Rigtig god modtagelse, når man kommer for at se på bil. Glad, ærlig og smilende imødekommenhed, og ærlig omkring køb og af bil af ældre dato i handlen Jeg har kun haft en god oplevelse, og kan v... Se mere
Jeg købt en Bil til min far som bilen hedder DS DS 3 1.6 BlueHDi - hos 1X2 biler Utrolig god service fra start til slut. Tak til Jan og René der tog sig tiden til at gennemgå alt. Kun varme... Se mere
Her er masser af biler at vælge imellem, i alle prisklasser. Og de kan både lejes og købes. Vi lejer en Citroen C5, til en rigtig god pris alt inklusive. Vognen leveret rengjort og serviceret, med ny... Se mere
Vi har kun gode ting og sige om tidligere ejer og nu rene som køre 1x2 Biler videre. Vi har været kunde ved jer og købt og byttet bil og nu vi kørende i endnu en bil fra 1x2 Biler og kan kun anbefale... Se mere
1X2-BILER ApS
Industrivej 16, Gelsted, 4160, Herlufmagle, Danmark
- info@1x2biler.dk
- www.1x2biler.dk
Andre kiggede også på
Jeg kan helt klart anbefale 1X2 biler
Jeg købt en Bil til min far som bilen hedder
DS DS 3 1.6 BlueHDi - hos 1X2 biler
Utrolig god service fra start til slut.
Tak til Jan og René der tog sig tiden til at gennemgå alt.
Kun varme anbefalinger
Mvh Ismail
Rigtig god modtagelse
Rigtig god modtagelse, når man kommer for at se på bil.
Jeg har kun haft en god oplevelse, og kan varmt anbefale at søge den næste bil her.
Intet skjult, og ærlig tale.
Jeg så bilen, fik den reserveret og købte den efter prøvetur.
Super god og nærværende service
Vi var forbi den anden dag, da vores bil manglede en ny pære i den ene baglygte - og wupti! På få minutter havde vi ikke blot fået en ny pære kvit og frit, men også fået en super god og nærværende service. Det er ingen tvivl om, at hvis vi en dag står og skal bruge en lejebil, ja, så er det da her vi tager hen!
Rigtig god handel
Rigtig god handel, hvor jeg syntes at jeg fik noget for mine penge, samt god kommunikation med sælger.
Ikke et øje tørt
Jeg synes det er under al kritik når…
Jeg synes det er under al kritik når man læser at der en ser har købt en Skoda kort tid efter kommer man til at betale 25000 kr. Der er noget der hedder garanti på bilen
Simpelthen den skønneste service fra…
Simpelthen den skønneste service fra rene han er bare en super bilhandler som sætter kunden først
Jeg er super godt tilfreds og meget mere🙏🏼💪🏼 KLASSE SERVICE🙌🏻
Fænomenal service
Fænomenal, hurtig og meget professionel service hos 1x2 biler! Vi kommer helt sikkert igen!
Købte i marts en brugt Skoda Octavia
Købte i marts en brugt Skoda Octavia. Sød og venlig betjening. 3 måneder efter, og selvfølgelig lige efter garantien udløb begyndte det. Kædeproblem og lambdasonde. Pris næsten 15.000. Her start oktober kan jeg konstatere fejl på bremsere. Pris 9.000 kr. Jeg spurgte ellers specifikt på bremserne da jeg talte med 1X2 biler. Alt var i orden.
Bilen blev leveret nysynet fra 1X2 bilers værksted. Efterhånden spørger jeg mig selv, om dette faktisk er sket.
Jeg er med på, at jeg har købt en brugt bil, og at der vil komme ting på en brugt bil. Men at man på ca. ½ år har regninger tæt på 25.000 kr. for en bil som blev leveret nysynet synes jeg er enormt skuffende.

Besvarelse fra 1x2 biler
1x2 Biler kan klart anbefales
1x2 Biler leverer en virkelig begalig bilhandel med rigtig god vejledning, både omkring bil men også omkring finansiering. Man bliver mødt med en ærlighed, der gør op med det ry, man forbinder med brugbilsforhandlere.
Klar anbefaling af 1x2 biler…
Købte en super fin Citroën C4 som gik uden problemer, de var super flinke og med forstående for hvilken situation man står i, har kun gode ting at sige.
Vi har kun gode ting og sige om…
Vi har været kunde ved jer og købt og byttet bil og nu vi kørende i endnu en bil fra 1x2 Biler og kan kun anbefales selv om vi fra Brøndby tar vi gerne den tur for den gode kunde service hele vejen rundt ❤️ tak rene
Nu har vi købt bil nr 2 hos jer og vi…
Nu har vi købt bil nr 2 hos jer og vi kan ikke blive mere tilfredse med den service vi har fået, vi vil til enhver tid anbefale jer til vores familie og venner.
Rigtig god oplevelse!
Vi havde en rigtig god oplevelse med at købe vores bil hos René. Super sød, informerende og meget trygt. Tusind tak for god behandling!
Har handlet biler hos 1x2 biler i 10 år…
Har handlet biler hos 1x2 biler i 10 år og har altid fået rigtig god service .. købte en lille Fiat 500 sidste måned .. og igen rigtig fin og venlig service .Særligt til Rene der har styr på det hele . Hilsen Susanne
Købte en dejlig bil
Købte en dejlig bil, til en super god pris, fair og real behandlig, ikke sidste gang jeg handler her.
Tak for god service
Bilkøb ved 1x2 biler
Vi har netop købt bil hos 1x2 biler. Det har været en rigtig behagelig oplevelse. Rene (sælgeren) har gjort os rigtig trygge gennem hele processen, også selvom der var problemer med finansieringsfirmaet.
Alt i alt kan vi kun anbefale 1x2 biler
Kan varmt anbefale at både købe og få…
Kan varmt anbefale at både købe og få serviceret din bil her.
De holder deres aftaler og yder en utrolig god service.
Stor ros til både Jan og René
Har i går været oppe og købe
Har i går været oppe og købe - hente hvors nye famile bil. 7 personer. Hvor på jeg havde ringet og sagt hvad jeg søgte af bil og næsten en uge havde de fundet hvors bil c4 picasso 2013 model. Super tilfreds super service sød og rar af samarbejde med. Intet ondt her fra tak for den fine oplevelse i gav.
Kan varmt anbefales
Hurtig og nem handel. Meget rar og imødkommende indehaver. Alt var som aftalt og lovet. Kan varmt anbefales herfra.
KØB AF DS4
Har lige købt en ds4 af rene super handel og lige så god service rene og tage var utroligt gode til at fortælle og guide hele vejen... det er ikke første og sidste gang jeg kommer her...