Jeg har købt en 65 liter Haglöfs rygsæk, og den lever helt op til forventningerne. Og blev leveret til døren få dage efter jeg bestilte den. Fino handel :o)
Købte en G1 GPS sensor til mit Pulsar ur. Normalpris 999,-, betalte 599,- inkl gratis fragt. Det er billigere end jeg kunne finde det til i andre europæiske netbutikker (England, Tyskland)... Se mere
Blev tilfældigt opmærksom på Århus Netsport, og da vi stod og manglede en fødselsdagsgave sprang vi til og bestilte en Haglöf rygsæk. Vores oplevelse var hurtig og præcis ekspedition af vores ord... Se mere
Var lidt i tvivl om hvad min dame og jeg skulle bruge af løbesko, så ringede ind til deres support og blev gennem grundig vejledning, anbefalet sko vi begge har netop begge har haft stor glæde af... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Aarhusnetsport er en online sportsforreting, med alt lige fra løb og fitness til overtøj og rygsække. Uanset om du mangler nye løbesko, en smart fleecetrøje eller en vandrerygsæk, så har vi varerne, og oveni i købet til yderst konkurrencedygtige priser. HUSK! At uanset størrelsen på dit køb, så leverer vi fragtfrit og lige til din hoveddør.
Gudrundsvej 7, 8220, Brabrand, Danmark
- +45 8625 1933
- brian.soo.nielsen@gmail.com
- www.aarhusnetsport.dk
Super hurtig levering
Bestilte løbetrøje fredag. Blev leveret lørdag. Det er da hurtigt.
Alt fungerede
Alle af aftaler blev overholdt. Eneste plus ville være et T&T nummer så man kunne følge pakken.
nemt og hurtigt
Har købt en rygsæk. En nem og overskulig hjemmeside. Hurtig levering.
Fantastisk :)
Jeg købte et polar pulsur via Aarhusnetsport, udmærket service og varen lever op til alle forventninger. Uret kom allerede hjem til mig dagen efter bestilling. Suveræn hjælp og jeg vil helt klart anbefale andre at handle gennem Aarhusnetsport :)
5 stjerner til Aarhusnetsport
Bestilte løbesko på nettet og modtog dem med posten dagen efter - det er da effektivt!
Køb på nettet
Som + 60 er jeg ikke vant til at handle på nettet, men det kan jeg nu anbefale andre at gøre. Nemt , hurtigt og billigere.
Super service og hurtig levering.
Fin, fin service. Er yderst tilfreds. Kan kun anbefales til andre.
Hurtig professionel betjening
Århus Sport A/S leverer en fin og hurtig betjening. Jeg har nu bestilt julegaver (rygsække) af flere omgange - og alt har fungeret perfekt - ovenikøbet fri levering.
Perfekt!
Hurtigt ekspedition, super service og meget hurtig afsendelse af varen. Og tilmed gratis fragt, det er super fedt! 5 * herfra!
Glad og tilfreds kunde :)
Bestilte et par Craft løbehandsker og 3 par løbesokker. Bestillingen var herhjemme efter 4 dage og alting har fungeret upåklageligt. Har allerede anbefalet jeres side til en kollega :)
Hurtigt og nemt
Aarhusnetsport.
Super hurtig levering, nem og tilgængelig hjemmeside samt køb. Alt i alt en god oplevelse. Et stort plus, at leveringen er fragtfri.
Med venlig hilsen en meget tilfreds kunde.
Perfekt Service
Bestilte en rygsæk fra aarhusnetsport, havde rygsækken 2 dage senere og så car det forresten fragtfrit :) Kan varmt anbefale Aarhusnetsport.dk.
Rigtig god pris samt hurtig levering
Jeg købte en Duffelbag til markedets billigste pris inkl. levering. Super service.
Meget hurtig levering
Arhusnetsport - meget overskuelig og nem hjemmeside - hurtig levering
bestilte varen fik den dagen efter
bestilte 2 backpacks igennem dem og fik dem dagen efter tilmed billigt over alt forventning super service
Hurtig og korrekt levering
Havde et par ting jeg var i tvivl om og fik omgående et klart svar, hvorefter jeg bestilte varen og havde det 2 dage senere. Alt var i orden og jeg vil helt sikkert handle hos Aarhusnetsport igen.
God service og levering præcis som aftalt!
Jeg skulle købe en vinterjakke og kontaktede to internetbutikker. Jeg fik svar fra Aarhusnetsport lynhurtigt med anbefalinger til mig. Jakken som de anbefalede var 600 kr. billigere end på andre netbutikker. Jakken kom 2 dage efter bestillingsdagen.

Besvarelse fra Aarhusnetsport.dk