Hos 3D Hjem hjælper vi dig med at få ro og sikkerhed i de mange beslutninger, der følger med et byggeprojekt. Vi laver realistiske 3D-visualiseringer, der viser, hvordan din ombygning, tilbygning eller nybyggeri kan komme til at se ud. Det kan være alt fra en ny planløsning, ændrede vinduespartier, nyt køkken, tilbygning, nybyg og meget andet. 3D Hjem kan hjælpe med at finde de rette løsninger til dig, og tilbyder også at skabe 3D tegninger ud fra dine egne ønsker eller plantegninger fra en anden arkitekt. Du kan opleve det hele i VR, på mobil, tablet eller computer – så du får en ægte fornemmelse af rummene og kan træffe trygge valg, før der bruges tid og penge på byggeprocessen. Vi hjælper både private og professionelle med alt fra simple arkitektskitser til detaljerede boligvisualiseringer med møbler, materialer og lysindfald. Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne for dit renoverings eller byggeprojekt. 3D Hjem - 3D visualiseringer for alle.

4,3

God proces og skarpt resultat

Det har været utrolig godt at få lavet tegninger af vores ombygning med hjælp fra Lise fra 3D hjem. Fra første telefonsamtale var hun hurtig til at sætte sig ind i mine ønsker. Hun sendte kort efter en fast pris på opgaven og en nem guide til de informationer, som hun skulle bruge til at lave tegningerne.
Herefter tog det blot én uge inden hun havde lavet to flotte eksempler på plantegninger og VR gennemgang af vores ombygning. Udover tegninger, havde hun også en masse gode forslag til, hvad der kunne optimere rum udnyttelsen.
Jeg ønskede at se et par justeringer til væggenes placering, og det lavede hun hurtig en ny tegning på.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og et vigtigt stykke arbejde, inden vi kan have byggemøde med håndværkerne.
Jeg kan varmt anbefale at bruge 3D hjem til visualisering af jeres drømme.

27. februar 2026

Besvarelse fra 3dhjem

Tusind tak for din virkelig flotte og uddybende anmeldelse 🙏

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med at visualisere ombygningen, og vi er rigtig glade for at høre, at både processen og resultatet har levet op til jeres forventninger.

Du har helt ret I, at visualiseringerne også er et fantastisk værktøj til kommunikation med håndværkerne.

Tak for anbefalingen, det betyder utrolig meget for os.
Held og lykke med det spændende projekt.

De bedste hilsner Lise Andersen / 3D Hjem

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til 3DHjem!

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til 3DHjem!
Fra første møde har vi oplevet en enorm professionalisme, ærlighed og et virkelig skarpt øje for detaljer. Vi stod overfor mange store beslutninger i forbindelse med vores kommende hus, og her har 3DHjem været en uvurderlig sparringspartner.
Med Lises visuelle oplæg og gennemtænkte løsninger blev det pludselig meget nemmere at træffe de rigtige valg – både funktionelt og æstetisk.
Det har givet os en kæmpe tryghed i processen, og vi føler os helt sikre på de valg, vi har taget.
Tusind tak for et vildt flot stykke arbejde – vi glæder os helt vildt til at se det hele blive til virkelighed!

15. januar 2026

Besvarelse fra 3dhjem

Tusind tak for jeres utrolig flotte anmeldelse 🙏

Det har været en fornøjelse at få lov til at være med på jeres rejse mod jeres kommende hjem.
I stod overfor mange store beslutninger, og netop derfor er det fantastisk at høre, at visualiseringerne var med til at skabe overblik og gøre valgene nemmere.

Tryghed i processen er noget af det vigtigste for mig at kunne bidrage med, så det glæder mig ekstra meget.

Tusind tak for tilliden, og tusind tak for at jeg måtte være med til jeres rejsegilde, hvor jeg fik lov til at give alle jeres gæster en VR oplevelse gennem jeres skønne hjem ✨

De bedste hilsner Lise Andersen / 3D Hjem

Lise har hjulpet os med at visualisere…

Lise har hjulpet os med at visualisere forskellige udtryk i forbindelse med renoveringen af vores 50-er villa. Det har været en kæmpe hjælp og ikke mindst inspiration. Samtidig har det været et godt samarbejde - Lise har lyttet til vores ønsker og tilføjet nye muligheder. Tak for hjælpen😊

19. januar 2026

Besvarelse fra 3dhjem

Tusind tak for jeres fine anmeldelse 😊

Det glæder mig virkelig, at visualiseringerne har hjulpet jer.

Jeg sætter stor pris på jeres ord om samarbejdet, og det glæder mig at I har følt jer hørt, og kunne bruge mit input.

Tak for jeres tillid, og held og lykke med resten af jeres projekt.

De bedste hilsner Lise Andersen / 3D hjem

Vi kan sagtens anbefale Lise fra 3D…

Vi kan sagtens anbefale Lise fra 3D hjem.
Hun hjalp os med at give det helt rigtig udtryk af huset, så vi fik købt vores drømmehjem.
Hun hjalp os med at få lavet om i udtrykket på boligen samt stilen. Det var med til at give os et fint og godt billede af huset indvendig. Så vi tydelig kunne se hvordan resultatet vil blive.
Hun var god til hurtig at svare samt komme med ideer der levede op til vores ønsker.
Samt vi følte os helt tryg igennem hele processen.

Derudover var prisen helt fair, i forhold til alt den tid og engagement hun lagde i det.

Så stor ros og anbefalinger her fra.

3. marts 2025

Besvarelse fra 3dhjem

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse ⭐️

Det betyder virkelig meget for mig at høre, at I både følte jer trygge i processen og endte med det helt rigtige udtryk til jeres drømmehjem.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer, og hvor er det bare skønt at høre, at visualiseringerne gjorde en forskel i jeres beslutning.

Tak fordi I valgte 3D Hjem – og for jeres varme anbefaling.

Vi kan varmt anbefale Lise fra 3Dhjem

Vi kan varmt anbefale Lise fra 3Dhjem. Hun udarbejdede de flotteste 3D billeder af vores kommende hjem, både inde-
og udefra. Kommunikationen var god og hun forstod fra første mail, vores stil og hvordan vi ønskede vores nye skulle se ud. Utroligt grundigt arbejde med præcis de visualiseringer vi havde gjort os. Derudover er prisen meget fair ift. hvor realistiske, flotte og hurtigt et stykke arbejde hun laver. Kæmpe anbefaling!

4. juli 2025

Hej Charlotte.

Tusind tak for de flotte ord!

Jeg er virkelig glad for, at I har haft en god oplevelse med 3D Hjem.
Det har været en fornøjelse at visualisere jeres kommende hjem i 3D og hjælpe med at skabe et klart billede af både indretning og uderum.
Jeg er rigtig glad for, at I har følt jer forstået og trygge i processen – og hvor er det dejligt at høre, at billederne ramte jeres stil og ønsker.
Tak fordi I valgte 3D Hjem – og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse her.
Det betyder alverden!

Jeg ønsker jer alt det bedste med jeres nye hjem.

De bedste hilsner Lise Andersen / 3D hjem

Super visualisering af vores nye hjem

I forbindelse med vores nybyggeri fik vi ved Lises hjælp gode input til hvordan det færdige byggeri ville komme til at se ud.

Der er jo altid noget man er i tvivl om, når man sidder bænket med en lineal og nogle 2D-tegninger.
At få den tredje dimension på var for os en øjenåbner.

7. marts 2025

Hej Mads.

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at visualiseringen gav jer den ekstra dimension, der gjorde en forskel i jeres nybyggeri.

Hos 3D Hjem elsker vi at gøre plantegninger levende, så I kan opleve jeres nye hjem, før det overhovedet er bygget. 😊

Det glæder os virkelig, at VR-oplevelsen blev en øjenåbner for jer!
Tak fordi I delte jeres oplevelse – og alt det bedste med jeres nye hjem! 🏡

3dhjem, den bedste hjælp til visualisering af din ombygning

3dhjem har yderst professionelt hjulpet os i forbindelse med renovering af et gammelt hus. Vi har via VR brille samt visualiseringer fået en helt fantastisk fornemmelse af vores ombygning og renovering. Dette har styrket os i at træffe de rigtige beslutninger og vi fandt frem til nye løsninger, som vi ikke selv var i stand til at finde. Lise som ejer 3dhjem er samtidig meget fleksibel og imødekommende. Brug 3dhjem hvis I er i tvivl, det kan varmt anbefales!

7. marts 2025

Hej Lone.

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at VR-visualiseringerne har hjulpet jer med at træffe de rigtige beslutninger og finde nye løsninger til jeres renovering.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer, og vi er så glade for, at I har haft en god oplevelse med 3D Hjem.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres erfaring – og for den varme anbefaling! 🙌

Vi ønsker jer alt det bedste med jeres ombygning.

Lise, 3D Hjem

En fantastisk oplevelse med Lise fra 3D…

En fantastisk oplevelse med Lise fra 3D Hjem!

Vi har haft den fedeste oplevelse med Lise fra 3D Hjem, som har lavet en 3D-visualisering af vores kommende hus. Fra start til slut har hun været utrolig professionel og lyttende, og resultatet overgik virkelig vores forventninger.

Den vildeste wow-oplevelse kom, da vi fik lov til at se huset i virtual reality (VR). Det var intet mindre end magisk at kunne “gå rundt” i vores hus, før det overhovedet var bygget! Med VR-brillerne kunne vi virkelig mærke rummeligheden, da vi jo gik rundt inde i vores kommende hus. Det gav også nogle aha-oplevelser, som vi kunne rette til i plantegningen, inden den blev låst - det var virkelig godt at “opleve” det og føle om rummene gav det, som vi havde forestillet os på tegningen.

Vi er virkelig glade for, at vi valgte Lise til at hjælpe os med denne proces – det har været en fantastisk og værdifuld oplevelse, der har givet os meget større tryghed i vores valg af vores plantegning.
Kan varmt anbefale 3D Hjem til alle, der ønsker at visualisere deres drømmehus på en helt ny og spændende måde!

Tak for en uforglemmelig oplevelse, Lise!

14. november 2024

Hej Kathrine.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget at høre, at I har haft en så god oplevelse med jeres 3D-visualisering og VR-gennemgang.
Jeg er så glad for, at det har givet jer både wow- og aha-oplevelser – præcis sådan skal det være!

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med at bringe jeres drømmehus til live, og jeg er sikker på, at det bliver fantastisk i virkeligheden også. Tak fordi I valgte 3D Hjem – og for jeres varme anbefaling!

Rigtig god fornøjelse med resten af byggeprocessen! 🏡

Lise, 3D Hjem

Fantastisk Lise ser mulighederne i dit…

Fantastisk Lise ser mulighederne i dit hjem. Går du med drømmen om f.eks. et nyt køkken-alrum men har du svært ved at se hvad der egentlig er af muligheder. Kontakt Lise fra 3dhjem. Hun er virkelig kreativ og kan hive ideer frem som du aldrig selv havde troet mulige. Samtidig får man visualiseringen i 3D så det bliver nemt at forestille sig det færdige køkken alrum.

1. oktober 2024

Besvarelse fra 3dhjem

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊

Det glæder mig virkelig at høre, at du har fået nye idéer og en klarere vision for køkken-alrummet gennem 3D-visualiseringen.
Det er netop dét, jeg brænder for – at hjælpe med at se mulighederne og gøre drømmene mere konkrete!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🙌