge og ikke den gode kundeoplevelse. Jeg havde på et tidspunkt bestilt en flaske plus 1 L mixer, hvor jeg bedte om lemon sodavand, men jeg fik danskvand istedet. Den skulle jeg så op at bytte, men det tog lige 10 minutter ekstra, da de var løbet tør ved baren. De kokser også bare rundt i bestillinger, hvis de bliver for store.

Selv hvis du har bestilt bord, kan du ende med at stå udenfor i over 1.5 time i deres kø system. Jeg bestilte bord kl. 02 en aften, og jeg endte først med at være derinde kl. 03.30, hvor de var igang med at lukke stedet. De tilbød så at rykke bordreservationen til aftenen efter, men når man allerede er taget i byen, kan man ikke bruge en reservation dagen efter til noget. De sagde, det skyldtes underbemanding i garderoben, men det er der altid, for det tager en krig at komme igennem der.

En nice ting, de laver, er deres konkurrencer. Dog er det nogle virkelig dårlige præmier. Jeg vandt på et tidspunkt en "gratis fødselsdagsfest med alkohol, borde, snacks og meget mere". Her kunne jeg invitere mellem 50-300 mennesker med ind, hvor de så skrev, vi vil få gratis entré fra kl. 19-20, og borde fra kl. 19 og frem. Derudover vil man få en kande øl pr. 5 personer og velkomstshots til alle. Jeg vil også få en flaske.

Snacks fik vi aldrig at se, og da klokken blev 21.30, begyndte de at klistre reservationskilte på bordene. Jeg gik så op i baren og spurgte, hvad det var for noget, for det havde de ikke informeret mig om, og det var ikke mit navn, der stod på bordene. Jeg fik så afvide, at de havde glemt at skrive den information til mig, at festen kun gjaldt i 3 timer (indtil kl. 22), hvorefter vi ville blive smidt væk fra bordene. Jeg kunne så få et bord til 8 mennesker og en flaske bagefter. Jeg havde dog imidlertid +100 gæster, som nu manglede et sted at sidde.

Jeg gik op og argumenterede min sag, men de kolde kapitalister, ville ikke høre på mig. De ville bare tjene penge. Jeg kunne få rygerummets borde oveni, 3 flasker smirnoff, en flaske shots, og lidt sodavand samt isterninger til som trøstepræmie. Rygerummet var dog imidlertid fyldt at rygere, som ikke gad flytte sig, og vagterne gad heller ikke at hjælpe. Det krævede over 3 kvarterer at få fat på flaskerne, hvor jeg var oppe flere gange, da de ikke kom med dem, selvom de sagde, de ville. Da de endelig kom, var det de forkerte flasker og de havde heller ikke lavet mixeren, som de spurgte, hvad det skulle være, selvom jeg allerede havde nævnt det 3 gange oppe i baren.

Alt i alt en total nederen fødselsdagsfest, som jeg brugte på at diskutere med medarbejderne omkring, at de ville smide os væk fra bordene, som de havde givet os den aften.

Toiletterne er også skrald, og de sidste 2 måneder jeg har været der, har blæseren på herretoilettet ikke virket. Alt for få båse. Generelt set er der også mangel på rengøring over det hele. Man må helst ikke stå for længe det samme sted for så klistre man fast. Det samme gør sig gældende for bordene. MySelfien var også i stykker i et par måneder, før de fik den fikset.

Alt i alt kan jeg næsten garantere dig for en dårlig aften derinde. Så hold dig væk, hvis du vil have en god bytur.

9. april 2022

En tyk magtliderlig dørmand smed mine…

En tyk magtliderlig dørmand smed mine to venner udfra a bar i kbh, da de var sammen inden på toilettet fordi den ene havde det dårligt og skulle brække sig. De fik ingen begrundelse, og ekstremt dårlig service generelt derinde.

Derudover var dørmanden ginger, det hjælper kraftedme heller ikke at give ham nogle former for magt når han ikke kan bruge det rationelt.

14. november 2021

Verdens dårligste bar NOGENSINDE

Verdens dårligste bar, med det mest ubehøvlet personale,
Vi var gået ind på a bar for at få en øl, vi vælger at dele et øltårn.
Hvor vi betaler og der efter sætter med vores andre veninder.
Den mest ubehøvlet bartender kommer ned efter at have solgt os øllet og spørg om id.
Vi viser vores id, men da en af vores veninder kun har sygesikring og studiekort bliver hun smidt ud.
Vi spørg så om hun har noget vi kan få øllet med i, hvor vi bliver mødt af ubehøvlet svar.
Ikke engang 5 min efter kommer hun ned og smider os ud for at hælde det op i vandflasker vi selv havde medbragt, og bliver smidt ud uden nogen form for forklaring
Så vi har givet 350kr for 3,5 liter øl vi ikke engang noget og drikke et glas af

4. november 2021

Inkompetente dørmænd

Australian bar Århus har åbenbart et ansættelseskrav til dørmændene der lyder på at IQ’en skal være lig deres alder. I hvert fald kan man støde på en ung herre der hverken kan bruge sin sunde fornuft eller udregne en alder ud fra et gyldigt sundhedskort samt studiekort. Dette er vel og mærket et universitetsstudiekort som ikke ligefrem mange under 18 tilegner sig, og hvor man med en smule sund fornuft kan ligge to og to sammen og vide personen er over 18. Dette er dog et for svært regnestykke for dørmanden der tjekker ID 30/10 2021, hvilket kommer til udtryk da han afviser selv samme person med samtlige gyldige legimitationskort, der kan få selv en 5-årig til at regne ud personen er over 18 år gammel. Vanvittigt at det ikke er muligt at ansætte mere kompetente personer der kan bruge sin sunde fornuft i sådanne situationer.

31. oktober 2021

Værste bar med stort V

Forfærdeligt sted at komme.
Mine veninder og jeg oplevede at blive smidt væk fra et bord, til fordel for en anden gruppe der havde købt mere alkohol end os. “Alle borde kan købes” fik jeg derefter smidt i hovedet. Dårlig stil, dårlig service.

31. oktober 2021

A-bar i Aarhus er dsv noget værre l**t

A-bar i Aarhus er desværre noget værre l**t De lover guld og grønne skove, og man ender med at betale for det hele alligevel. Deres arrangementer er det værste. Der er så meget kaos, så det stakkels personale ikke kan følge med. Vi vandt gratis øl og pizza, og stod først i kø i lidt over en time, betalte 50 kr. for indgang og fik hverken bord, pizza eller øl. Når man endelig bliver overbevist om at købe deres alt for dyre drinks, putter de kun et par dråber alkohol i drinken, som ender med kun at smage af tonic. De fleste bartendere er trætte af deres job (forståeligt) og vagterne lukker ikke "grimme" mennesker ind. Jeg syntes det er ærgerligt. Ville altid vælge naboen Bierbar over A-bar.

23. oktober 2021

Dårligste oplevelse

Jeg havde booket en privatfest, og der stod på deres hjemmeside at der er fri fadøl 23-24 (kun fredag og lørdag) vi var der lørdag, også fik vi at vide at det er fra 21-22 inde på baren, samtidigt kom vi 40 mennekser og skulle alle betale 50 kr. for indgang selvom der også stod fri entre på deres hjemmeside, de havde også lovet mig og alle mine 40 gæster et område, godt nok fik vi to gratis flasker, som plaster på såret, men det er stadig ikke iorden at de har lovet en masse, alt i alt fik vi intet af det som de lovede!!!

19. september 2021

Ikke engang én stjerne værd

Ikke engang én stjerne værd (godt nok i Aarhus) der står man springer køen over ved booking af bord, vi har stået i kø i 1,5 time og får at vide vi bare skal stille os i kø. SÅ dårlig service!!!!!

27. august 2021