5 stars - no doubt!! Wonderful products in design and quality. The showroom in Amsterdam Noord is fantastic and the staff is great help in assisting to navigate through it. The entire process from q... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede communicatie en goed bereikbaar telefonisch, korte lijntjes. Zeer net geïnstalleerd keukenblad met spoelbak en kookplaat. Vriendelijke monteurs. Kookplaat werd al in het blad gelegd en kon... Se mere
Virksomheden har svaret
De klantervaring is subliem. Van het online een offerte aanvragen met de zelf ingevulde gegevens. Zo heb je al een prima indicatie voordat je iemand over de vloer hebt. Je wordt continue op de hoogte... Se mere
Virksomheden har svaret
The installation team were on time, professional and kind. They answered questions I had clearly and patiently and the work is top notch. I will gladly recommend 123Werkblad to others.
Virksomheden har svaret
Welkom bij 123Werkbladen! Al meer dan 20 jaar leveren wij hoogwaardige werkbladen in materialen zoals keramiek, composiet, Dekton en natuursteen. Of u nu bezig bent met een renovatie, een IKEA-keuken, of maatwerk, wij hebben het ideale werkblad voor uw project. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook een inmeet- en montageservice aan. Zo weet u zeker dat uw werkblad perfect past en professioneel geplaatst wordt. Kom gerust langs in Amsterdam, Veenendaal of Tiel om onze werkbladen in groter formaat te bekijken. Ons team staat klaar om u vrijblijvend te adviseren.
Groeneveldselaan 47A, 3903 AX, Veenendaal, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Let op voordat je hier iets bestelt!
In eerste instantie lijkt alles perfect: vriendelijk personeel in de winkel en een nette meneer die kwam inmeten. Alles oogt professioneel en goed geregeld. Maar zodra er schade is of iets misgaat, verandert dat beeld volledig.
Wij hebben inmiddels twee barsten in het blad als gevolg van een foutieve inmeting/montage maar krijgen sindsdien niemand meer te pakken. Geen reactie op telefoontjes, geen antwoord op mails en zelfs via rechtsbijstand blijft het stil.
Kortom: service is top — totdat je een probleem hebt. Dan ben je volledig op jezelf aangewezen. Denk dus goed na voor je hier iets aanschaft want zodra je schade of problemen hebt sta je er alleen voor! Ik ben helaas niet de enige die zo behandeld wordt, lees vooral even verder tussen de revieuws...
Ik had zelf mijn IKEA keuken geplaatst en wilde toch graag een composiet blad.
Bij IKEA moet er dan gecontroleerd worden of je alles wel goed gemonteerd hebt voordat je een composiet kunt bestellen.
Hier kon ik gewoon de maten doorgeven en het blad bestellen.
Na een tekening waar je gemakkelijk nog aanpassingen aan kunt maken, werd het blad besteld en snel geleverd.
Ik ben met de tekening van de keuken in showroom geweest en ben daar goed geholpen.
Netjes uitleg over de verschillende materialen en veel keuze.
Enige punt van kritiek is dat verkoper zei dat het geen probleem was het blad op de eerste verdieping te leveren, indien goed bereikbaar.
Helaas wilden de mensen die het blad kwamen brengen dat niet.
Dus heb ik het gelukkig zelf kunnen redden met behulp van mijn moeder.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Goede communicatie en een prachtig werkblad afgeleverd. Er werd goed meegedacht en de levering was zoals afgesproken met 4 weken. Ook als er op het laatst nog wijzigingen doorgevoerd moesten worden was dit voor 123werkbladen geen probleem! Al met al een goede ervaring.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Na ellende met IKEA en een scheef gemonteerde keuken door hun installateur, kwam 123Werkbladen als redder in nood. Hun monteur stelde meteen vast dat montage onjuist was en weigerde terecht om onder onveilige omstandigheden te installeren. Ze dachten mee, waren transparant en gaven eerlijke adviezen. Dankzij hen hebben we de montage kunnen herstellen en is het werkblad perfect geplaatst.
Zeer tevreden over de service, communicatie en vakmanschap. Echt een aanrader!

Besvarelse fra 123Werkbladen
Keukenblad is snel geleverd, helemaal op maat en voor een goede prijs.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Vorige week is mijn eilandblad geplaatst, het kan gewoon niet mooier.
Mijn ervaring met 123werkbladen:
Er werd fijn meegedacht door de verkoper, mooie showroom ook. Bladen op lekker groot formaat.
Week later kwam er al iemand om alles op te meten en 5 weken na mijn bezoek lag het blad er op. Monteurs spraken gebrekkig Nederlands, Poolse jongens denk ik. Maar vriendelijke jongens die het blad netjes hebben gemonteerd.
Gewoon een top bedrijf dit!

Besvarelse fra 123Werkbladen
Mooie opties en materialen in elke prijsklasse, die je goed kan bekijken in het echt in de showroom. Rick heeft het hele proces fijn meegedacht, geadviseerd en geholpen en ervoor gezorgd dat alles heel soepel verliep. Snel in contact en vriendelijk. Dank je wel!

Goed blad gekocht.
Na overleg ging de bestelling goed en hebben we nu een mooie keuken.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Een keukenblad uitkiezen bij 123Werkbladen was aanvankelijk een prettige ervaring. De service was goed, communicatie vlot, en het inmeten en leveren verliep soepel. Maar daarna ging het volledig mis. Had ik de reviews maar eerder gelezen.
Twee monteurs verschenen aan de deur, maar spraken geen Nederlands of Engels. Ze brachten eerst wat spullen binnen en gingen vervolgens het blad halen. Zonder enige voorzichtigheid werd het blad schuin boven de keuken gehouden en naar beneden gedrukt. Omdat er zo nauwkeurig was ingemeten (door 123Werkbladen zelf), paste het blad niet tussen de twee muren. Toch hield dat de monteurs niet tegen: het blad werd met brute kracht op z’n plek geslagen en geduwd.
Gevolg? Op vijf plekken is onze pas gestucte en met Farrow & Ball geverfde muur beschadigd. Tijdens het werk werd er flink gevloekt in het Pools — vermoedelijk naar de inmeter — maar daar hebben wij als klant niets aan. Alsof dat nog niet genoeg was, hing er een duidelijke alcohollucht om de mannen heen, en lieten ze lekkende kitpistolen gewoon op onze nieuwe houten tafel liggen. Ook onze nieuwe gietvloer kreeg het zwaar te verduren.
Op het document dat ik moest ondertekenen, heb ik meteen de schade genoteerd. Direct na vertrek stuurde ik een e-mail met foto’s van de schade. Twee uur later belde ik om te vragen hoe dit zou worden opgepakt, zeker omdat ook een verkeerd onderdeel van de gootsteen was geleverd — waardoor deze niet aangesloten kon worden op de afvoer. Aan de telefoon werd mij gezegd dat ze schade niet telefonisch afhandelen en dat alles per mail moest. Geen excuses, geen begrip.
We zijn nu twee weken verder en hebben nog steeds niets gehoord van 123Werkbladen. Het is werkelijk onvoorstelbaar dat, zelfs als je aangeeft dat je geen water in de keuken hebt, er totaal niet gereageerd wordt.
Wij zullen dit bedrijf nooit meer gebruiken en ook zeker niet aanbevelen — en dat zegt wat, want wij zijn zeer actief in de wereld van woningrenovatie en spreken veel mensen.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Zelden zo’n onprofessionele organisatie meegemaakt.
Bij het oriënteren op een keukenblad leek 123Werkbladen.nl een betrouwbare partij, mede door hun verzorgde website en snelle offerte. Helaas bleek de praktijk totaal anders.
Na het plaatsen van mijn bestelling werd per e-mail een duidelijke afspraak bevestigd voor het inmeten/leveren. Die afspraak werd echter op het laatste moment eenzijdig afgezegd, zogenaamd “vanwege het ijs”. Een onzinnige smoes – er was op geen enkele manier sprake van gevaarlijke weersomstandigheden of onbegaanbare wegen. Toen ik hen hierop wees, werd er niets erkend of gecorrigeerd, laat staan excuses aangeboden.
Wat het nog kwalijker maakt, is de houding van de klantenservice. Niet alleen werd ik bot te woord gestaan, er werd voortdurend ontwijkend gereageerd. Concrete vragen over de afspraak, een nieuwe datum of compensatie werden simpelweg genegeerd of afgedaan met standaardantwoorden. Je krijgt als klant sterk het gevoel dat je vooral moet zwijgen en blij mag zijn dat ze je überhaupt te woord staan.
Er is geen enkele sprake van klantgerichtheid of verantwoordelijkheidsgevoel. Afspraak is géén afspraak bij 123Werkbladen.nl, en als je hen erop aanspreekt, keren ze je de rug toe of geven ze anderen (of het weer) de schuld.
Als je waarde hecht aan:
• duidelijke communicatie,
• correcte afspraken,
• respectvolle behandeling,
• en een product dat met zorg wordt geleverd,
dan raad ik 123Werkbladen.nl met klem af.
Er zijn gelukkig genoeg alternatieven die wél begrijpen wat service is – en hoe je met klanten omgaat. Deze organisatie hoort daar helaas niet bij.
Hopend op een reactie, we zijn een zaak aan het voorbereiden.
Vriendelijke groet,
Sander

Besvarelse fra 123Werkbladen
In een eerdere recensie beschreven wij hoe onze ervaring met 123werkbladen was. Een van de zaken was dat ze na plaatsing nergens op reageerden, zelfs niet op brieven van een advocaat. Wat schetste onze verbazing, onder onze recensie schreven ze dat ze niks konden omdat ze niet wisten om wie het ging. Keurig weer gemaild. Weer geen reactie. Dus hierbij het order nummerorder #2121839. We zijn benieuwd of we nu wel een reactie krijgen en er een oplossing komt.
En dan opeens op een vrijdagavond om 9 uur worden we gebeld. Met welgemeende excuses. Het blad is inmiddels na volle tevredenheid vervangen.
Toen wij in de winkel kwamen zagen we direct dat er ontzettend veel keuze was in de verschillende soorten typen en kleuren werkbladen. We werden direct goed geholpen en onze wensen werden vertaald naar een prachtig werkblad. Het plaatsen werd netjes gedaan en daarbij is de prijs- en kwaliteitverhouding ook top!
Wij zijn ontzettend blij!

Besvarelse fra 123Werkbladen
Advies in winkel was correct, verdere communicatie via mail en telefoon ook. Het inmeten bleek goed te zijn gegaan, het blad paste goed. Poolse monteurs werkte hard, waren vriendelijk en, dachten goed mee over de details zoals de plint.
Als suggestie heb ik teruggekoppeld om op de offerte ook de bezorg -en montagekosten te zetten als duidelijk is dat het bezorgd en gemonteerd moet worden. Nu staat in de mail dat dit exclusief is.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Werkblad is echt top!!precies wat we in gedachten hadden!maar…2 monteurs die geen woord Nederlands spreken…zich niet voorstellen bij binnenkomst..pools tegen elkaar praten waardoor je gaat denken dat ze over mij kletsen.als ik zoveel geld betaal voor montage wil ik graag in het Nederlands aangesproken worden.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Prachtige showroom en uitstekend geholpen door een zeer deskundige medewerker. Communicatie verliep zeer vlot en vriendelijk, er werd snel ingemeten en tot slot een korte levertijd. De installatie echter niet als prettig ervaren. Blad achter gelaten met veel kit resten en al het afval materiaal werd niet meegenomen. Kitten van smeltlijsten werd niet uitgevoerd. Dit gemeld en keurig antwoord op gekregen. Omdat bij het inmeten een te grote marge wordt genomen sluiten de smeltlijsten zeer slecht aan. Dat kan gedeeltelijk worden opgelost door de te grote naden netjes te kitten. De geleverde wasbak krast zeer snel en is erg vlekkerig. Alleen daarom zou ik deze oplossing niet adviseren.
Prima bedrijf dat meer aandacht moet besteden aan de montage, betere wasbak en kitten naden die ontstaan door te grote inmeet marge.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Het werkblad en de smetplinten waren geplaatst. Alles laten rusten voor 1 dag zodat de kit kon drogen. Ik ging de dag daarna het werkblad schoonmaken en zag dat er een stukje uit het aanrechtblad was en 4 stukjes uit de smetplinten waren. De smetplinten zelf op laten lossen door kit te gebruiken. 123 werkbladen hierover gebeld. Ze zeiden dat er iemand langs zou komen om het te repareren aangezien we de smetplinten zelf hadden opgelost wilden hun voor het stukje uit het aanrechtblad zorgen. Fijn dacht ik. Totdat ik een 2 weken later werd opgebeld dat het allemaal niet door kon gaan aangezien ze niet wisten of het stukje uit het aanrechtblad door hun of door ons is gekomen. Jammer dit. Ik zou hier nooit meer iets bestellen! Hele slechte service. Eerst wat beloven en dan niet nakomen!
Zeer goed en mooi afgewerkt materiaal
Goede en vriendelijke monteurs
Alleen de kitlaag was na meer dan een week nig niet droog, daardoor us deze niet zo strak meer

Besvarelse fra 123Werkbladen
In onze zoektocht naar een nieuw werkblad voor onze bestaande keuken kwamen we hier uit.
Contact in de winkel verliep heel fijn, totaal niet opdringerig maar uiterst behulpzaam met kennis van zaken.
Afspraak voor inmeten kwam ook al snel, en dat gebeurde uitvoerig.
Het plaatsen ging op tijd en zonder verdere problemen.
al met al een zeer fijne ervaring en blij met het werkblad.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Super blij met dit aanrechtblad. Bij het inmeten werd alle tijd genomen en nog extra nagemeten, het plaatsen was binnen de afgesproken tijd en werd ook keurig gedaan. Mocht ik ooit wat anders willen koop ik zeker weer bij 123 werkbladen.

Besvarelse fra 123Werkbladen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.