ngl ik heb meer betaald voor petten die slechter aanvoelden dan deze. Het materiaal voelt stevig en de stiksels zien er netjes uit. Gebruik hem dagelijks en tot nu toe geen problemen.
Se, hvad kunderne siger
Vooral gekocht voor buitenactiviteiten zoals wandelen en korte trips. Houdt de zon goed uit mijn ogen en blijft goed zitten. Voelt niet goedkoop aan wat me eerlijk gezegd verraste.
Gewoon een betrouwbare pet
Gewoon een betrouwbare pet. Niets bijzonders maar hij doet alles goed. Soms is dat precies wat je nodig hebt
Ik heb al veel petten gehad en de…
Ik heb al veel petten gehad en de meeste verliezen snel hun vorm. Deze blijft goed zitten zelfs na een hele dag dragen. De stiksels zijn stevig en het materiaal voelt dikker dan normaal. Lijkt me dat hij lang meegaat.
Deze snapback werd zonder dat ik het…
Deze snapback werd zonder dat ik het doorhad mijn vaste pet. Zit goed en ziet er niet scheef uit zoals sommige andere. Draag hem nu bijna elke dag. ja hij is goed
Eerlijk gezegd gewoon een goede
Eerlijk gezegd gewoon een goede dagelijkse pet. Niets bijzonders, maar hij doet precies wat hij moet doen.
Ik heb meestal moeite met petten door…
Ik heb meestal moeite met petten door mijn hoofdmaat maar deze zit comfortabel. Knelt niet en voelt niet raar na lang dragen. Droeg hem tijdens een lange rit en vergat zelfs dat ik hem op had. Dat zegt meestal genoeg.
Kocht hem random laat op de avond…
Kocht hem random laat op de avond zonder veel na te denken. Hij kwam sneller aan dan verwacht en de verpakking was netjes. Toen ik hem opzette voelde hij meteen goed. Geen gedoe met steeds aanpassen zoals bij andere petten.
Onverwacht mijn dagelijkse go to
Ik bestelde hem laat op de avond zonder er veel over na te denken. De pet kwam sneller aan dan ik verwacht had en de verpakking zag er netjes uit. Toen ik hem opzette voelde hij meteen comfortabel en hij schuift niet rond zoals sommige andere petten doen. Eerlijk gezegd voelt het als zo’n simpel item dat je uiteindelijk constant draagt.
ngl ik heb meer betaald voor petten die…
perfect voor buiten, zit goed en voelt betrouwbaar
simpel, comfortabel, doet gewoon wat het moet doen
Goede dagelijkse pet. Comfortabel en makkelijk te dragen.
In het echt nog beter dan online
Ik bestelde deze vooral omdat de foto’s op de website er goed uitzagen. Toen het pakket aankwam zag hij er in het echt zelfs nog beter uit wat niet vaak gebeurt. De pet behoudt zijn vorm goed en blijft comfortabel zelfs na uren dragen. Erg blij mee.
makkelijk besteld, geen verrassingen, werkt gewoon
Het bestelproces was soepel, website was makkelijk te gebruiken. De pet kwam precies aan zoals op de foto’s. Draag hem nu een paar dagen en hij hoort al bij mijn standaard outfit. Niets ingewikkelds, werkt gewoon.
Ik wilde vooral een pet voor casual…
Ik wilde vooral een pet voor casual gebruik en deze werkt daar perfect voor. De pasvorm voelt goed in balans, niet te strak en ook niet te los. Ik heb hem gedragen tijdens boodschappen, met vrienden afspreken en zelfs tijdens lange ritten. Hij werkt gewoon zonder gedoe.
Makkelijk besteld, beter dan verwacht
Wat me opviel was hoe makkelijk het hele bestelproces ging. De website was duidelijk en het afrekenen duurde nog geen minuut. De pet kwam netjes verpakt aan en de kwaliteit voelt beter dan de prijs doet vermoeden. Ik ben al naar andere modellen op de site aan het kijken.
Ik kocht de snapback vooral voor…
Ik kocht de snapback vooral voor weekendgebruik. Na een paar dagen werd het eigenlijk mijn dagelijkse pet. De pasvorm zit goed op het hoofd en voelt niet vreemd of scheef zoals sommige andere. Het voelt alsof hij makkelijk meer dan één seizoen meegaat.
Ik had eigenlijk niet veel verwacht…
Ik had eigenlijk niet veel verwacht toen ik de baseballpet bestelde, maar hij heeft me echt verrast. De stof voelt stevig aan en de vorm blijft goed, zelfs na een hele dag dragen. Ik gebruik hem vooral tijdens het rijden of voor snelle boodschappen en daarvoor werkt hij perfect.
Eindelijk eentje die niet knelt
Ik heb een vrij groot hoofd dus petten zijn soms lastig. Deze zit comfortabel zonder te knellen wat ik echt waardeer.
De hele ervaring van bestellen tot…
De hele ervaring van bestellen tot levering voelde soepel. De pet kwam sneller aan dan verwacht en zag er precies it zoals op de foto’s. Na een paar dagen dragen werd hij al deel van mijn standaard outfit. Simpel product maar goed gedaan.
Comfort waar je niet over hoeft na te denken
Toen ik het pakket opende zag alles er schoon en netjes verpakt uit. De pet had zijn vorm goed behouden en zag er niet geplet uit zoals bij sommige leveringen. Na hem een paar keer te dragen kan ik zeggen dat hij echt comfortabel is. Het is zo’n item dat je gewoon pakt zonder na te denken.
Læs mere om andre typer anmeldelser.