20DEGREES - Warmtepompen & Airconditioners Anmeldelser 138

4,9

Belangrijk is sowieso dat de gemaakte afspraak goed werd nagekomen. Uiteraard geldt dat ook voor de verrichte werkzaamheden. De 2 vriendelijke jonge monteurs hebben heel degelijk en goed gewerkt aan d... Se mere

Wat een nette, beleefde vakman die bij ons de airconditioning installatie uit voerde. Vanaf het begin zag je dat deze jongeman wist wat hij deed, alles werd met een perfectie aangelegd. Boren, aanslu... Se mere

Onze 17 jarige airco was stuk, dus zonder afspraak even naar de Vogelzankweg gereden. Wij kort ons verhaal verteld, Jorre had een gaatje in zijn agenda en meteen achter ons aangereden. Waar maak je di... Se mere

Uiterst correct bedrijf. Begint met goede pitch en maakt dit ook waar. Uitleg onderbouwd met nodige brochures. Nadien duidelijke offerte. Komt bij installeren op tijd ( een unicum tegenwoordig )... Se mere

1. Airconditionbutik
  2. Airconditionservice
  3. Reparation af aircondition
  4. Leverandør af airconditionanlæg
  5. HVAC-installatør
  6. CV-service

20degrees helpt jou je woning op duurzame wijze te koelen en te verwarmen.

4,9

Goede service

Goede service, snel en netjes geïnstalleerd. Het is gemakkelijk om een afspraak in te plannen en ze denken goed met je mee. Heel tevreden!

23. maj 2022

Sterk in communicatie en uitvoering

Zeer prettige ervaringen met 20degrees. Zowel in contact vooraf, in de uitvoering en ook achteraf bij vragen. Ze denken actief met je mee en blijven goed communiceren over de beste oplossing + verwachtte planning. Ook de installatiedagen verliepen soepel waarbij heel netjes werd gewerkt + opgeleverd.
Zelfs toen wij niet tevreden ook eigen apparaatkeuze werkte men "above and beyond" mee aan een alternatieve oplossing. Aanrader!

25. april 2022

Zeer klantgericht

Zeer klantgericht, toen de airco was opgehangen (maar nog niet geïnstalleerd) twijfelden we heel erg over de vormgeving. 20degrees heeft er toen alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we tevreden waren. Prima service!

24. april 2022

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Duidelijke afspraken over installatie en kosten. Geen addertjes onder het gras.
Monteurs waren vriendelijk en net in de omgang. Na afloop opgeruimd en gepoetst. Dik tevreden

21. april 2022

Een prima ervaring

Een prima ervaring, vanaf 1e infoaanvraag tot definitieve oplevering.
20degrees medewerkers denken serieus mee met klant en komen met goede oplossingen.
Ze hebben afdekmateriaal bij zich en gebruiken dit ook en de werkplek wordt schoon achtergelaten.
Er wordt goede uitleg gegeven over het gebruik van de airco.
Daarbij wordt een en ander binnen zeer acceptabele tijd gerealiseerd
20degrees is zeker aan te raden.

22. marts 2022

Ik schrijf (bijna) nooit een review…

Ik schrijf (bijna) nooit een review maar een uitzondering is in dit geval wel op z'n plaats.
Uitstekend advies. Uiteindelijk gekozen voor een Panasonic Multisplit systeem. Werkt vlekkeloos en heel handig met de App te bedienen zodat ik een half uur van te voren op afstand kan verwarmen (en koelen).
Jorre (en Louis): ga zo door en dan krijg je het alleen maar drukker (denk ik). Dikke 10!

18. januar 2022

20 Degrees ....een aanrader!!

Een aanrader dit bedrijf met kundige en vriendelijke mensen. Ze denken met je mee om tot een goed resultaat te komen. Zeer tevreden over geleverd werk en product. Alles werd netjes opgeruimd en meegenomen. Website is overzichtelijk en duidelijk. Airco koelt en verwarmt boven verwachting.

3. december 2021

Klant tevreden

De aanlooptijd duurde even maar toen we eenmaal contact hadden ging alles gesmeerd en naar wens van de klant. Jorre maakte op mij en mijn adviseur een zeer deskundige indruk. Gaf objectief informatie ook over alternatieven die niet zijn voorkeur hadden. De werkzaamheden vonden zorgvuldig plaats en in een heel prettige sfeer. Twee puntjes die ik minder waardeer zijn dat er geen telefoonnummer beschikbaar was om te bellen en dat de werkzaamheden behoorlijk wat later aanvingen dan aangekondigd.

20. oktober 2021

Mitsubischi Heavy Industries SRK 50ZS-W Set met WiFi module

Na het kaf van het koren te scheiden een afspraak gemaakt bij TwentyDegrees te Landgraaf, deze afspraak werd netjes nagekomen en het advies was duidelijk, helder en transparant. Gezien de airco unit binnen geplaatst diende te worden op een lastig te bereiken plek en er ook nog een rekening gehouden moest worden met een monumentaal pand en de uitstraling en het aanzicht hiervan, wist Jorre me ervan te overtuigen dat hij hierin een uitdaging zag die hij wilde aangaan en deze zeker tot een succes wou maken!
Ik kan beamen dat hij dit met zijn collega zeker tot in de puntjes heeft volbracht. Behalve dat ze goed en duidelijk advies geven tijdens de installatie en rekening houden met de wensen van mijn kant, hebben ze de klus tot in de puntjes afgerond. Ze werken daarbij uiterst netjes en zorgvuldig.
Ik kan alleen maar vol lof spreken over deze uiterst fijne manier van zaken doen!
Als laatste; een voorbeeld voor velen!
Ga zo door!
Bedankt,

23. september 2021

Prima service

Prima service, vriendelijke monteur. Netjes achtergelaten en ging pas weg toen de airco voor hem echt perfect hing en de roosters helemaal recht t.o.v. de voegen. Wel deukje in front, maar daar is al een nieuwe voor besteld.

30. august 2021

Alleen maar lof!

Van eerste contact t/m de installatie van de airco alleen maar lof. Deskundig advies op een uitermate prettige manier, goede communicatie (ook als er achterstand in de levering blijkt te zijn - niet vreemd in deze tijd), nette afwerking en alles weer op z’n plek als het klaar is. Én goede uitleg over hoe het allemaal werkt en je ermee om moet gaan.

17. august 2021