Aarhusnetsport.dk Anmeldelser 233

4,9

Jeg har købt en 65 liter Haglöfs rygsæk, og den lever helt op til forventningerne. Og blev leveret til døren få dage efter jeg bestilte den. Fino handel :o)

Købte en G1 GPS sensor til mit Pulsar ur. Normalpris 999,-, betalte 599,- inkl gratis fragt. Det er billigere end jeg kunne finde det til i andre europæiske netbutikker (England, Tyskland)... Se mere

Blev tilfældigt opmærksom på Århus Netsport, og da vi stod og manglede en fødselsdagsgave sprang vi til og bestilte en Haglöf rygsæk. Vores oplevelse var hurtig og præcis ekspedition af vores ord... Se mere

Var lidt i tvivl om hvad min dame og jeg skulle bruge af løbesko, så ringede ind til deres support og blev gennem grundig vejledning, anbefalet sko vi begge har netop begge har haft stor glæde af... Se mere

1. Sportstøjbutik
  2. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Aarhusnetsport er en online sportsforreting, med alt lige fra løb og fitness til overtøj og rygsække. Uanset om du mangler nye løbesko, en smart fleecetrøje eller en vandrerygsæk, så har vi varerne, og oveni i købet til yderst konkurrencedygtige priser. HUSK! At uanset størrelsen på dit køb, så leverer vi fragtfrit og lige til din hoveddør.

4,9

nemt og forholdsvis hurtigt

Nem bestilling og betaling. God service at forsendelse er indregnet i prisen. En uge fra bestilling til levering.

19. august 2010

Hej Rasmus.

Jeg må indrømme at en uge er lang tid inden du får din bestilte vare, men jeg kan se på Post Danmarks hjemmeside at de har været lang tid at omdele pakken, og det er selvfølgelig beklageligt.
Normalt plejer varerne at lande hos jer kunder indenfor max 3 hverdage, og det beklager jeg selvfølgelig på Post Danmarks vegne ikke har været tilfældet her.

Men under alle omstændigheder er jeg glad for at pakken landede sikkert hos dig, og jeg håber at du vil få brugt din rygsæk flittigt.

Igen tak for din kommentar og god dag til dig.

SUPER SIDE!!!

5 stjerner. Købte en Haglöfs rygsæk 150 kr i besparelse i forhold til butikkerne, og fragtfri levering- perfekt!
pakken blev modtaget inden for 3 dage, som lovet og godt pakket ind, så tasken ikke ville tage skade under transport.

17. august 2010

Hej Anette.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

At du synes at vi har en SUPER SIDE kan man jo ikke andet end blive glad for at høre.

Jeg er glad for at du føler at du har fået en god pris på din rygsæk, samt at pakken blev leveret hurtigt og sikkert.

God fornøjelse med dit køb og god dag :)

www.aarhusnetsport.dk

Let tilgængelig hjemmeside og superhurtig ekspedition

Jeg har lige købt et par New balance løbesko på siden.
Der er rigtig gode beskrivelser af skoene - især godt i forhold til løbestil. Skoene bestilte jeg om eftermiddagen, og næste dag kom de i posten - Super hurtigt!

17. august 2010

Hej Hanne.

Jeg er meget glad for at du synes vores produktbeskrivelser er gode, da det helt sikkert er en af de ting vi vægter højest, da i som kunder selvfølgelig skal have den bedste beskrivelse af hvad det er i kan købe.
Specielt når det gælder noget så vigtigt som løbesko, løbestile osv..

Ydermere vil jeg sige at det er super at skoene kom så hurtigt.
Vi prøver jo så vidt muligt at levere fra dag til dag, og at dine løbesko kom så hurtigt er jo kun helt perfekt.

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med dine løbesko, og så håber jeg at du må få mange gode kilometer i dem.

www.aarhusnetsport.dk

Den købte vare kom 2 dage efter bestillingen. Jeg er 100% tilfreds med mit køb hos Aarhus netsport.

16. august 2010

Service i topklasse

Desværre kom Aarhusnetsport til at sende en vare for lidt fra min ordre, men lige fra jeg talte med dem i telefonen første gang og til jeg fik eftersendt varen, så var der en venlig og god service.
Der var ikke skyggen af tvivl om, at min påstand om en manglende vare var sandt (da jeg egentlig har lidt svært ved at bevise det). Vi blev sammen enige om en løsning og dagen efter modtog jeg en pakke fra dem.

Jeg vil ikke tøve et sekund med at handle her igen.

15. august 2010

Hej Jan.

Ja, jeg beklager godt nok at der manglede en vare i din bestilling.
Det er selvfølgelig ikke standard, men desværre kan det smutte en gang imellem.

Mht. at vi sendte varen uden tøven, er fordi at vi selvfølgelig er klar over at vi også kan lave fejl, og vi vil selvfølgelig ikke drage spørgsmål ved at du siger at du mangler en vare.

På det punkt må man jo bare stole på hinanden :)

Men under alle omstændigheder så er jeg glad for at du er tilfreds med vores service, og at din pakke nummer 2 kom så hurtigt frem.

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med dit køb, og så håber jeg at vi handles ved en anden god gang.

God dag..

Fantastisk

Jeg har været helt igennem tilfreds med bestillingen, leveringen, varen og det hele. Det, der særligt var fantastisk var, at jeg bestilte varen mandag aften og fik den med posten allerede onsdag. Meget hurtig levering. Tak for det.

14. august 2010

Hej Pia.

Det er helt super at høre at dine varer nåede så hurtigt frem.

Når man køber nye ting vil man jo helst gerne have dem hurtigst muligt, så at du har modtaget dine varer så hurtigt er jo kun perfekt.

Jeg håber at du får god fornøjelse med dem, og så håber jeg at vi handles ved en anden god gang.

God dag..

hurtig service

kan ikke klage over noget købte læbesko billiger end jeg kunne finde dem andre steder også var det en hurtig levering..

11. august 2010

SUPER hurtig levering

Jeg bestilte nye løbebukser i min frokostpause og allerede næste morgen kl. 8 kom Postmand-Per med pakken....

11. august 2010

Hej Lars K.

Godt at høre at dine løbebukser nåede hurtigt frem.

Jeg håber du må få god fornøjelse med dem, og så glæder jeg mig til at byde dig velkommen igen.

100 % iorden :)

Jeg bestilte et par Addidas Snova Glide løbesko - havde samme dag købt dem i en butik for 1000,-kr men fandt dem her til kun 549,95 :) nøjagtig samme sko.
Bestilt fredag aften og de kom med posten tirsdag :)

10. august 2010

Hurtigt og nemt

Jeg har købt en rygsæk ved Aarhusnetsport. Det to ingen tid at bestille og var ganske nemt. Dagen efter kom tasken med posten, så det kunne ikke være nemmere. Samtidig var det også det også det billigste sted. Jeg sammenlignede den specifikke taske med mange andre steder og den var ca. 100 kr. billigere og blev sendt fragtfrit!

9. august 2010

Meget fin personlig betjening ved nedbrud

Sitet var gået ned og min første handel blev afbrudt. Jeg blev eftefølgende ringet op flere gange med opdatering af status.
Rigtig fin oplevelse selvom sitet var nede.

Henrik

2. august 2010

Hej Henrik.

Tak for din kommentar.

Ja desværre var vi ramt af et kortvarigt nedbrud og dette skabte lidt forvirring, men problemet er løst, og alle implicerede kunder har også fået besked herom.
Tekniske IT problemer er man desværre aldrig helt selv herre over...

Men om ikke andet så er jeg glad for at du fik den support du havde brug for, og at din handel blev godt gennemført.

Igen tak for dit indlæg, og så håber jeg at du får god brug af din købte vare.

www.aarhusnetsport.dk

Jeg er fuldt ud tilfreds!

Hurtig levering og god service. Mens jeg var på ferie, havde jeg bestilt en vare fra jeres side.

Da jeg endelig fik bestilt varen fra jeres side, undrede det mig at man ikke fik nogen track and trace nummer, og der blev jeg nervøs for om i overhovedet havde sendt pakken. Men det viste sig at min forældre havde taget imod varen og fik varen dagen efter.

aarhisnetsport, kunne i ikke være søde at i fremover indsætter en track and trace nummer på emailen, sådan at vi kan se hvad der er sket med varen?

Jeg er ganske tilfreds med jeres service og hurtig levering.

1. august 2010

Hej Bjarke.

Først og fremmest tak for din anmeldelse.

Jeg er godt klar over at et Track & Trace nummer vil være rart, og det er også noget vi har i sinde at integrere på vores hjemmeside, for som du selv siger så er det jo rart at kunne følge med sin pakke hele vejen til døren.

Det er som du har bemærket ikke noget vi har integreret endnu, men som førnævnt så er det helt sikkert noget vi får, og forhåbentlig indenfor den snareste fremtid.

Vi beholder altid vores fragtsedler, således at i som kunder kan ringe og få oplyst det pågældende Track & Trace nummer, så dette er løsningen indtil videre.
Men bare rolig det andet kommer..

Om ikke andet er jeg glad for at din vare nåede hurtigt og sikkert frem, og at du forhåbentlig får god brug af denne.

Tusind tak for dit indlæg, og jeg håber vi handles ved en anden gang.