Dop van de pomp-unit zat vast. De "monteurs"hebben deze met veel kracht express kapotgedraaid, prima hoor maar vervolgens rekenen ze voor zo'n dop 30 euro terwijl deze normaal 7 euro kost (blijkt acht... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn droger was stuk. Monteur had geprobeerd mijn droger te reparen maar, helaas. Dus moest een nieuwe droger komen. Gelijk besteld volgende dag geleverd en geplaatst en de oude droger mee En vo... Se mere
Waardeloos bedrijf, komen eerste langs om een 'reparatie' uit te voeren twv 210eur. En 3 weken later gaat vaatwasser weer kapot, je krijgt zogenaamd 3maanden garantie op reparatie, maar daar is niks... Se mere
Wat een vakman is Wouter, toen onze vaatwasser het begeven had direct Wouter gebeld kwamen de kapotte vaatwasser ophalen en daarvoor kwam een gloednieuwe met 100 euro korting bij ons AFLEVEREN. geen b... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Helden dat zijn het!
Ik ben ontzettend blij met alle mannen van Wouters Witgoed! Zij helpen mij altijd uit de brand! Voor mij zijn het Helden!!! Wij zijn met begonnen met een B&B en echt ALLES is stuk gegaan… iedere week of maand ging er iets kapot! En iedere keer als ik bel in nood, dan wordt ik ZO ontzettend vriendelijk en snel geholpen. Gelijk staan ze voor ons klaar! Op dit moment is mijn wasmachine stuk en daar kan je echt niet zonder in een B&B…. Dus hup!!! Gelijk een monteur in de auto gesprongen om als redder in nood een andere wasmachine te installeren! Ik vind iedereen ontzettend behulpzaam en vriendelijk! Ja een dikke 10 voor deze mannen! Top!! Martijn jij ook ontzettend bedankt voor je hulp! Lieve groetjes van Margriet
Uitermate slechte winkel
Uitermate slechte winkel. Gaf aan kortsluiting in combi-magnetron oven te kunnen repareren. Na enkele weken bellen en e-mailen blijkt het apparaat te zijn weggegooid. Nadat ik bezwaar heb gemaakt, blijkt de oven toch te zijn gemaakt, maar wel voor een veel hogere prijs dan afgesproken. Toch uiteindelijk betaald, want wilde nu toch eigenlijk verder na 5 weken. Bij gebruik van de AEG combi-magnetron na 3 dagen opnieuw kortsluiting. Reparatie blijkt derhalve niet succesvol. Helaas nu pas alle reviews over dit bedrijf goed bekeken. Kan niet anders dan vaststellen dat dit bedrijf zeer waarschijnlijk malafide is. Alle klachten hebben dezelfde teneur, en positieve berichten zijn eigenlijk na nauwkeurige bestudering allemaal nep. Wouters Witgoed hoort in het rijtje met malafide reparatiebedrijven waar Kassa tegen heeft gewaarschuwd in 2019. Ik heb een voorstel gedaan tot een oplossing, maar zal zeer waarschijnlijk in navolging van de voorgaande gedupeerden, geen reactie gaan ontvangen. Hopelijk valt het deze keer misschien toch mee?
het is een fantastische witgoedzaak met…
het is een fantastische witgoedzaak met pure kwaliteit. hier volgens mij altijd de beste deal.
Aanbevolen
Via Roddelpraat gevonden, Top wasmachine en goede service, aanbevolen!
Onderwereld in het witgoed
Komen eerst langs voor de beoordeling en maken de pomp schoon voor 69,50
Zelfde dag de vaatwasser weer kapot en nu een printplaat voor 350,00
Machine nog steeds kapot en krijg te horen dat hij afgeschreven is. Ik vraag mijn 350,00 terug maar dat gaat niet lukken. Ze kunnen me een Bosch leveren, wordt door een onbeholpen Pool geïnstalleerd die en passant ook nog eens mijn plinten vernielt. Als ik zeg pas te betalen als de plint is gerepareerd gaan ze dreigen en nemen de nieuwe machine weer mee. Ik heb nog nooit zo'n bende oplichters meegemaakt. Ze vertrouwen hun klanten zoals ze zelf zijn. Sullig, amateuristisch en niet professioneel. Ga hier NIET mee in zee. Het zijn leugenaars.
Martijn had 3 uur nodig om de verkeerd geplaatste Bosch correct te plaatsen en de plint te herstellen. Alle lof voor hem. Hij was niet te spreken over het werk van zijn collega's
vloer beschadigd
reparatie op zich goed gedaan, maar de reparateur heeft onze nieuwe marmoleum vloer beschadigd en dit niet gemeld - wat was hij snel weg... Wouters Witgoed geeft per mail niet thuis en het enige telefoontje met de eigenaar was een verschrikking! Erg achterdochtig - ik werd van oplichting beschuldigd. Maar goed - reparatie vloer zou geregeld worden, dit is inmiddels 3 maanden geleden... niets meer vernomen
Slechte reparateur!!!
Wat waardeloos, meneer onderzocht onze wasdroger van 5 jaar oud en meldde dat de lagers stuk waren en de reparatie zou rond €300,- kosten. Beter een nieuwe wasdroger te kopen, bij hun met €22,50 korting.
Ik geloofde hem niet, en liet hem bij een andere witgoed reparateur onderzoeken. Deze meneer luisterde beter naar het rare schurende geluid. Hij wist t meteen, en binnen 1 minuut was het probleem verholpen!!
Goed geholpen door Wladimir en Pjotr
Goed geholpen door Wladimir en Pjotr. Die Half dier half mens Polen kunnen goed zuipen zeg. Na wat flessen Wodka zijn ze lam naar hun wooncamping gereden. Helaas moeten zij binnenkort terug komen omdat ze hun breekijzer zijn vergeten.
Elkaars tegenpolen.
We zijn misschien elkaars tegenpolen maar het witgoed is prima gemaakt.
Dennise Welgoed-Snik.
Verbijsterd over de onprofessionele service
Verbijsterd over de onprofessionele service die er verleend is.
Half januari tweedehands vaatwasser gekocht. Deze stopte na 4 weken met werken. Er werd gekeken voor een vervanging en gevraagd of we meer wilden betalen voor een nieuwere versie. We wilden echter graag een vervanging van zelfde waarde. Er werd vervolgens een schandalig oude, verroeste vervanger geïnstalleerd. Deze werkte vanaf het begin slecht. Direct gemeld en er bleek geen oplossing voor vervanging. Alleen tegen extra geld voor een 'nieuwere' versie. Na lang overleg bleek er uiteindelijk toch een vervanger gevonden te zijn. Deze is geïnstalleerd waarna we tot onze verbazing alsnog een rekening kregen. Dit wilden we graag eerst bespreken met de persoon waar we contact mee hadden gehad voordat we het betaalde. Dit kon echter niet, want er was wantrouwen of er dan nog wel betaald zou worden. Er werd gedreigd om de vaatwasser weg te halen als we niet betaalden, waarbij de installatiekosten voor het terug plaatsen van de, schandalig oude, eerdere versie dan voor onze rekening zouden komen. Werkelijk onbegrijpelijk dat er zo (wantrouwend) met klanten omgegaan wordt. Uiteindelijk hebben we onder deze dreiging betaald.
Wouters Witgoed komt zijn afspraken NIET NA
Wouters Witgoed komt prima de apparatuur installeren, maar zodra het kapot gaat binnen de garantietijd, geven ze niet thuis. Bij mij is binnen de fabrieksgarantie periode de machine kapot gegaan. We zijn nu inmiddels 7 weken verder en nog steeds is het niet gefixt. Ze bellen niet terug, reageren niet op mail, geven geen goede informatie, etc. Echt een DRAMA!!! Bij de Beko zelf hebben ze inmiddels hier ook al een case over aangemaakt. GA DUS ECHT NOOOOIIIITTT NAAR WOUTER'S WITGOED!
Service bij garantie
Vaatwasser was defect en gevraagd om een reparateur; aangeven dat de bon niet meteen te vinden was, maar dat het bedrijf dat ook in hun administratie heeft. Gevraagd of ze dat op wilden zoeken. Garantie blijkt overigens 5 jaar te zijn en de vaatwasser was bij de melding van het defect nog geen jaar oud (bon inmiddels gevonden en gemaild en ook via de bankgegevens moment van aankoop gemeld). Ondertussen 7 weken verder want men had tussentijds ook nog een foute conclusie getrokken met betrekking tot een pomp. Aangezien niet meteen bij melding van het defect duidelijk was of het onder de garantie viel moet er betaald worden is hun mening. Op eerdere mailberichten hieromtrent werd niet gereageerd (ook terugbellen terwijl het beloofd wordt gebeurde niet).
Vaatwasser werd weer aangeleverd, maar klant wenst niet te betalen vanwege garantie. Dus wilden de monteurs de vaatwasser gewoon weer demonteren en meenemen. Uiteindelijk werd de gerepareerde pomp er onderuit gehaald en staat de vaatwasser weer thuis maar werkt niet.
Service is een woord dat niet in het woordenboek van Wouters witgoed voorkomt. Garantieverplichtingen nakomen is daar niet aan de orde. De klant belazeren wel!
Wederom een goede ervaring gehad
Wederom een goede ervaring gehad. Wouters witgoed heeft mijn lekkende airco weten te repareren. Dat voor 45 euro terwijl andere bedrijven er 185 voor vroegen. Dat is een flinke besparing voor een gezin. Daarnaast is het zo fijn dat Wouter na afloop de telefoon pakt om te informeren of alles naar wens is verlopen. Een bijzondere man met een oog voor goed personeel en scherpe prijzen. Thanks Wout!
Geweldig
Geweldig! Enorm leuke dag gehad met de Poolse gasten! Volgende dag wel een flinke kater! Oja en de wasmachine was ook top
Er kwam een vriendelijke man genaamd…
Er kwam een vriendelijke man genaamd Koerva oid. aan mijn deur en die heeft me prima geholpen met het brengen van mijn machine naar het stort. Maken lukte helaas niet meer.
Top werk
Mijn wasmachine loopt weer super nadat de iligeaale poolen van wouters wit goed langs zijn geweest! Ze hebben wel mijn Helen huis leeg geroofd en hebben gepoept in de voer bak van mijn hond, er lagen opeens ook allemaal koolen in en rond het huis. Volgens mij zijn ze hun territorium aan het afbakenen, als dat maar goed gaat! Misschien verandert mijn huis straks wel in een uwv Poole huis. Hebben ze iedergeval wel een goed werkende wasmachine, bedankt wouters witgoed! 👍
Heb de wasmachine toch maar naar…
Heb de wasmachine toch maar naar wouters witgoed gebracht omdat ik wist dat de polen hier het beste mee over weg konden. Ik ben alleen nog niet zo tevreden omdat ik de klinker nog niet terug heb gekregen die in de wasmachine was gemitterd.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.