1. Uddannelsesinstitution

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DANSK: WROFF (TM) ønsker at sprede viden på globalt plan. Vi tror på at viden skaber dygtige og glade børn - og en bedre verden. Vi tilbyder online lektiehjælp. Vi underviser i de fag du også møde i skolen, gymnasiet og på universitet. ENGLISH: We help with your homework online. Learn English and Math or the tricks of the trade in the Technology world. We teach Science and Foreign Languages. WROFF to never never land

4,6

Fandt den rigtige læringsmetode

Efter ganske få lektioner fandt underviseren den rigtige læringsmetode. Sessioner skiftede fra undervisning til opgaveløsning, og den ændring har sikret grundlæggende færdigheder indlært på en måde der matchede eleven. Stor ros til underviserne hos Wroff.

24. april 2020

Jeg var rigtig glad for mit forløb på…

Jeg var rigtig glad for mit forløb på WROFF. Jeg fik undervisning over nettet, hvilket faktisk var rigtig nemt. Jeg kunne også selv være med til at ligge et skema, for hvornår jeg havde tid.
Min engelsk underviser var rigtigt dygtig og sjov, så jeg anbefaler helt klart undervisning på WROFF! :)

9. april 2020

Framragende undervisning

Framragende undervisning, hvor de fanger de unges interesse med computerspil og får der gjort til en del af undervisningen.
Holger har lært en masse engelsk. Tak.

26. marts 2020

Adriana

Adriana, som var min "lærer" var fantastisk. Hun fangede hurtigt mit sprogniveau, havde hver gang relevante og interessante emner og opgaver. Tillige havde hun en fin empati og udviste stor forståelse for min manglende erfaring med skype-møder.
Min bedste anbefaling
Jytte Bille
STAÏ

4. januar 2019

Yderst professionelt og samtidig fleksibelt

Det er fantastisk selv at kunne bestemme hvor og hvornår man vil have undervisning.
Det kræver kun en skype konto og så er man i gang. Det passer perfekt til mit temperament at kunne logge på overalt - ude som hjemme..
Når man så tilmed bliver undervist af yderst kompetente og professionelle undervisere, er det svært ikke at være tilfreds ;-)

11. december 2018

Jeg kan virkelig anbefale Wroff

fJeg kan virkelig anbefale Wroff. Har en søn som har deltaget i engelsk undervisning, ikke fordi han var dårlig, men for at forbedre engelsk, som jo er så vigtigt. I december var vi så en tur i USA - og her åbner han munden og taler flydende engelsk efter ca. et års tids undervisning en gang om ugen. Det vildeste er at han hver gang selv går med og top motiveret. De skriver lidt først og så bagefter spiller de Minecraft eller Fortnite.På grund af de gode resultater med engelsk, prøvede vi med matematikken også - her har vi samme oplevelse. Tusinde tak - vi fortsætter undervisningen så længe vores søn er motiveret.

17. juni 2018

Min dreng bliver ringet op af sin …

Min dreng bliver ringet op af sin engelskunderviser via Skype, og så går de i gang. Han planlægger, skriver og snakker engelsk og så spiller han selvfølgelig Minecraft. De er i et lukket forum sammen med lærer og 2-3 andre drenge.
Fantastisk blanding af spil og undervisning.
"Jeg lærer meget mere engelsk, end jeg gør i skolen", siger min dreng på 11 år.

30. november 2017

Super god måde at lære på

Super god måde at lære på. Jeg har både modtaget skype-lektiehjælp i engelsk, og derudover er jeg nu i gang med at lære guitar hos en tutor fra Portugal. Også her kan jeg virkelig føle, at det har hjulpet.

Kan stærkt anbefale WROFF!

5. september 2017

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept! Sikke en sjov og lærerig måde at lære engelsk på. Det passer desuden godt ind i en travl hverdag, at børnene kan deltage i undervisningen hjemme fra eller hos en ven.

9. juni 2017

Online undervisning, som inspirerer

Vi har benyttet WROFF til to af vores børn, som af interesse modtager ekstra undervisning i henholdsvis matematik og fransk. Undervisningen har fungeret upåklageligt teknisk med dygtige lærere, som omgående har sporet sig ind på børnenes respektive niveauer og har udfordret dem i et overskueligt tempo. Vi kan kun anbefale WROFF ubetinget.

20. februar 2017

Fantastisk undervisningsform!

Mine børn får hver uge 1 hel times engelsk undervisning. De er begejstrede for formen, hvor man kan sidde i sin stue og ha engelsk.
Underviseren tager udgangspunkt i det niveau børnene har. De taler, læser og laver opgaver. Det hele foregår på Skype, så der er ingen transporttid for forældrene.

19. januar 2016

Full value for the buck

Er lige kommet hjem fra et møde på skolen, hvor min 12 årige dreng fik stor ros for sin indsats i engelsk. Et område hvor det ellers har haltet.
Han har modtaget undervisning i engelsk på WROFF, gennem de sidste 3 måneder ca. 15 timer.
Det har virkelig gjort en forskel for ham, hans ordforråd er væsentligt udvidet og han deltager aktivt i timerne, da hans selvtillid er steget, fordi han nu ved han kan.
Det er meget effektivt at sidde med en underviser - one on one - og få fuld fokus.
Prisen er yderst rimelig, og undervisningsformen over Skype med Google docs, osv. fungerer 100%

14. januar 2016

Engelsk undervisning - Wroof education

Min søn Peter på 17 år har nu modtaget engelskundervisning i ca. 4 måneder. Det har virkelig udviklet sig positivt og han er rykket en karakter op i engelsk i gymnasiet. Udover har det aldrig været en "straf" at han skulle tale en time engelsk om ugen - tværtimod.
Jeg kan klart anbefale at man som forældre afprøver denne læringsmetode på sine børn.

12. januar 2016

Tre af vores børn undervises af WROFF education

Tre af vores børn i alderen 9-15 år undervises online af WROFF education. Den ene underviser kommer fra Philipinerne, den anden fra New York og den sidste er fra Jamaica.

De bliver bedre i skolen - og ikke mindst bliver de nye verdensborgere, der kan håndtere den nye teknologi og tale med folk fra hele kloden. WROFF education er et supergodt internationalt tillæg til folkeskolen.

Vi kan kun anbefale WROFF education.

11. januar 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)