Jeg har købt en 65 liter Haglöfs rygsæk, og den lever helt op til forventningerne. Og blev leveret til døren få dage efter jeg bestilte den. Fino handel :o)
Købte en G1 GPS sensor til mit Pulsar ur. Normalpris 999,-, betalte 599,- inkl gratis fragt. Det er billigere end jeg kunne finde det til i andre europæiske netbutikker (England, Tyskland)... Se mere
Blev tilfældigt opmærksom på Århus Netsport, og da vi stod og manglede en fødselsdagsgave sprang vi til og bestilte en Haglöf rygsæk. Vores oplevelse var hurtig og præcis ekspedition af vores ord... Se mere
Var lidt i tvivl om hvad min dame og jeg skulle bruge af løbesko, så ringede ind til deres support og blev gennem grundig vejledning, anbefalet sko vi begge har netop begge har haft stor glæde af... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Aarhusnetsport er en online sportsforreting, med alt lige fra løb og fitness til overtøj og rygsække. Uanset om du mangler nye løbesko, en smart fleecetrøje eller en vandrerygsæk, så har vi varerne, og oveni i købet til yderst konkurrencedygtige priser. HUSK! At uanset størrelsen på dit køb, så leverer vi fragtfrit og lige til din hoveddør.
Gudrundsvej 7, 8220, Brabrand, Danmark
- +45 8625 1933
- brian.soo.nielsen@gmail.com
- www.aarhusnetsport.dk
nemt og forholdsvis hurtigt
Nem bestilling og betaling. God service at forsendelse er indregnet i prisen. En uge fra bestilling til levering.

SUPER SIDE!!!
5 stjerner. Købte en Haglöfs rygsæk 150 kr i besparelse i forhold til butikkerne, og fragtfri levering- perfekt!
pakken blev modtaget inden for 3 dage, som lovet og godt pakket ind, så tasken ikke ville tage skade under transport.

Besvarelse fra Aarhusnetsport.dk
Let tilgængelig hjemmeside og superhurtig ekspedition
Jeg har lige købt et par New balance løbesko på siden.
Der er rigtig gode beskrivelser af skoene - især godt i forhold til løbestil. Skoene bestilte jeg om eftermiddagen, og næste dag kom de i posten - Super hurtigt!

Besvarelse fra Aarhusnetsport.dk
Den købte vare kom 2 dage efter bestillingen. Jeg er 100% tilfreds med mit køb hos Aarhus netsport.
Service i topklasse
Desværre kom Aarhusnetsport til at sende en vare for lidt fra min ordre, men lige fra jeg talte med dem i telefonen første gang og til jeg fik eftersendt varen, så var der en venlig og god service.
Der var ikke skyggen af tvivl om, at min påstand om en manglende vare var sandt (da jeg egentlig har lidt svært ved at bevise det). Vi blev sammen enige om en løsning og dagen efter modtog jeg en pakke fra dem.
Jeg vil ikke tøve et sekund med at handle her igen.

Fantastisk
Jeg har været helt igennem tilfreds med bestillingen, leveringen, varen og det hele. Det, der særligt var fantastisk var, at jeg bestilte varen mandag aften og fik den med posten allerede onsdag. Meget hurtig levering. Tak for det.

hurtig service
kan ikke klage over noget købte læbesko billiger end jeg kunne finde dem andre steder også var det en hurtig levering..
SUPER hurtig levering
Jeg bestilte nye løbebukser i min frokostpause og allerede næste morgen kl. 8 kom Postmand-Per med pakken....

Besvarelse fra Aarhusnetsport.dk
Hurtig levering og god pris
Vil til hver en tid bruge Aarhusnetsport igen, da alt forløb perfekt
hurtigt, billigt over overskueligt
Løbesko, bukser, og firness tøj- pænt pakket ind
Som god nethandel bør være.
Billig vare, nem betjening, hurtig og smertefri levering.
100 % iorden :)
Jeg bestilte et par Addidas Snova Glide løbesko - havde samme dag købt dem i en butik for 1000,-kr men fandt dem her til kun 549,95 :) nøjagtig samme sko.
Bestilt fredag aften og de kom med posten tirsdag :)
Hurtigt og nemt
Jeg har købt en rygsæk ved Aarhusnetsport. Det to ingen tid at bestille og var ganske nemt. Dagen efter kom tasken med posten, så det kunne ikke være nemmere. Samtidig var det også det også det billigste sted. Jeg sammenlignede den specifikke taske med mange andre steder og den var ca. 100 kr. billigere og blev sendt fragtfrit!
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. Arhusnetsport
Fin og hurtig levering, samt god pris
Modtog varen super hurtigt. Rigtig god pris og god service. Kan kun anbefales.
God pris og hurtig levering - sådan skal en internetforretning være!
Vi fandt den bedste pris, og fik en hurtig levering - intet at klage over.
Meget fin personlig betjening ved nedbrud
Sitet var gået ned og min første handel blev afbrudt. Jeg blev eftefølgende ringet op flere gange med opdatering af status.
Rigtig fin oplevelse selvom sitet var nede.
Henrik

Besvarelse fra Aarhusnetsport.dk
Jeg er fuldt ud tilfreds!
Hurtig levering og god service. Mens jeg var på ferie, havde jeg bestilt en vare fra jeres side.
Da jeg endelig fik bestilt varen fra jeres side, undrede det mig at man ikke fik nogen track and trace nummer, og der blev jeg nervøs for om i overhovedet havde sendt pakken. Men det viste sig at min forældre havde taget imod varen og fik varen dagen efter.
aarhisnetsport, kunne i ikke være søde at i fremover indsætter en track and trace nummer på emailen, sådan at vi kan se hvad der er sket med varen?
Jeg er ganske tilfreds med jeres service og hurtig levering.