Aarhusnetsport.dk Anmeldelser 233

4,9

Jeg har købt en 65 liter Haglöfs rygsæk, og den lever helt op til forventningerne. Og blev leveret til døren få dage efter jeg bestilte den. Fino handel :o)

Købte en G1 GPS sensor til mit Pulsar ur. Normalpris 999,-, betalte 599,- inkl gratis fragt. Det er billigere end jeg kunne finde det til i andre europæiske netbutikker (England, Tyskland)... Se mere

Blev tilfældigt opmærksom på Århus Netsport, og da vi stod og manglede en fødselsdagsgave sprang vi til og bestilte en Haglöf rygsæk. Vores oplevelse var hurtig og præcis ekspedition af vores ord... Se mere

Var lidt i tvivl om hvad min dame og jeg skulle bruge af løbesko, så ringede ind til deres support og blev gennem grundig vejledning, anbefalet sko vi begge har netop begge har haft stor glæde af... Se mere

1. Sportstøjbutik
  2. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Aarhusnetsport er en online sportsforreting, med alt lige fra løb og fitness til overtøj og rygsække. Uanset om du mangler nye løbesko, en smart fleecetrøje eller en vandrerygsæk, så har vi varerne, og oveni i købet til yderst konkurrencedygtige priser. HUSK! At uanset størrelsen på dit køb, så leverer vi fragtfrit og lige til din hoveddør.

4,9

Hurtigere levering skal man lede længe efter

Købte en Polar FLowlink til mit nye pulsur. Ikke alene gav Aarhusnetsport den bedste pris jeg kunne finde efter grundig søgen, de leverede også dagen efter at jeg bestilte midt på eftermiddagen!

Ingen over - inge ved siden af :-)

13. september 2010

Hurtig levering og fantastisk pris

Jeg har købt en "Newline Iconic Tech shirt" hos Aarhusnetsport til 350 kr. Det er 50% af vejledende pris og ca. 150 kr billigere, end jeg kunne finde den i andre netbutikker.
Bestilte den mandag eftermiddag og havde den i min Døgnpost næste morgen kl. 6.45. Fremragende!
Kigger helt sikkert hos Aarhusnetsport først næste gang jeg mangler noget!

10. september 2010

God side, god pris, god service

Købte et par new balance 758

de ligger godt på google.
de var lynhurtige til at levere.
de var 300 kroner billige end inde i Odense city
der var gratis fragt

/René Hansen

10. september 2010

Nemt, hurtigt, billigt - det er sådan internethandel skal fungere

Det er sådan internethandel skal fungere, ganske simpelt.
God visning af produktet på siden, billigere end i forretningerne (grund nr 1. til at købe den på nettet), lynhurtig levering (altså jeg oplever at min dovenskab betaler sig når jeg ikke engang skal vente). NB: jeg købte en super fed Haglöfs Backup rygsæk.

Hej Daniel.

Først og fremmest så har du ret i at det er en super fed rygsæk du har købt :)

Dernæst vil jeg sige tak for de fine ord, da det lyder til at du har haft en helt igennem positiv oplevelse ved at handle med os.
Det er altid dejligt at vide at man gør sit arbejde ordentligt ;)

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med rygsækken, og rigtig god dag.

www.aarhusnetsport.dk

levere som forventet uden problemer og god hjemmeside man kan guide sig igennem, hvad der er godt

Jeg skulle finde en gave til min kusine, som er begyndt at løbe. Jeg har absolut ingen forstand på det og derfor var det godt at man kunne læse om produkterne og der bagefter var givet stjerner udfra hvad de gjorde, så man vidste hvad der var godt og dårligt.

Hej Camilla.

Mange tak for de rosende ord.

Jeg er glad for at du synes at vores produktbeskrivelser er meget overskuelige, da det netop er en af de ting vi vægter højest på vores side.
Det er jo nogle gange lidt svært at handle på nettet når man ikke kan røre, prøve osv., så det er netop en af grundende til at vi gør så meget ud af at forklare hvad produktet kan, og hvad i som kunder kan forvente jer af dette.

Jeg håber at gaven faldte i smag hos din kusine, og at hun får brugt hendes løbetøj flittigt.

God dag.

5-stjernet handel

Har købet et par ASIC Kaymon 16 hos Aarhus netsport. Absolut en positiv handel der kun kan anbefales. Bestilte en torsdag eftermiddag, og leveret med posten dagen efter. Det kan vist ikke gøres meget hurtigere, og så har jeg oven i købet sparet 600,- kr i forhold til Intersport og Sportsmaster. Tak for det;=)

Hej Christian.

Det er kanon at du synes godt om vores priser, og ikke mindst vores hurtige leveringstid.
Det er altid rart at vide når i som kunder har haft en positiv oplevelse :)

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med dine løbesko, og jeg håber du får løbet mange kilometer i dem.

www.aarhusnetsport.dk

De holdte hvad de lovede!

De lovede mig at sendte bestilte vare samme dag som jeg afgav ordre og det holdte de, så jeg fik fødselsdagsgaven til tiden!
Samtidig var prisen langt under hvad andre kunne tilbyde den til!

6. september 2010

Hej Trine.

Mange tak for din kommentar.

Vi prøver så vidt muligt at sende varer så sent som muligt på dagen, således at selv de kunder der bestiller efter arbejdstid kan nå at få sendt deres køb med.
Jeg er glad for at du modtog din pakke tidsnok, og at den faldte i smag hos modtageren :)

Super service!

Super service og hurtig levering - som man ønsker en handel over nettet!

Kan bestemt anbefales!

2. september 2010

Perfekt

Aarhusnetsport*****
Har købet et par Newline løbe tights, de er super *****
Hurtig levering*****
Portofrit, fantastisk, en stor grund til at jeg valgt aarhusnetsport*****
5 stjerner for det hele:o))

26. august 2010

go' handel

jeg bestilte en Haglöfs Tight XS rygsæk, det var den billigste jeg kunne finde på nettet af denne slags, og den ankom 2 dage efter bestilling. Så nem og go' handel, kan anbefales

23. august 2010

Kan klart anbefales

Häglöf back up
Den lokale sportsforretning havde ikke rygsækken hjemme - vi søgte lidt på nettet og her fandt vi at Aarhusnetsport tilbød tasken fra lager og ovenikøbet til en lavere pris. Vi bestilte sent onsdag aften og fredag modtog vi pakken. Perfekt. Vi handler der helt sikkert gerne igen.

23. august 2010

Hurtigt og problemfrit

Bestilte 2 t-shirts om lørdagen - jeg fik dem tirsdag, det kan ikke gøres hurtigere. Hos aarhusnetsport.dk er leveringsomkostningerne indregnet i vareprisen, dvs. man kan f.eks. bestille en enkelt t-shirt uden at skulle betale en 'bondegård' til levering - det synes jeg er fint.
Jeg vil helt sikkert handle der igen.

20. august 2010

Utrolig nemt og hurtig levering

Jeg bestilte en Haglöfs Tight Pro rygsæk søndag eftermiddag hos Aarhusnetsport, og modtog denne om tirsdagen, dvs. 2 dage efter, hvilket må siges at være hurtig levering.

Absolut intet at klage over - nemt og bekvemt!

19. august 2010