Aalekroen Anmeldelser

3,3

Var der i aftes. Fik Julsøgryde der var kold, det samme var kartoffelmosen. Pandekagerne var heller ikke varme og der manglede citron i citronfromage, en ret så kedelig oplevelse. Men rigtig søde pige... Se mere

KAOS, de fire ord beskriver situationen perfekt, ikke kun ved vores bord, men også ved de borde der rundt om os, det ene bord fik aldrig serveret deres Stjerneskud, som beklageligvis var gået i glemme... Se mere

Vi har fornyligt afholdt guldbryllup på Ålekroen med lækker mad og venlig betjening selv på årets varmeste dag og mange gæster. Aase og Poul

Super oplevelse!! Vi har lige holdt vores sølvbryllup på Aalekroen. Super go service fra hele holdet, den aften. Rigtig lækker og velsmagende mad. Top betjening og alligevel usynlig. Virkel... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kro, Restaurant lige ned til Julsø med kig til himmelbjerget

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Perfekt tournedos

Vi var 3 gæster. Vi fik en super fin betjening, på trods af at der var fuldt hus. Vi bestilte tournedos, de var helt fantastiske og møre. Pommes fritterne var lækre, sprøde og saltede.
Det eneste, der manglede var en lille smule grønsager.

15. juni 2024

Hej Anna Grethe.
Tak for din anmeldelse og dit besøg.
Christian, Aalekroen

Maden udemærket, service ikke eksisterende

Maden udemærket, service ved bordet er ikke eksisterende. Vi så ikke en tjener efter han havde taget imod vores bestilling. Ingen opfølgning. Manglende veganer/vegetar retter på menu kortet. Tjener kendte ikke nok til hvad de havde på menu kortet, da vi bad om en Dagens Salat. Han vidste ikke hvad der var i den. Vi bad desuden om at få et flag på bordet, men den kom de aldrig tilbage med. Maden var OK, men en upersonlig betjening. Vi var et selskab på 8 personer.
Vil man have kunder til at komme tilbage i “butikken”, og sælge flere drikkevarer samt følge op på maden, kunne det optimeres ved en bedre service.

16. juni 2024

Besvarelse fra Aalekroen

Tak for din anmeldelse. Vi få fuldt op på kritik punkterne med den pågældende.
Christian, Aalekroen

Vi bestilte 3 alkohol frie øl og en…

Vi bestilte 3 alkohol frie øl og en danskvand plus vand uden is og et glas hyldebærsaft, vandet skulle være uden is, men hyldebærsaft skulle være med is, vi fik vand med is og mega stærkt hyldebærsaft uden is, vi fik åbnet danskvanden, men ikke øl, så vi måtte pænt spørge tjeneren om, vi måtte låne oplukkeren til at åbne øl med den, det måtte vi🥵vi fik to stjerneskud, de var okay, men dog uden salt, og så fik vi to gange ål og stuvede kartofler, ålene blev tabt på bordet og ramte næsten min mand i skødet, men de blev samlet op, så fik vi også de stuvede kartofler, men måtte vente på bestik, så vi kunne spise, ålene var halv rå og det var kartoflerne også, alt i alt en dårlig oplevelse

26. maj 2024

Hej Jytte.
Tak for din anmeldelse. Vi er et helt nystartet team, og har givet arbejde til en masse unge mennesker, der lige nu er ved at lære, hvordan restaurationsbranchen er. Når man er ny i en branche, så kan der desværre ske fejl, og det vil jeg selvfølgelig gerne beklage, men vi arbejder hver dag på at blive bedre. Hvis I en anden gang ønsker, at få jeres mad tilberedt mere end det er , så vil jeg anbefale at sende det tilbage til køkkenet, da sådan et ønske er nemt at imødekomme.
Christian; Aalekroen

Fik stegt ål med stuvede kartofler

Fik stegte ål med stuvede kartofler - der var intet salt overhovedet i kartoflerne, så det var temmelig kønsløst - det var svært at salte med den fine bordsalt. Spurgte efter groft salt, og det kom tjeneren med.

Ålene var OK

Konen fik wienerschnitzel - også usaltet og banket alt for flad, så den blev stegt for tør.

Desserten var fin - pandekage med is

17. maj 2024

Hej Allan.
Tak for din anmeldelse. Mængden af ønsket salt i maden er meget individuelt, og vi salter til et niveau, som vi finder passende, og hvor alle burde kunne være med. Det er jo heldigvis ret nemt, at eftersalte, men til gengæld ret svært at fjerne salt fra oversaltet mad.
Christian, Aalekroen

Har lige holdt 76 år fødselsdag med min…

Har lige holdt 76 år fødselsdag med min ven fra daugård vi var 2 den bedste både på mad og service alle søde og flinke selvom de havde travlt kommer igen når jeg bliver 90 Oda Sørensen

19. april 2024

Hej Oda.
Tak for at vi kunne få lov til at afholde fødselsdagen, vi glæder os til at se jer igen.

Tak for en god aften.

Tak for en god aften.
Vi var 7 personer til steget flæsk. Det var perfekt tilberedt.
Betjeningen var smilende, venlig og meget effektive.
Vi sluttede af med pandekager med is og kaffe, alt smagte fantastisk.
Alt i alt en dejlig aften med god mad, god betjening i fantastiske omgivelser.

14. december 2023

Skuffende og middelmådigt

Man skulle mene at med et navn som Ålekroen, havde man en vis erfaring med at stege ål.
Vi var 10 personer til frokost, vi bestilte lidt af hvert. Tre fik stegte ål. Ålene blev serveret i en pande, med stuvede kartofler, agurkesalat og citron. I min verden skal en stegt ål være sprød udenpå. De var bløde og havde en konsistens som man skulle tro de var blevet varmet i en mikroovn. De kom i hvert fald ikke direkte fra den pande de blev serveret på. Den hjemmelavede agurkesalat var glimrende. Men til en pris på 385 kr. pr. servering var det bestemt ikke det værd.
To valgte lørdagsbuffet til 180 kr. Den var uinspirerende og højst middelmådig. Men til prisen er det vel acceptabelt.
Stjerneskuddet var skuffende rodet ikke indbydende.
To fik Wienerschnitzel. Den ramte de inden for skiven. De var begge tilfredse med den.
Ålekroen lever højt på deres lokation. Det er synd at de ikke gider gøre sig umage. Det virker som om de ligeglade. De reagerer heller ikke på den kritik de får her på sitet. Hvilket bekræfter at de er ligeglade.
Konklusion: To stjerner. Én for betjeningen og én for Wienerschnitzel. Vi vil helt klart vælge et andet sted at lægge vores penge en andet sted næste gang.

28. oktober 2023

Hvor ville jeg ønske at vi havde valgt…

Hvor ville jeg ønske at vi havde valgt et andet sted at fejre min svigerfars fødselsdag.
Slatne fede ål til en pris på 385 kr. pr. kuvert.
Kedeligt uindbydende stjerneskud der var smidt på tallerken.
Buffet som var under alt kritik.

28. oktober 2023

Lad være og undgå ærgrelsen

Vi skulle nok have kigget på Trustpilot, inden vi besøgte Aalekroen. Vi blev lidt forblændet af beliggenheden og udsigten fra restauranten. Stor fejl!
Middelmådig mad til høje priser. Det er udsigten og stjerneskuddet der giver stjerne nummer 2, da min hustru var tilfreds med den kogte og stegte fisk. Pariserbøffen giver ingen ekstra stjerne. Den fås lige så middelmådig alle andre steder i landet - og billigere.
Men det mest tåbelige og grinagtige var, da vi fik besked om, at vi ikke måtte dele desserten? Da vi meget forbløffede spurgte om hvorfor, fik vi at vide, at vi gerne måtte dele hvis vi købte to desserter. Da tjeneren så på vores forbløffede ansigter, løftede øjenbryn, foreslog hun så venligt, at vi jo kunne købe en tallerken småkager til 20 kr., og så kunne vi dele begge desserter. Næste forklaring blev, at det var husets politik. Desserten - en trifli - havde en lidt underlig animalsk smag på slutningen. Køkkenet var absolut ikke enig, men vi fik penge tilbage for desserten. En vaniljecreme skal smage af vanilje, men det var nok det eneste den ikke smagte af. Havde den stået for længe i køleskabet?
I muntre øjeblikke, taler vi stadig om, hvilken straf vi ville få, hvis jeg havde tilladt mig at smage en enkelt bid af desserten. Fængsel? Slag over hånden? Bortvisning?

30. juli 2023

En dårlig oplevelse på service

En dårlig oplevelse på service
Vi ventede 25 minutter uden at blive spurgt om hverken drikkevare eller mad
Til sidst gik vi til køkkenindgangen for at spørge til hvornår de kom til os, men her blev vi ignoreret af begge tjenere.
Vi forlod derefter stedet

26. juli 2023

Havde reserveret bord, men var ikke noteret

Har I aften haft en meget dårlig oplevelse på kroen. Havde reserveret bord til 9 pers. Ved ankomst til aftalt tid 18.15, var der ikke borde ledige, og vi kunne hører, vi ikke var noteret. Vi kunne lige vente lidt. Bli'r tilbudt 2 små borde og, kan sidde med ryggen til hinanden. Vi beder om, at få dem samt sammen, og det går tjeneren Allernådigst med til. Ikke noget med at give komposition på de har glemt vores reservation. Beskeden er, der er overbooket og det sker, det kan de ikke gøre noget ved det. Så uprofessionelt. Maden var super, men vi vender ALDRIG tilbage med den service.

12. juli 2023

Kan ikke anbefales

Har været til et fødselsdagsarrangement med 23 gæster og en baby. Bordet var dækket i kroens mindste lokale, tænker at der var plads til 20. Der var så lidt plads, at kun stolene kunne være ved bordet og der var ikke gjort plads til babys stol, men som vi fik fortalt skulle babyen nok også sove og de sidder ikke så længe ved bordet.
Vi fik efter flere diskutioner flyttet buffet og gavebord ud af lokalet, så der var plads til et ekstra bord. Stadig sad vi som sild i en tønde og kunne knapt bevæge os, ikke en oplevelse der kan anbefales.
De 2 stjerner er givet for maden, den var ok.

2. juli 2023

Håber at kromutters køkken er mere ren…

Håber at kromutters køkken er mere ren end hendes mund.
Efter en god fest( guldbryllup) for vennepar, skulle vi fjerne en æresport, der bestod af 3 flotte grene korkelm.
Vi havde aftalt aftenen/ natten forinden med personalet, at tage dem ned næste dag og fik at vide, at det ikke hastede og vi bare skulle komme når det passede, da vi skulle til begravelse på Fur, selvsamme dag.
Da vi så kom sidst på dagen den 24, var grenene taget ned sammen med hjertet.
Jeg gik ind for at høre hvor de havde sat dem og da kromutter kom ud til os, fik vi det største møjfald, i det hun bla.a. fortalte at vi skulle have taget det ned og hvis det ikke var gjort, ville det koste 500kr.
Desuden så lå der træ ved indgangen og så gav hun mig 3 små stykker træ i hånden.
Jeg bemærkede overfor hende at der var møjbeskidt ved indgangen og derfor havde vi været nødt til at sætte en gren mere op.
Vi er i naturen bedyrer hun så, men det gjaldt altså ikke de 3 små stykker træ jeg fik😱.
Mage til frækhed og skinger retorik skal man lede længe efter og en ellers udmærket fest, blev spaltet i atomer gennem hendes nedladende skingre opførsel over for os voksne mennesker.
Så modbydeligt.
Hvis hun også behandler sine folk på den måde, kan jeg godt forstå hvis de flygter og at der er svingende standarder på Ålekroen.
Vi plejer at frekventere Ålekroen flere gange om året og lagt til med båden der, men jeg/ vi sætter ikke vores ben derude mere.
Stedet er idyllisk, men selv det mest idylliske sted kan ødelægges af slanger. Nå, ja og så var det Sankt Hans som ikke blev til noget, der var da ellers chance for at få en rigtig heks med denne gang.
Håber at fruen ser dette indlæg og tager sig sammen, for sådan en opførsel kan man ikke slippe afsted med, hvis man vil drive et ordentligt sted, hvor gæster føler sig velkomne.

24. juni 2023

Måske i tog for mange kunder ind end…

Måske i tog for mange kunder ind end der var overblik til. Havde bestilt 4 frokostplatter til lørdag kl 15 d. 10/6. De så ud til at være lavet noget tid i forvejen.
Maden kom, men vi havde hverken fået bestik eller drikkevarer. I havde et stort bryllupsarrangenent indenfor, måske i havde for mange arbejdsopgaver ift overblik.

10. juni 2023

Meget middelmådig buffet

Meget middelmådig buffet. Nogen retter var der ikke nok af, så ikke alle kunne smage.
Selvom selskabet på 15 personer alle købte øl, så skulle vi stadig betale 40 kroner for en kande vand.

27. maj 2023

Bestilte and med tilbehør

Bestilte and m. tilbehør til Mortens aften til 3 personer, det hele var virkelig lækkert, der var også mad til dagen efter, kan varmt anbefales. Personalet var meget imødekommende, søde og smilende. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

9. november 2022