Senfølge af stormfloden december 2013 Vort køleskab gav op! Det var ellers ikke så gammelt og havde funktioner og indretning der passede til vore behov. Vi gik på jagt efter et magen til Det kunne go... Se mere
Jeg skulle skifte gamle AEG vaskemaskine i mit lejehus til den samme eller lignede. Jeg kunne find AEG på deres online lager sent i torsdag, og websiden løvede at aflevere inden 2 hverdage. Fredag de... Se mere
Bestilte en vinskab kl. 11.20 tirsdag før påske - blev ringet op 30 min senere hvor sælgeren beklagede at han ikke kun nå at sende det til dagen efter. Blevet ringet op 12.10 hvor samme sælger bek... Se mere
Jeg stod og skulle købe en ny vaskemaskine da min 4,5 år gamle miele besluttede sig for at gå i graven. Jeg fandt en maskine jeg ville købe, og blev ringet op inden ret lang tid var gået, at lige... Se mere
Webshop med salg af hvidevarer, køb direkte i webbutikken og få leveret lige til døren. Vi har mærker som AEG, Bosch, Miele, Siemens, Quooker og mange flere.
Bygmarken 26, 3520, Farum
Hvor er det synd at konkursramte virksomheder stadig står som aktive på Trustpilot - her er plads til forbedringer...
Jeg skal skynde mig at sige, at jeg intet har imod folkene bag det tidligere 123Hvidevarer - her var service i top og priserne rimelige.
Jeg bestilte en Samsung konvektionsovn (MC28H5185CK/EE) mandag d. 17 august 2015 hos 123hvidevarer.dk, og modtog ovnen på nærmeste posthus nogle dage efter. Ovnen blev leveret lidt senere end forventet, og havde heller ikke fået information om ovnen var blevet afsendt eller ej, så jeg kontaktede dem, og på trods af lidt knas med korrespondancen, fik jeg at vide at ovnen var afsendt. Ovnen blev modtaget nogle dage efter, og alting åndede fred og idyl. Jeg var blevet rigtig glad for ovnen, da den havde en hel masse fede funktioner, og som studerende der bor på et lille værelse, lærer man hurtigt at bruge ovnen fuldt ud. Her knap et halvt år efter, begynder jeg at opleve problemer med ovnen, især fordi den larmede (antog at det var motoren til drejeskiven), men det var ikke noget uudholdeligt. Det var først da blæseren til varmluftsfunktionen gik i stykker, at jeg vidste at ovnen måtte til reparation. Jeg kontaktede derfor 123hvidevarer.dk, men modtog kort tid efter en automatisk mail om, at min besked ikke kunne leveres. Inde på deres hjemmeside stod der, at de var under opdatering, hvilket forklarer den manglende levering af mailen. Derfor prøvede jeg nogle dage efter med samme mail, men endnu engang mislykkedes det, og til min store forbavselse var deres hjemmeside stadig under opdatering. Det virkede meget suspekt, men ventede en uge for at se om jeg kunne komme i kontakt med dem, men desværre ingen held. I og med at min ovn stadig fungerede som mikroovn, fortsatte jeg min daglige gang, i håbet om at jeg én dag ville høre fra 123hvidevarer. Her i skrivende stund d. 25. februar 2016 døde ovnen i forbindelse med tilberedningen af to hakkebøffer, det var angiveligt mere end hvad ovnen kunne håndtere. Ironisk nok havde jeg timet tilberedningen, så bøfferne akkurat var færdige, men jeg anede ikke at det blev ovnens sidste bip. Dette efterlader mig nu i en prekær situation, eftersom ovnen er den eneste grund til at jer ikke lever af rugbrødsmadder morgen, middag og aften, og derfor skriver jeg denne anmeldelse som dels bunder i en uacceptabel support, men det er også et nødråb om hjælp. Jeg er ked af at skulle være den onde, og bryde 123hvidevarers meget fine historik. Men jeg kan se på deres facebook side, at mange folk har prøvet at komme i kontakt med dem, hvilket mislykkedes grundet at hjemmesiden var under opdatering.
Jeg regner ikke med at 123hvidevarer er gået ned, og det er også meget muligt at deres hjemmeside gennemgår større opdatering, som varer flere uger ad gangen. Hvis det ikke var for den dårlige support, så havde min oplevelse været en del bedre, hvilket også ville være afspejlet i anmendelsen, men i denne omgang må I nøjes med to stjerner.
Havde søgt på nettet efter produktet og fandt prisen hos 123Hvidevarer.dk meget konkurrencedygtig. Købte varen søndag og havde den leveret tirsdag. Perfekt.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Købte en emhætte, der gerne skulle ankomme blot 2 dage efter købet pga. min ferie. 123 ringede straks tilbage og meddelte, at det godt kunne lade sig gøre. Og emhætten kom til tiden.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Jeg havde bestilt til kantstensaflevering, men den blev afleveret på posthuset! Ellers var alt ok.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Jeg kan kun anbefale 123Hvidevarer, der leverede til tiden og inden da telefonisk meddelte, at min vare ville blive leveret den efterfølgende dag.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Jeg købte et amerikanerkøleskab hos 123Hvidevarer.dk efter mit gamle var gået i stykker.
Som et af de eneste firmaer på markedet tilbyder virksomheden for et tillæg levering og montering af store køleskab - og det gik helt uden problemer.
Jeg er meget tilfreds med købsoplevelsen.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Bestilte en opvaskemaskine incl. montering. Modellen var på lager og jeg blev kontaktet inden et døgn for aftale om montering. Det skete så 2 dage efter. Montører kom i det aftalt tidsrum og ringede i forvejen.
Så alt var som lovet og i mit tilfælde lidt bedre.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
De lavede en fejl mht levering , men de gjorde hvad der skulle til for at gøre det godt igen .. ***** her fra

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
super god hjemme side og super god service og levering til tiden :-)

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Jeg bestilte varen og modtog varen på anden dagen, bare god service😊

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Jeg har bestilt ny vaskemaskine hos 123 Hvidevarer. Blev efterfølgende ringet op med bekræftelse af købet og ønsket leveringsdag. Levering skete 1 dag før aftalt, men med telefonisk aftale blev leveringen stillet sikkert på adressen. SUPER oplevelse.

Besvarelse fra 123Hvidevarer.dk
Bestilte en mikroovn. Den kom som lovet og var som jeg havde bestilt.

Vi modtag varen 1 dag efter vi bestilte, det kunne ikke være bedre