Senfølge af stormfloden december 2013 Vort køleskab gav op! Det var ellers ikke så gammelt og havde funktioner og indretning der passede til vore behov. Vi gik på jagt efter et magen til Det kunne go... Se mere
Jeg skulle skifte gamle AEG vaskemaskine i mit lejehus til den samme eller lignede. Jeg kunne find AEG på deres online lager sent i torsdag, og websiden løvede at aflevere inden 2 hverdage. Fredag de... Se mere
Bestilte en vinskab kl. 11.20 tirsdag før påske - blev ringet op 30 min senere hvor sælgeren beklagede at han ikke kun nå at sende det til dagen efter. Blevet ringet op 12.10 hvor samme sælger bek... Se mere
Jeg stod og skulle købe en ny vaskemaskine da min 4,5 år gamle miele besluttede sig for at gå i graven. Jeg fandt en maskine jeg ville købe, og blev ringet op inden ret lang tid var gået, at lige... Se mere
Webshop med salg af hvidevarer, køb direkte i webbutikken og få leveret lige til døren. Vi har mærker som AEG, Bosch, Miele, Siemens, Quooker og mange flere.
Bygmarken 26, 3520, Farum

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Købte et vinkøleskab og det blev hurtig leveret uden fejl. Handler gerne her igen

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Jeg fik de råd og den vejledning Jeg havde brug for og en hurtig betjening
Nu er det en fornøjelse at lave mad igen

Super god betjening hos 123 hvidvarer og hurtig levering gratis

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Al var som lovet - kom til aftalt tid og sted
dejligt nyt køleskab der køre perfekt
næste gang vi skal have hvidevare bliver det fra 123 hvidevare
mvh.Johnny

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Vi køber alle vores hvidevarer til vores udlejningsejendomme hos 123 hvidevarer.
Altid god service og gode priser.
Kommer med flere forslag på hvidevarer, i forskellige prisklasser.
/ Rossing A/S
Michael Rossing

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Jeg fandt den vare jeg søgte, til den rigtige pris og med kortere leveringstid end de andre netbutikker. Der blev fulgt op på leveringsdatoen på telefonen og fragtmanden kom som aftalt. Alt gik som det skulle.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Helt ok; blot levede de ikke op til løftet om at vi ville blive kontaktet omkring levering nogle dage før. Det skete først 20 minutter før.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Der er kun positive ting og sige om 123hvidevarer. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Et lille firma hvor direktøren går forrest. Det kan mærkes.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
God pris, hurtig levering og god installatør. Kan varmt anbefales

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
123hvidevarer.dk er Webshoppen du skal handle i hvis du vil havde en betjening ud over det sædvanlige.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Jeg anbefaler 123Hvidevarer.dk. Deres service var bedre end forventet, de var gode til at orientere undervejs og de holdt alt, hvad de lovede. En bemærkning, hvis du selv henter varerne. Deres skilt på døren er meget lille, så man skal køre efter vejnummeret.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
God Service og perfekt levering og installation TOP kunde oplevelse !

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Der var lidt misforståelse i forbindelse med montering af kogeplade.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Hurtig og venlig betjening, produkt leveret som aftalt.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Rigtig god service og fik pakken lige til tiden

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Uden problemer fik jeg nyt køleskab leveret til døren. Der var rigtig god opfølgning hele processen igennem.