Vriendelijk, snelle verzending en een erg breed assortiment aan sensorisch speelgoed. Zal hier zeker weer opnieuw bestellen.
Se, hvad kunderne siger
snelle feedback op berichten vanuit de winkel. snelle verzending. Helaas liep verzending met GLS niet zo vlot, pakket was geleverd aan andere kant van onze straat, niet handig en niet vermeld door d... Se mere
Al meerdere keren besteld en altijd snel persoonlijk gebracht. (ik woon in dezelfde woonplaats). Dit keer had ik Makotoys dieren besteld, die zijn prachtig! Hier kun je met een gerust hart bestellen.
Mooie website met genoeg keuze in sensorisch en open einde speelgoed. Heb hier de playtray van Inspire My Play voor een mooie prijs gekocht en ook genoeg aanvulling hierop.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij WoeWoe zijn we gepassioneerd over de ontwikkeling van kinderen en geloven we dat creativiteit de sleutel is tot eindeloos plezier en groei. We hebben een uitgebreid assortiment creatief, sensorisch en open einde speelgoed samengesteld, allemaal met één doel voor ogen: de verbeelding van kinderen stimuleren en hun creatieve talenten ontdekken.
Kontaktoplysninger
Holland
- info@woewoe.nl
- woewoe.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super snelle reactie en verstuurd.
Super snelle reactie en verstuurd.
En een heel lief kaartje er bij in.

Besvarelse fra WoeWoe
Snelle levering en leuke knutselspullen…
Snelle levering en leuke knutselspullen voor mijn kleindochter

Super snelle bezorging.
Super snelle bezorging.
En als ik een vraag over een product had werd deze snel en vriendelijk beantwoord

Kartonnen speelhuisje
Goed ontvangen! Ik zocht nog naar een betere handleiding via de QR code, ik heb nog wat onderdelen over en kan deze niet terugvinden op de beschrijving op de doos!
Ik kreeg keurig een reactie op mijn review en mijn vraag is opgelost! Super netjes!

Besvarelse fra WoeWoe
Was perfect in orde.Goed ingepakt en op…
Was perfect in orde.Goed ingepakt en op tijd in huis.Zou er zo weer wat bestellen.

Hele goede service
Hele goede service, mijn pakketje was er ook snel. Leuk ook dat er een persoonlijk kaartje bij zat.

Super goede service
Super goede service! Op verzoek ook nog ingepakt. Super bedankt en ga zeker vaker bestellen.

Super leuke dingen besteld
Super leuke dingen besteld, snel geleverd en ook nog met een persoonlijk kaartje altijd leuk!

Besvarelse fra WoeWoe
Er werd direct gereageerd op mijn…
Er werd direct gereageerd op mijn vragen,
Super!!!
En de traktor placemat ziet er erg leuk uit!
Blij mee😊

Lekker snel!
Fijne snelle aflevering van het product!
Daar gaan we vaker cadeautjes zoeken 😁

Super goede service
Super goede service. Was iets niet op voorraad maar toen ik mailde kreeg ik meteen een berichtje dat het die week aan kwam. Julia zorgde er voor dat ik het meteen kon bestellen en een week later werd het persoonlijk afgegeven.

Besvarelse fra WoeWoe
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.