Womenpowerfactory Anmeldelser 5

2,7

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Blev snydt for 22.500 kr

Hvis jeg kunne give ./. stjerner fik dette firma ./5 - desværre fik jeg ikke set hendes trustpilot, hvis jeg havde æret mere erfaren på nettet, havde jeg ALDRIG, ALDRIG turde bruge dette firma, som dengang hed WomanPower Factory, har fået ubrugeligt fodtøj for 22.500 kr., som bare blev værre og værre efter div. "reparationer" - Kørte Advokat på hende og senere Forbrugerklagenævnet, men inden sagerne blev afsluttet, fik firmaet nyt navn, som så bad skifteretten om opløsning af firmaet, hvilket resulterede i tvangslukning, og jeg fik ikke mine penge tilbage, som jeg var berettiget til.

30. september 2024

Stor anbefaling

Vi havde en rigtig god oplevelse med Womenpowerfactory! Ulla var utrolig hjælpsom og kørte 2 gange hele vejen hjem til os, så vi fik lavede den perfekte sko. Der var ingen forsinkelser på noget, og det færdige resultat blev super godt! Stor anbefaling herfra.

7. marts 2023

Jeg kan varmt anbefale Women Power Factory

Jeg kan varmt anbefale Women Power Factory !
Jeg har altid fået syet orthopædiske sko , så der var meget at tage højde for .
Skoene herfra er de bedste jeg har haft ; sidder perfekt og er meget behagelige !!! og skal ikke "gås til " i længere tid , som jeg plejer . Og så er de bare så flotte!
Det gik hurtigt , og hele vejen igennem superfin service ; Ulla Hentze er så sød, og meget lydhør og forstående overfor tilretning og udseende !
Jeg er meget taknemmelig !
Kirsten Larsen

27. marts 2023

Ja- Hold dig væk!

Kan kun være enig med tidligere anmelder. Hvis du har problemer med fødder, så er det ikke her, du skal have lavet fodtøj. Hun er ikke uddannet ortopædisk skomager!

Jeg gemte heldigvis hele mail og sms korrespondance, da der opstod tvist om de støvler, jeg fik lavet. De var ubrugelige fra start. Aftaler blev ikke overholdt og sagsforløbet blev gengivet usandt. U.H. blev vred og tillod sig at fortælle min kommune, at jeg slet ikke havde brug for ortopædiske sko.
Dette er senere blevet fundet urigtigt af specialist. Et meget ubehageligt og opslidende uærligt sagsforløb!

18. september 2021
Womenpowerfactory-logo

Besvarelse fra Womenpowerfactory

Kære Hanne
Trist at du har den opfattelse af forløbet. Det er slet ikke min. Jeg er ikke ortopædskomager, men virksomheden har ortopædskomagere ansat som fremstiller fodtøjet. Jeg besøger kunderne og tager mål. Jeg lytter til hvad der ønskes, jeg vejleder og bidrager med design hvor der er brug for det.
Jeg husker tydeligt dine ønsker, nemlig at du havde ønsker til særligt design du havde set andet steds og høje hæle på trods af, at det i situationen ikke var det mest hensigtsmæssige.
Når man har særlige ønsker om udseende må man ofte gå på kompromis med funktionen.
Jeg husker nu også at du aldrig betalte.
Vi har mange glade og tilfredse kunder, så jeg er selvfølgelig ked af vores projekt, ikke lykkedes. Det er altid trist, når det ikke går som man ønsker.
Ulla Hentze

Hold dig langt væk

Hold dig langt væk, hvis du vil har produkter.. jeg har netop fået produceret nogle sko igennem women power factory.. og det er ikke den kvalitet man bliver lovet, og det er prisen hellere ikke.. hele forløbet har været lusket og på ingen måde professionelt.. jeg kan slet ik anbefale denne virksomhed.. langt fra.. der gik et helt år før jeg fik mine sko.. og ud af dem jeg har bestilt er der masser med fejl og farlige fejl på.. og det bliver ikke refunderet heller.. find en anden leverandør. Fordi det her er bare fusk.. hun sender en masse regninger uden at man får produkter..

26. august 2020
Womenpowerfactory-logo

Besvarelse fra Womenpowerfactory

Kære MetteLiva,
Det er trist at du har denne oplevelse af vores samarbejde.
Som jeg oplevede det, var samarbejdet rigtig godt – indtil vi nåede til det tidspunkt, hvor der skulle til at falde betalinger for det foretagne arbejde.
Jeg kan forstå at udgiften var større end du havde forventet, og at moms kom som en overraskelse for dig - jeg burde nok have forklaret mere tydeligt hvordan disse regler hænger sammen og det er selvfølgelig min fejl, at jeg bare forventede at en virksomhed som din kender reglerne.
Du nåede aldrig længere end til prøveskoene og du har stadig uafhentede modeller stående hos mig.
Trist at projektet ikke lykkedes og at vi ikke levede op til dine forventninger.

Jeg så, at du heldigvis fandt en anden leverandør som du sikkert blev glad for.

Ulla Hentze