Aalekroen Anmeldelser

3,3

Var der i aftes. Fik Julsøgryde der var kold, det samme var kartoffelmosen. Pandekagerne var heller ikke varme og der manglede citron i citronfromage, en ret så kedelig oplevelse. Men rigtig søde pige... Se mere

KAOS, de fire ord beskriver situationen perfekt, ikke kun ved vores bord, men også ved de borde der rundt om os, det ene bord fik aldrig serveret deres Stjerneskud, som beklageligvis var gået i glemme... Se mere

Vi har fornyligt afholdt guldbryllup på Ålekroen med lækker mad og venlig betjening selv på årets varmeste dag og mange gæster. Aase og Poul

Super oplevelse!! Vi har lige holdt vores sølvbryllup på Aalekroen. Super go service fra hele holdet, den aften. Rigtig lækker og velsmagende mad. Top betjening og alligevel usynlig. Virkel... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kro, Restaurant lige ned til Julsø med kig til himmelbjerget

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God betjening, men Kejserens nye klæder

God betjening, hyggeligt sted
Jeg fik en glimrende bøf til 290kr set større til den pris, meni disse tider.
Fruen valgte fisk. Sandart til 230kr. De var mikroskopiske små, næsten ikke eksisterende på tallerkenen. Fruen påtalte det til servitricen, der beklagede at fisk var meget dyrt for tiden. Hvorfor sætter man så ikke prisen til det det koster ? Dette var næsten Kejserens nye klæder
Ikke første gang vi har været på ålekroen, men der er så mange glimrende restauranter i området, så valget falder nok et andet sted næste gang

20. oktober 2022

Helt skønt og meget tilfreds

Torsdag d. 4 aug. 2022
Min mand og jeg kommer ind fra gaden, får et bord og bestiller 2 frokost menuer, jeg en virkelig skøn platte og min mand får en tournedos med flødesovs, hvilke han bestilte 2 af, det hele var så super lækkert, tak fra Anette og Steen

4. august 2022

Har været der før

Har været der før, altid middel eller lidt over, men igår duede simpelthen ikke, bestilte stegt flæsk til 160 kr. Det var hårdt og ikke sprødt, opvarmet i en ovn der gav afsmag af brændt et eller andet...
må ha oset godt i køkkenet da de åbnede ovnen, vandede kartofler der sejlede i vand, så kald det cafeteria, og sæt prisen derefter..

17. juli 2022

Fin aften med dejlig dansk kromad

Fin aften med dejlig dansk kromad

Vi søgte på spisesteder, fandt Aalekroen, bestilte bord og fik en god aften, med god dansk kromad og fadøl
Venlige og opmærksomme tjenere, hyggeligt sted og en flot natur
Tak for en god oplevelse

18. april 2022

En super oplevelse

En super oplevelse ! ! !
Jeg har lige holdt min 70 års fødselsdag på Aalekroen.
God, opmærksom, venlig og kompetent betjening.
Absolut i toppen.
Rigtig god og lækker mad - alle tre retter - velanrettet og fint serveret.
Kaffe med wienerbrød.
Som “skrub-af-mad” var der æggekage m. bacon, tomat og masser af purløg. Den var superlækker.
Og til sidst … prisen var yderst rimelig.
Min bedømmelse for det hele, sted, omgivelser, mad og betjening så absolut i den øvre ende.
Mvh. Ole Nielsen

27. marts 2022

Mest kedelige stjerneskud jeg har fået

Mest kedelige stjerneskud jeg har fået, smagsløse små rejer, kedelig rogn, og laksen var glemt. Asparges fra dåse, og kedelig grønt. Slet ikke pengene værd. Mit barnebarn fik kødsovs, som slet ikke var værd at spise,og burde være lidt grønt til. De øvrige stegt flæsk, og kartoflerne gad de ikke spise, og sovsen var smagsløs, og smagte kun af smør.. Slet ikke pengene værd, og ikke et sted jeg vil anbefale.
Man kan ikke overleve, på en smuk udsigt..

24. marts 2022

Et meget imødekommende personale…

Et meget imødekommende personale smilende , servicen var til 5 stjerner og maden smagte fremragende..

Som et ekstra +til 6 stjerner var at man kunne få smages prøve en ål da 2 af gæsterne ikke have smagt det det før..

Det resterende mad fik vi med i en doggy bag

5. marts 2022

Lige fået et fantastisk måltid og helt…

Lige fået et fantastisk måltid og helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der.

Bestilte pasta med mørbrad og stegt flæsk. Gik rigtig hurtigt så havde vi varm og smagfuld mad. Derudover fantastisk service og utrolig imødekommende personale samt de var så venlige at tilberede et lille stykke ål som man kunne smage når man nu aldrig havde smagt det før. Så næste gang kunne det meget vel være man skulle have ål.

Vi fik så meget mad at vi næsten ikke kunne gå der fra og prisen var rimlig. Vi fik resterne pakket ned i kasser og med hjem. Ål og rester uden mer betaling. Service i top💪🏻👌

5. marts 2022

Dårlig service!

Dårlig service!
Velkomsten var uden smil, øjenkontakt og imødekommenhed. Jeg fik følelsen af at de ikke gad have gæster.

Vi sad og ventede på at bestille i 25 minutter mens personalet havde god tid, alle kan forstå ventetid hvis der er travlt, men dette var ikke tilfældet i dag. Nå pyt, det er hvad der kan ske, vi ville bare bestille, og hentede selv en tjener. Vi nævnte ingenting men smilte og ville bare gerne bestille. Men tjeneren kommer ned til vores bord og er uopdragen og spydig. Hun ville bare lige sige at ventetiden var vores egen skyld fordi vi havde sat os nede i haven. Hvis vi havde sat op oppe på terrassen så kunne hun bedre se os.
Mig: nå men næste gang vil vi da gerne lige vide hvilke borde vi ikke skal sætte os ved så?
Hende: hvad kan vi finde til jer?
(Ergo hun på arrogant vis lukker vores samtale)
Virkelig ærgelig samtale med en tjener, det må jeg sige.

Vi fik stjerneskud som smagte rigtig godt og som kom hurtigt. Vi nød den flotte udsigt!
Men….. så ærgerligt med service. Det eneste jeg beder om er smil og venlighed som jeg som gæst også går op i at møde personalet med. Øv

22. august 2021

Hej Ålekroen

Hej Ålekroen . Lige spist 10 stk stegt flæsk. Det var bare lækkert. Nem at tygge. Smagte fortrinligt! Rødbederne var hjemmelavede. Så lækre. God og høflig servering. Fruen fik en vegetar-ret. Den var også rigtig spændende. Go smag. Vi vender tilbage selv om vi kommer helt fra Hirtshals. V. H Kaj Petersen. 👌🤘🤗

19. august 2021

Vi var fire på besøg

Vi var fire på besøg. 2 fik pasta med oksemørbrad og cremetsennepssauce, pasta kold, sovs vandet og der var ikke skyggen af sennep eller smag overhoved. En anden fik wienerschnitzel som var oversteget og tør, den sidste fik oksemedalion med sort steget kartoffelbåde -frosne fra pose.
Første og sidste gang vi var der!

4. august 2021

Meget mangelfuld buffet

Den 5. juni 2021 deltog jeg i en sølvbryllupsfrokost for min bror og svigerinde på Ålekroen. Vi var 12 personer, der af personalet blev inviteret til at gå til buffeten. MEN der var vitterligt INGEN mad på buffeten, flere fra selskabet kontaktede personalet om dette helt åbenlyse problem. Der gik en rum tid, før der blev fyldt op. Indholdet og kvaliteten af buffeten var IKKE imponerende. Salater var hældt ud af en "Færdigblandet salat" pose, og der var ikke meget udvalg. En meget skuffende oplevelse - jeg kan helt klart IKKE anbefale Aalekroen.

4. august 2021

Pariserbøf på Ålekroen…

Jeg var med min kæreste forbi Ålekroen i går, og hvilken beliggenhed! Vi valgte at sidde udendørs omend vejret var til den kolde side og lidt ustadigt. Tjeneren kom med tæpper og hynder👍🏽
Vi bestilte begge pariserbøf, og det var desværre ingen stor kulinarisk oplevelse.. Bøffen var stegt for hårdt og var ret tør, toastbrødet var ikke smørstegt, som jeg mener det skal være. Tilbehøret var der ikke noget i vejen med. Tjeneren kom på et tidspunkt og spurgte til os, og vi sagde det som vi syntes, og fik tilbudt at få en ny, som vi takkede nej til, da vi var halvvejs igennem bøffen og sultne. Så alt i alt en god oplevelse, dog med plads til forbedringer ;-))

2. august 2021