Havde en god oplevelse, med at handle med Alexander fra sneakersdenmark. Han var yderst hjælpsom og fleksibel.
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Sneakersdenmark. De tilbyder et bredt udvalg af sneakers til rimelige priser. Hjemmesiden er nem at navigere, og det var let at finde den ønskede model. B... Se mere
Sindsygt flink kundeservice! Har handlet der flere gange og har hver gang været glad for resultatet. Super hurtig service, flinke mennesker og virkelig fine priser! Kan helt klart anbefale 💯
Denne selvstændige skoshop er virkelig et hit! Der er både søde og gode medarbejdere og lækre og ægte sko Kæmpe + herfra havde hundrede procent givet flere stjerner hvis muligt!
🔷Velkommen til din Sneakers forhandler 🔷 100% Autentiske Varer 🔷 Altid god service 🔷Trustpilot ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🔷De mest Eksklusive Sneakers 🔷Vi sender din ordre samme dag 👇Find dine Sneakers👇 https://www.sneakersdenmark.dk/
Marsk stigs vej 2d, 8800, Viborg, Danmark
- bump@sneakersdenmark.dk
- www.sneakersdenmark.dk
Troværdig og hjælpsom
Troværdig virksomhed 5/5
God virksomhed, der holder hvad de lover - kan klart anbefales.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Mine sko kom hurtigt, og Alt var helt perfekt. Ikke sidste gang jeg handler hos sneakersdanmark!☺️
Sindsyg god hjemmeside med skarpe…
Sindsyg god hjemmeside med skarpe priser og hurtig levering
Alt i alt en fantastisk oplevelse
Alt i alt en fantastisk oplevelse, god service og hurtig levering
God service og gode priser.
Skoene om hurtig og alt var som det…
Skoene om hurtig og alt var som det skulle være, klar anbefaling
God handel hos sneakersdanmark
God handel hos sneakersdanmark. Kom hurtigt til min datters konfirmation og nem side at bruge 👍
Fede sko til gode priser
Stort udvalg af sko🙌
Fantastisk oplevelse
Servicen er fantastisk! Modtog mine varer meget hurtigt og pakken blev sendt forsigtigt. Stort udvalg af sko til gode priser.
Mega god service og langt bedre priser…
Mega god service og langt bedre priser end alle andre der sælger sneakers!
Bedste sted st købe sneakers i Danmark
Bedste sted at købe sneakers i Danmark. Mega god service og vanvittig gode priser. Helt klart en anbefaling herfra
Virkelig god hjemmeside!
Virkelig god hjemmeside!
Har alt til enhver smag indenfor streetwear og sko! 👑
Fremragende service
Pakken blev var godt pakket ind
Priserne er gode
De svarede hurtigt og grundigt på mit spørgsmål og var enormt flinke
Alt i alt en 10/10 oplevelse.
Kommer helt sikkert igen😉
Kan helt klart anbefale
Kan helt klart anbefale, ikke sidste gang jeg køber herfra🤩
10/10
Super flinke.
Svare hurtigt.
Gode priser.
Service er virkelig god.
Helt klart 10/10 herfra
Varm gruppe💪
Elsker denne gruppe! God service samt god og hurtig hjælp til alle der har spørgsmål. Lever 100% op til deres krav.
God oplevelse
En God oplevelse hos sneakersdenmark.dk!
God kundeservice
Alt var i top!