Rigtig god modtagelse, når man kommer for at se på bil. Glad, ærlig og smilende imødekommenhed, og ærlig omkring køb og af bil af ældre dato i handlen Jeg har kun haft en god oplevelse, og kan v... Se mere
Jeg købt en Bil til min far som bilen hedder DS DS 3 1.6 BlueHDi - hos 1X2 biler Utrolig god service fra start til slut. Tak til Jan og René der tog sig tiden til at gennemgå alt. Kun varme... Se mere
Vi har kun gode ting og sige om tidligere ejer og nu rene som køre 1x2 Biler videre. Vi har været kunde ved jer og købt og byttet bil og nu vi kørende i endnu en bil fra 1x2 Biler og kan kun anbefale... Se mere
1X2-BILER ApS
Industrivej 16, Gelsted, 4160, Herlufmagle, Danmark
- info@1x2biler.dk
- www.1x2biler.dk
Andre kiggede også på
Det er et perfekt sted og handle biler…
Det er et perfekt sted og handle biler altid
Fantastisk god service
Ingen slinger i valsen
Altid kaffe på kanden når man kommer forbi
Købte en Citroen c 3 for 3 mdr.siden…
Købte en Citroen c 3 for 3 mdr.siden.Er yderst tilfreds med bilen,tonen på værkstedet og ikke mindst Lars der står for det hele.Næste gang jeg skal handle bil blive der også 1x2.
Fantastisk service
Fantastisk modtagelse, service i topklasse. Kom forbi, snakkede om ønsker og behov og fik lavet en flex aftale og dagen efter var bilen klar til afhentning. Der var et lille issue med kobling og det blev der straks taget hånd om.
Kan varmt anbefale 1x2biler i Herlufmagle ☝🏼
1x2 biler er nok det bedste sted jeg…
1x2 biler er nok det bedste sted jeg nogensinde har kendt til :) Lars er en kanon super fyr med masser af humor og han hjælper gerne hvis der er problemer. Derudover er det en super løsning med flexbil, da man kun skal tænke på benzin/diesel. Helt sikkert 5 stjerner til 1x2 biler

Besvarelse fra 1x2 biler
Altid god service med fokus på kundens …
Altid god service med fokus på kundens behov.
Super forhandler
Jeg har altid haft en god oplevelse når jeg kommer til Lars og teamet.
God værkstedshumor
:-)
Altid god for en seriøs og kvik behandling.
Har siden 2006 køb og lejet biler hos 1x2, og det er mange , Man får en god og fejr behandling, og der er altid kaffe på kanden. Hvis man kommer i frokost tiden bliver man altid budt et eller andet, jeg har været med nogle gange.
Personalet er i top, god betjening god service, er altid hjælpsomme.
Skal man have et nyt køretøj, kan jeg varmt anbefale 1X2 biler.
God og saglig behandling
Jeg kan til enhver tid anbefale 1x2biler.dk
Jeg har ikke på noget tidspunkt været utilfreds med rådgivning og vejledning i forhold til køb eller flexleje hos det omtalte firma. Vi aftaler tid, jeg kommer med bilen og den bliver kigget på og lavet. Hvis jeg skal vente for længe bliver jeg tilbudt en lånebil og hvis jeg evt bliver og venter, bliver jeg altid budt på frokost. Jeg har været kunde hos 1x2biler siden 2009 og jeg vil til enhver tid anbefale firmaet til andre.
Anbefalelsesværdigt
Altid hurtig og reel betjening, både i butik og på værksted...
Alt er gået perfekt
Jeg købte en Campingvogn hos 1x2 biler i August sidste år, der var problemer med en revne i et vindue, det blev klaret uden problemer..
Alt i alt en super handel uden problemer, køber gerne ved Lars igen.
Hilsen ham bonderøven fra Jylland :-)
God behandling.
Vi har været kunde hos Lars i 4 år nu og vi har kun fået god behandling og service. Så kan slet ikke genkende det dårlige folk skriver !
Det er det mest useriøse jeg nogensinde har oplevet, flink ved købet, derefter .............
Købte en 307 ved ham for nogen tid siden for 63000 kr, næsten lige efter købet fik den en turbofejl som skulle gå på garantien, brugte et halv år på at prøve og få ham til at lave den flere gange havde de bilen ude uden at åbne den og kigge på den..... De sagde bare vi laver det, og det blev aldrig lavet, til sidst tog de ikke telefonen og han var der aldrig når jeg spurgte efter ham, efter noget af en kamp solgte jeg bilen med fejl og købte en helt ny = tab på 37.000kr.. Gør jer selv den tjeneste og lad være med at støtte det firma, de fuskere :)

Besvarelse fra 1x2 biler
Fin service og god betjening
Har været kunde hos Lars i 2 år og er noget undrende over de dårlige anmeldelser herinde, jeg har altid fået min bil serviceret og repareret uden problemer, har købt en Hyundai sonata og har ingen problemer med den.
Super service og fleksibelt værksted hvor der altid bliver stillet en lånebil til rådighed, de gange min bil har været til service.
Mvh
Thomas Ahlgren
Kanon forhandler
Skal man handle bil er der kun 1 sted i Danmark, nemlig 1x2 biler i Næstved.
Lars som er leder er en fantastisk person, han yder en service som bare er over alt man kan forvente, han råder og vejleder folk rigtig med hensyn til køb, bare man fortæller hvad man skal bruge en bil til, så er man sikker på at få det rigtige med hjem og han giver også en rigtig god pris for ens gammel bil, vi er ikke færdige med at handle med Lars hos 1x2 biler, om vi så skal køre 1000 km for at handle gør vi med glæde det.
Synd at man ikke kan give 10 stjerner
Stort udvalg, god service
Her er masser af biler at vælge imellem, i alle prisklasser. Og de kan både lejes og købes. Vi lejer en Citroen C5, til en rigtig god pris alt inklusive. Vognen leveret rengjort og serviceret, med nye dæk og ny forrude. Ualmindelig behagelig servicering af indehaver Lars. Her kan du trygt lægge dine ønsker og økonomi på bordet, du får god rådgivning og en ærlig og reel handel. Vi kan kun anbefale 1x2 biler og vi handler helt sikkert her fremover.
Super god service
Nu har min mand og jeg været kunder hos Lars i 3 års tid, og vi har kun rosende ord til ham. Han har altid været sød, og rar, yderst behagelig. Vi har leaset nogle forskellige biler, og der har ikke været nogle problemer med dem. Når de evt. har fejlet noget, har vi været ned med den, og fået en lånebil i mellemtiden. Vi har altid fået vores bil hurtigt tilbage.... Så jeg kan KUN ANBEFALE AT MAN BENYTTER 1X2 BILER....
de holder hvad de lover
nu har jeg været kunde hos 1x2 i snart 4 år og har aldrig haft problemer med lars eller nogen af de andre ansatte jeg har altid fået en god og høflig service.
desuden syntes jeg at når man aftaler noget med dem bliver dette holdt og bilen bliver lavet hvis der er noget galt med den så kan ikke rigtig følge de mange negative bemærkninger der kommer her inde.
Nemt og billigt.
Vi leasede en brugt bil meget billigt, den havde et par småfejl, det blev rettet mens vi kørte rundt i en udmærket lånebil, de har da sikkert travlt ligesom discount butikker hvor varen er billigere , så hvis man meget krævende så prøv en autoiseret mercedes forhandler.
Super service, billigt nemt og hurtigt.
Meget tilfreds med 1x2bilers flexordning, Den er hurtig, nem, og billig, og servicen er top ved service og lånebil. Kender ingen steder, der er billigere. Hilsen en lille håndværksmester
bilkøb
, købte en c5 i febuar 09. kort efter købet begyndte motor at hagge, retur med bilen, der var jo garaenti... fik bilen retur med besked om at den var ok... men nej den var lige så umulig retur igen, aircon virkede heller ikke, det blev lavet sagde de, fik bilen igen og problemerne var der stadig , retur igen, fik beskeden at det var os der ikke kunne køre bil, aircon virker stadigvæk ikke efter et år til tros for de påstår den er lavet, man kan heller ikke få en kvittering når de har lavet noget i flg dem.. så i dag har vi en c5 med haggene motor, aircon der ikke virker...