Mode Kobenhavn Anmeldelser 297

1,2

Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... Se mere

Burde være ulovligt at foregive, man er et dansk firma, når man sælger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er løgn løgn løgn! Jeg havde aldrig nogensinde købt noget s... Se mere

PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfælde kan vi foreslå, at du sender det tilbage til følgende adresse: Land:China Provins:Guangdong By:Dongguan Returadres... Se mere

1,2

Dårlig

Fup hjemmeside

Fup hjemmeside.
Købte bukser til 299 kr nedsat. De kom efter 5-6 uger og er på temu’s hjemmeside til ca 50 kr.
Hold jer langt væk

29. november 2024

Bestilte 2 stk jakker

Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur, til trods for, at de på deres side har sat foto ind af den og skrevet humbug!! Så er de stadig til salg

19. november 2024

Kinesisk L**t i dårlig kvalitet!

Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er løgn løgn løgn!

Jeg havde aldrig nogensinde købt noget som helst fra det her firma, hvis jeg havde vidst, hvad det var for noget billigt ragelse jeg skulle modtage. Desuden vil jeg af princip så vidt muligt undgå at købe ting fra Kina overhovedet. Jeg synes helt ærligt, at det er svindel det her.

Deres møg ryger direkte i skraldespanden! Mere er det ikke værd. Elendigt syntetisk materiale, og faconen afviger fuldstændigt fra billederne på hjemmesiden.

Kan kun fraråde alle at købe noget fra det her sted.

15. oktober 2024

Ortopædisk sandaler

Købt i Maj - 2024
2 par ortopædisk sandaler, hvor navnet kommer fra ved jeg ikke, men ikke en ski med ortopædisk at gøre kunne ikke finde em måde at få dem sendt tilbage på.
Sikker noget skidt
Hvordan sletter man den ene stjerne, de skal ikke have nogle.

1. juli 2024

Pengemaskine

Pengemaskine
Aldrig har jeg set så grimme sandaler. De ligner noget jeg har købt i en legetøjs butik. Under udklædning 219,00kr . Sådan kan man jo også tjene penge, jeg skulle have lyttet, hvad andre skrev, men jeg har altid taget egne beslutninger, det skulle jeg ikke have gjort. Iøvrigt er det dyrt at returnerer. Så farvel penge. Luk den gesjæft, i skulle meldes. Men det gider jeg ikke.
Annette Christiansen

11. august 2024

En rigtig Kina butik, fup og svindel

Fup og svindel, et rigtigt fupfirma. Du tror du handler med et dansk firma. Beløbet på mit kreditkort blev hævet med samme. Så var jeg godt klar over, at jeg var kommet i kløerne på nogle svindlere. Fik øjeblikkelig lukket mit kreditkort, og fik et bestilt et nyt Mastercard. Det koster kun kr 100. Så gik der omkring 5 -6 uger, så kom der de mest afskyelige klude. Røde Kors har fået tøjet. Købspris 481,-

19. juni 2024

Fake fra ende til anden

Fake fra ende til anden.
Det er Temu i forklædning og er bestemt ikke tilknyttede KBH på nogle måde men derimod Florida.
Bestilte en trøje til 300kr det viste sig at være den værste, billige møj kvalitet som giver associationer til Wish produkter.

30. juni 2024

Mode København er et fake firma

Mode København er et fake firma. Har tidl. kaldt sig “VeraModa”, “Voss Copenhagen”, “Jensen Mode”, “Hatas Copenhagen” og “DejaVu” - og sikkert flere.
Det undrer mig at de kan få lov til at blive ved med at snyde folk😕
Er der nogen her, der ved hvordan man melder et sådant firma?

8. februar 2024

Det er noget at det grimmeste jeg har…

Det er noget at det grimmeste jeg har set. Sort veluer kjole med lommer. Den er syet sådanne at stoffet vender forskelligt og giver stor farveforskel. Syningerne rynker og dårligt lavet. Under al kritik. De vil ikke tage varen retur, da det er en udsalgsvare. Fusker handel ikke med dem.😡

10. januar 2024

Bestilte en på billedet lækker…

Bestilte en på billedet lækker striktrøje ala jagttrøje og har lige modtaget det værste l... Jeg NOGENSINDE har købt. Kæresten havde ønsket sig den. Han fik den at se med det samme og vi er målløse. Den var st ned til 335,- og den er ikke 50,- kr værd. Man ved jo bare allerede at det ikke kan svare sig t forsøge at refundere den...til KINA. Firma hedder KB Mode Copenhagen, men da ordren var gennemført står der pludselig at den skal leveres fra KINA 😲🫣🥴 Så ved man godt hvad klokken er slået 🫣 og min værste anelser blev bekræftet.

14. december 2023

Er dette din virksomhed?