ngl ik heb meer betaald voor petten die slechter aanvoelden dan deze. Het materiaal voelt stevig en de stiksels zien er netjes uit. Gebruik hem dagelijks en tot nu toe geen problemen.
Se, hvad kunderne siger
Wat me opviel was hoe makkelijk het hele bestelproces ging. De website was duidelijk en het afrekenen duurde nog geen minuut. De pet kwam netjes verpakt aan en de kwaliteit voelt beter dan de prijs do... Se mere
Vooral gekocht voor buitenactiviteiten zoals wandelen en korte trips. Houdt de zon goed uit mijn ogen en blijft goed zitten. Voelt niet goedkoop aan wat me eerlijk gezegd verraste.
Ik heb meestal moeite met petten door mijn hoofdmaat maar deze zit comfortabel. Knelt niet en voelt niet raar na lang dragen. Droeg hem tijdens een lange rit en vergat zelfs dat ik hem op had. Dat zeg... Se mere
Ik kocht hem vooral voor wandelen en…
Ik kocht hem vooral voor wandelen en buitenactiviteiten. Houdt de zon goed uit mijn ogen en blijft comfortabel.
Ik heb meer betaald voor petten die…
Ik heb meer betaald voor petten die veel slechter aanvoelden dan deze. Het materiaal voelt duurzaam en de afwerking ziet er netjes uit. Ik draag hem bijna elke dag en hij houdt zich goed. Voelt echt als een goede aankoop.
solide keuze voor weekendwedstrijden
Kocht hem vooral voor zonbescherming tijdens weekend cricket. De klep van deze heren cap geeft goede schaduw en behoudt mooi zijn vorm.
Ik wist niet zeker of de stijl bij me…
Ik wist niet zeker of de stijl bij me zou passen. Na een paar keer dragen ging deze klassieke pet gewoon op in mijn dagelijkse outfits, nu denk ik er niet eens meer over na.
Slechte webwinkel
Slechte webwinkel, halen van aliexpress. Reageren met standaard mails, je krijgt steeds dezelfde antwoorden en je wordt niet geholpen.
niet verwacht dat ik hem zo vaak zou dragen
Was eigenlijk niet eens enthousiast toen ik de zwarte baseball pet bestelde. Maar toen ik hem opzette bleef hij gewoon hangen. Pak hem vaker dan ik had verwacht.
Nam een gok met deze simpele baseball…
Nam een gok met deze simpele baseball pet en tot nu toe geen spijt. De stiksels zien er netjes uit en niets voelt afgeraffeld of goedkoop.
makkelijk voor sportschool of snelle boodschappen
Kocht deze casual heren cap vooral voor sportschoolbezoeken en snelle boodschappen. Hij ziet er nergens misplaatst uit, wat het makkelijk maakt om hem in de rotatie te houden.
het hele weekend gedragen
Had er niet veel van verwacht, gewoon weer een heren pet. Maar ik droeg hem het hele weekend achter elkaar, dus ja dat zegt genoeg.
meteen gedragen na het uitpakken
Opende de doos en probeerde de katoenen pet meteen. Hij voelde niet strak of stug, dus ik droeg hem diezelfde dag nog.
De klassieke baseball pet kwam schoon…
De klassieke baseball pet kwam schoon aan en zonder rare geur, wat ik meer waardeer dan ik zou moeten. Eerste indruk was meteen goed en dat beslist het meestal voor mij.
Ik heb deze everyday cap zonder veel…
Ik heb deze everyday cap zonder veel nadenken gekocht. Ik zette hem op en op de een of andere manier werkt hij gewoon met de meeste van mijn outfits, zelfs de luie.
simpel, comfortabel, geen verrassingen
Bestelde zonder verwachtingen en misschien hielp dat. Deze everyday baseball pet verraste me positief, simpele pasvorm en comfortabel vanaf dag één.
Lange levertijd en geen communicatie
2 petten op tijd voor carnaval besteld (3 feb). De bestelling was niet te volgen via de link, die gaf aan het pakket niet te kunnen vinden. De klantenservice is niet te bereiken voor vragen. Uiteindelijk na 1,5 maand wachten zat er ineens een pakketje in de bus. De bestelde petten zijn toch geleverd (14 mrt).
Hij is niet perfect
Hij is niet perfect, maar dat hoeft ook niet. De heren pet zit goed, voelt in balans en doet wat hij moet doen. Goed genoeg voor mij.
Eigenlijk geen 1 ster waardig
Eigenlijk geen 1 ster waardig, pet nooit ontvangen besteld op 9/02/26. Verschillende telefoons gedaan nooit een antwoord. De mails beantwoorden ze ook niet. Wel geld kwijt en geen pet te zien.
Pet nooit ontvangen.
Nooit wat ontvangen
Bestelling net voor de karnaval gedaan, bestelling nooit mogen ontvangen. Ik zou hier nooit bestellen want je krijgt gewoon niets!
Slechte Webwinkel. Wat een slechte webwinkel is dit
Wat een slechte webwinkel is dit. Heb 15 februari een pet besteld maar nog niks geleverd. Hun communicatie per email is een drama. Heb ongeveer 10 mails verstuurd en kreeg eindelijk een standaard mail met een link om de zending te volgen. Elke dag krijg je dan de melding ARTIKEL NIET GEVONDEN die zit natuurlijk nog in de container in China. Heb om overboeking van mijn geld terug gevraagd maar dat was niet aan de orde zolang er niet geleverd is als dat nog gaat gebeuren. Dus maar weer afwachten totaal geen vertrouwen in. Heb inmiddels een bestelling gedaan bij Hoedshop binnen 2 dagen levering netjes verpakt met eventueel een sticker voor retour Klasse. 1001 petten nooit meer!!!
1 ster is nog teveel!!!!
Geen gratis retour en slechte klantenservice.
Na levering bestelde, daarom 1 ster, gevraagd om de geadverteerde gratis retourlabel. Meerdere mailberichten waarin klantenservice zichzelf tegenspreekt, andere voorstellen doet en zich vervolgens van de domme houdt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.