Mooi design, slechte uitvoering. Prijs kwaliteit totaal niet in verhouding. Een kinderbed, hoogslaper besteld. Bij het in elkaar zetten kwamen wij er achter dat er veel beschadigingen waren en dat... Se mere
Virksomheden har svaret
Super leuke winkel veel variatie, prijzen zij ook super. Johan heeft ons enorm geholpen met onze nieuwe bank voor onze moeder Enige min punt is dat we konings gebak gemist hebben die we niet kre... Se mere
Virksomheden har svaret
Audry en Corina, hebben op een zeer professionele manier mij geholpen. Ik was sceptisch in het begin, maar overall is het allemaal goed gekomen. Mijn berichten werden binnen 24uur opgepakt en beantwoo... Se mere
Virksomheden har svaret
Een hele fijne klantvriendelijk medewerkster heeft ons heel fijn te woord gestaan, en alles wat ze beloofd heeft ook nagekomen van levering tot de opbouw van de kast hadden ze tot in de perfektie verz... Se mere
Skrevet af virksomheden
Docklands 5, 5026 SL, Tilburg, Holland
Har besvaret 78 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nadat mijn schoonmoeder was overleden haar inboedel genomen masr omdat zij geen vitrinekast had heb ik gebeld. Kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon en nadat ik het ordernr had doorgegeven en gevraagd had of ze van deze lijn ook vitrina kast hadden.De meneer zei dat hij geleverd kon worden dus gelijk betaald en hij zou over ongeveer 5 weken komen .De levertijd was 15 weken .Een doos voorzichtig open gemaakt en was toch niet de goede .Gebelde werd gezegd dat de meneer die mij geholpen had nog niet zo lang werkte en dat er een oplossing zou komen.Nu 2 weken verder nog geen oplossing heb intussen een keer gebeld maar daar kreeg ik geen antwoord NOOIT MEER WATCEEN FLUTSERVICE

Besvarelse fra Woonenzo
Goede en een top service in de winkel.

Besvarelse fra Woonenzo
Goed geholpen door Bengul. Heeft ons meegenomen in het gehele proces om een bank uit te kiezen naar onze wensen en behoeften. Na een aantal andere plekken bezocht te hebben zijn we toch terug gekomen om hier een bank te kopen.

Besvarelse fra Woonenzo
Service in de winkel was prima kast was zo verkocht meteen het volledige bedrag moeten betalen, in de winkel werd bevestigd dat de levering per begin september geleverd zou worden.
Inmiddels zitten we eind september 5 telefoontjes verder en nog steeds geen kast.
Aan de telefoon werd meerdere malen aangegeven dat het steeds langer ging duren en voor 25 september de mail zouden krijgen voor de levering.
Vandaag gebeld om na deze ellende de kast te annuleren maar ons werd gezegd dat de kast niet kosteloos geannuleerd kon worden en we daarom 25% extra boven op de kast moesten betalen.
Even voor de duidelijkheid op de site staat “ als er nog geen definitieve datum is van de levering mogen we kosteloos de bestelling annuleren.
Hier wordt vanuit de winkel zich niet aan gehouden klantenservice reageert nergens meer op telefonisch niet en mail ook niet.
Heel duidelijk wij gaan hier gaan aankoop meer doen!

Besvarelse fra Woonenzo
Als alles meteen goed gaat werkt het perfect. Als er iets misgaat dan kun je naar service fluiten. Kijk uit voor de algemene voorwaarden, die delen ze pas na betaling in de winkel. Overigens lijken deze ook niet in volledigheid (eenvoudig) terug te vinden op de website.

Besvarelse fra Woonenzo
In de winkel netjes gehopen. Bank word ook nog een 4 weken eerder geleverd dan afgesproken
Bezorgers waren erg vriendelijk, hebben de bank netjes boven afgeleverd. Helaas bij het uitpakken van de bank ontdekte ik een vlek.
Ben meteen contact gaan lekken maar nemen niet op. Klantenservice netjes een mail gestuurd en een foto daarbij gestuurd. Hopelijk word dit probleem snel verholpen want is precies bij het aangezicht van de bank. We wachten het geduldig af.

Besvarelse fra Woonenzo
The customer service is very nice as they help you with whatever you ask and help you find what might match the aesthetic if you ask. We have. Atable from the store for the past 5 years and it is still in great conditions so definitely worth the price. Love the service and quality all top notch.

Besvarelse fra Woonenzo
Goed geholpen! Vriendelijke medewerker en uitgebreid advies!

Besvarelse fra Woonenzo
Mijn moeder heeft 4 eetkamerstoelen besteld en zou binnen 3 weken bezorgd worden...dus niet,zelf moeten bellen om te vragen wanneer ze komen en zouden gisteren tussen 09.00 en 11.00 uur geleverd worden. Om 13 uur nog niets.. om 18 uur ook niet. Iemand van 85 jaar gewoon lekker voor niets laten wachten en gezien de vele negatieve reviews geven jullie er niets om. Mijn moeder heeft net gebeld en volgens hun waren de stoelen bezorgd😱😱. Waar dan?? Ze heeft nergens voor getekend.Heel erg slecht dit

Besvarelse fra Woonenzo
Erg vriendelijk personeel die met je meedenkt.
Wij hebben hier een bank gekocht en deze meneer was zo vriendelijk om ons te helpen met de bank inladen en dat ook nog net voor sluitingstijd.

Besvarelse fra Woonenzo
Ik heb begin april 6 eetkamerstoelen besteld. Er was een levertermijn van 13 weken. Er werd ons verteld dat we eind juni de stoelen zouden ontvangen. Vervolgens werd dat uitgesteld naar eind augustus. Vervolgens werd er weer een uitstelling geplaatst naar eind september begin oktober.
Dit kan echt niet. 6 maanden wachten we al op onze eetkamerstoelen. Als compensatie bieden ze ook niks fatsoenlijks aan. Een tegoedbon van €50 waar ik geen gebruik van ga maken omdat ik niet meer bij Woonenzo mijn meubilair ga kopen.
In die tussentijd kon ik andere stoelen bemachtigen in plaats van wachten op onze bestelling. Absoluut geen klant tevredenheid dit.

Besvarelse fra Woonenzo
Wij werden geholpen door Sander in Woonenzo Villa Arena. Hij stond alleen in de winkel en wij hebben desondanks 100% klantenservice van hem gekregen. Dacht met ons mee met onze ideeën en gaf ons passend advies erbij.

Besvarelse fra Woonenzo
De vriendelijkheid, persoonlijke touch en het meedenken in mogelijkheden wat het beste zou passen in onze woonkamer waardeerden wij enorm. Dank je wel Halil, van WOONenzo Eindhoven/Ekkersrijt, voor jouw service en een goede ervaring die we rijker zijn. Zeker aan te raden!

Besvarelse fra Woonenzo
Laten je 14 weken wachten tot ze eindelijk de meubelset leveren terwijl ze aangaven 8 tot 12 weken levertijd.
Vervolgens op de ochtend van levering sturen ze een mail dat er 1 meubel stuk niet juist is en niet uitgeleverd kan worden die dag . Hier is tot heden nog altijd geen nieuwe dag van bekend , omdat ze steeds maar zeggen moeten wachten op de leverancier en komt met spoed maar ondertussen 2 weken verder nog altijd geen vooruitgang.
Een ander meubelstuk zat er een productie fout in en hier geld het zelfde als hierboven.
Dus kort gezegd 2 van de 4 meubels niet goed en nu na bijna 16 weken nog altijd niet opgelost sinds de bestelling.
Als je datum vraagt krijg je geen antwoord erop en houden je zo maar aan het lijntje.
Typisch geval het geld is binnen dus kunnen rustig aan doen met alles.

Besvarelse fra Woonenzo
De winkel bezocht in Eindhoven, erg vriendelijk en behulpzaam. Maten thuis nagemeten en op hun advies kon ik dit ook online bestellen. Dit dus zo gedaan.
Leveren en betalen is prima verlopen. Helaas bij het in elkaar zetten klopten de achterwand formaten niet waardoor we de planken niet konden bevestigen. Dit gemeld en foto's, films hiervan opgestuurd naar de klantenservice. Snel antwoorden terug, maar door leveringsproblemen wacht ik nu al meer dan een half jaar op de achterwanden.
Waardeloos!! Na het bellen met filiaal Eindhoven is er eindelijk contact met de klantenservice en worden de panelen geleverd. Jammer dat dit zo lang heeft geduurd.
Slechtste ervaring ooit, en dat terwijl dit de aankoop van onze allereerste bank was voor ons nieuwe huis.
In de winkel in Utrecht geweest, alles bekeken en de medewerker gevraagd naar de levertijd. Er werd duidelijk gezegd dat de bank binnen 3 dagen geleverd zou worden. Uiteindelijk duurde het 7 dagen. Enkele dagen later werd ik gebeld dat de afspraak nóg een keer verzet moest worden omdat ze de bank “niet konden vinden” en midden in een verhuizing zaten.
Toen de bank eindelijk geleverd werd, stond hij vies en stoffig op de stoep. Prima, dacht ik, kan gebeuren. Ik heb hem uitgepakt, de pootjes bevestigd, en op het eerste gezicht leek alles oké. Totdat ik bij de laatste poot kwam: tot mijn verbazing bleek het frame beschadigd. Waarschijnlijk door de enorme druk van het opstapelen in het magazijn.
Na bellen en mailen kreeg ik twee opties: kosteloos laten restaureren óf 12 weken wachten op een nieuwe bank. Allebei onacceptabel. Ik heb aangegeven dat ik mijn volledige geld terug wilde, inclusief de beschermsprays die ik al wel betaald had maar nooit ontvangen. Na meerdere mails kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug, maar uiteraard pas na herhaaldelijk aandringen. En zelfs daarna moest ik nóg twee keer mailen om ook het bedrag van de sprays terug te krijgen.
Alles bij elkaar een chaotisch en slecht georganiseerd bedrijf dat totaal niet lijkt te communiceren. Ze doen maar wat, komen afspraken niet na en laten je als klant alles zelf uitzoeken. Pas op, je bent gewaarschuwd.
Ik ben erg teleurgesteld in mijn ervaring met deze winkel. De kwaliteit van het product dat ik heb ontvangen is ronduit slecht. Het ziet er niet uit zoals beloofd en na korte tijd vertoont het al gebreken. Bovendien was de klantenservice helemaal niet behulpzaam; ik kreeg geen duidelijke antwoorden en men leek totaal niet geïnteresseerd in het oplossen van mijn probleem. Voor de prijs die ik heb betaald, had ik veel meer verwacht. Ik zal hier in de toekomst zeker niets meer bestellen en ik raad anderen af om bij deze winkel te kopen.
KOOP NIET VAN DEZE WINKEL
HET IS EEN COMPLETE OPLICHTING.
Dit is mijn tweede review, als vervolg op de eerste.
Ik heb hier een tv-meubel gekocht. Eerst zeiden ze dat het 15 weken zou duren, maar uiteindelijk heeft het ongeveer 21 weken geduurd voordat het geleverd werd. Toen het aankwam, was het in een compleet andere kleur én met een kapot onderdeel. Sindsdien probeer ik contact met hen op te nemen. Ze reageren heel langzaam op mails en als ze antwoorden, geven ze na 3 tot 4 dagen nog steeds geen volledige informatie.
Ik heb geprobeerd hen te bellen en de laatste keer dat ik iemand aan de lijn kreeg, hadden ze een ZEER ONBESCHOFTE COMMUNICATIE en hebben ze gewoon opgehangen. Sindsdien nemen ze mijn telefoontjes helemaal niet meer op.
Ik zal contact met hen blijven zoeken totdat ze mijn probleem oplossen, anders zal ik de politie inschakelen voor de oplichting die ze met mensen doen.
Wat een SCHANDE.
Fijne service, de klantvriendelijkheid is uitmuntend. Top kwaliteit!

Besvarelse fra Woonenzo
Læs mere om andre typer anmeldelser.