2,1

Under middel

Svindlere, der ikke leverer

Svindlere, der ikke leverer!
At give én stjerne er én for meget. Tyvagtigt selskab, der kradser pengene ind uden at levere. Reagerer ikke på henvendelser i over et halvt år. Man bør kun handle her, hvis man alligevel ikke kan få udgifterne til at slå til!! Plattenslagere og svindlere, det er hvad firmaet består af.

22. juni 2021

Humbug, og kan ikke anbefales!

Købte to produkter hos WowHD. Først udskød de leveringsdatoen til den dobbelte tid, så der gik tre uger i stedet for de 13 dage før det ene produkt ankom. Andet produkt kom ugen efter. Efter. I alt en ventetid på 4 uger for to produkter. Derudover har de trukket 700 kroner ekstra som en leveringsafgift for produkterne, hvor det ellers fremgår af både deres hjemmeside og kvitteringen, at levering ikke koster noget. Købet af de produkter gik fra at være på 300 kroner til de 1000 kroner. Virksomheden er kontaktet for ar få leveringsafgiften retur, men de giver intet svar tilbage.

Til andre forbrugere vil jeg stærkt anbefale IKKE, at bruge WowHD.

29. januar 2016

Har betalt, men har aldrig modtaget varen

Jeg bestilte en cd for nogen tid siden. Pengene er blevet trukket fra min paypalkonto - for snart 3 mdr. siden. Ca. en gang om ugen får jeg en mail, hvori der står, at min cd er i restordre. Der er link, hvor jeg kan få yderligere information - og link til kundeservice. Begge er dog døde links! Jeg har gentagne gange skrevet, men det bliver fuldstændig ignoreret. Sidste gang bad jeg om at få pengene tilbage, men jeg har intet hørt. Det er det rene tyveri! Eksisterer firmaet overhovedet?

25. september 2015

Service er blevet katastrofal

Jeg har tidligere købt masser af varer på Cd Wow og senest Wow Hd men det sidste ½ år har oplevelsen forandret sig. Tidligere var der mange billige varer og de kom kort tid efter bestilling. De seneste måneder er priserne steget voldsomt og mange bestillinger aflyses igen, fordi de ikke mere kan fremskaffes. Man får lidt indtrykket af at det flotte vareudbud i kataloget opretholdes, selvom kun en brøkdel af titlerne faktisk kan skaffes.
Jeg købte feks et xboxspil i begyndelsen af maj. Pengene blev straks trukket fra min konto men selv nu mere end 2 måneder senere er der ikke kommet noget spil. Wow Hd var fantastiske men dén tid er slut nu.

10. juli 2015

Fup virksomhed

Jeg bestilte en lidt vare på deres hjemmeside, og fik oplyst at der ville være 7 - 10 dages levering. Nu har jeg ventet i snart 3 uger og der sker ingenting. De har trukket pengene for lang tid siden, faktisk allerede dagen efter jeg placerede ordren. Jeg kan se under "min konto" på deres hjemmeside, at varene er i restordrer. Men hvorfor bliver de så ved med at skrive 7 dages levering når de ikke har varen?
Jeg har forsøgt at kontakte dem på alle mulige måder, gennem deres kundeservice(som ikke er service) via e-mail, men de svarer aldrig tilbage. Så nu står jeg uden de vare jeg har bestilt og med en følelse af, at de har tyv stjålet mine penge. Hold jeg langt fra dem, med mindre i vil udsættes for det samme som mig.

31. maj 2015

Vildledning ved placering af ordre

Bestilte en CD og fik at vide at den vil blive afsendt om 7-10 dage. I dag - 22 dage senere, er CDen ikke afsendt. Den oplyses som værende i restordre.

I hele venteperioden har man kunne købe samme CD og blive lovet afsending inden for 7-10 dage, og det er I den grad vildledning, idet man ikke har produktet på lager og samtidig helt klart ikke har noget overblik over hvornår den igen kan leveres (hvis overhovedet).

Dette er dårlig stil, hvilket jeg skriftligt har meddelt firmaet, men jeg har ikke fået nogen tilbagemelding overhovedet, og det har ikke fået dem til at fjerne den vildledende information.

Opdatering pr 17. Maj 2015:
For 8 dage siden fik jeg en e-mail fra wow-hd. Her beklagede man deres elendige service og fortalte at "min sag" nu var tilsendt formaets customer support som straks ville tage sig af sagen og herefter kontakte mig. I skrivende stund har jeg inter hørt overhovedet fra dem, og jeg kan konstatere at den aktuelle CD stadig annonceres som en vare der afsendes senest efter 10 dage. Dette er dårlig service ud over det almindelige.

Opdatering pr 26 Maj 2015:
Endnu en uge er gået. Status er at den bestilte CD stadig er i restordre, og stadig loves leveret efter 10 dage hvis du bestiller nu. Jeg har heller ikke hørt en lyd fra firmaets kundeservice trods deres forsikring om at det ville ske.

Opdatering pr 5 Maj 2015:
Fik i dag en e-mail fra kundeservice som sagde at de stadig ikke have min bestilte CD på lager, og der var ikke udsigt til at de fik den hjem. Jeg "fik tilbudt" at annulere min ordre hvilket jeg gjorde. Selvsamme CD kan stadig købes på deres webside og man lover stadig afsendelse inden for 10 dage. Talentløs og respektløs behandling af kunder!!!

8. maj 2015

Generelt har wow hd et godt og bredt udvalg - og ofte til fantastiske billige priser.
Min oplevelse er at varene altid er i orden - men ofte skal man have lidt tålmodighed i forhold til modtagelsen. Samtidig skal man være OBS på told reglerne ved bestilling til DK, idet WOW vidst stort set altid sender fra land uden for EU. Så vidt jeg ved går grænsen ved 80 kr. Så holder man sig indenfor det beløb kan man ikke få ubehagelige ekstra opkrævning fra Post eller Skat.

Kundeservicen er i top i forhold til information om varen, afsendelse osv. Seneste køb fortrød jeg og dagen efter jeg havde sendt mail om at jeg ønskede ordren annulleret -var det bekræftet af WOW, og pengene var sendt retur via Paypal. Ganske enkelt imponerende. Det giver tryghed og lyst til at handle der igen.

23. februar 2015

Gode priser på CD'er og gratis levering, MEEEn...

Det er desværre gået meget ned ad bakke siden jeg skrev nedenstående. Nu kan de ikke levere varer, der sættes i restordre uden at man får det at vide, mens samme varer stadig udbydes til salg...

èn stjerne fordi, at man ikke kan give 0, og så fordi de trods alt returnerer betaling, når man annullerer ordren.

Desværre slut med at handle på Wow Hd

- - -

Der er jo ikke så forfærdeligt mange tilbage, der sælger billige CD'er.
Wow HD er ofte billigst, især efter at Amazon.co.uk er begyndt at tage penge for levering, uanset beløb.
Prøv den danske hjemmeside, men også den engelske, hvor priserne nogen gange er lavere.

2. juli 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (29 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto