Hele fijne stevige en mooie tuigen en lijnen. Die je als set kan aanschaffen, lijn, tuig, snoepzakje, poepzakjeshouder en autogordel. Maar ook alles apart. Hele mooie kleuren. Super slowfeeders. En... Se mere

Ontzettend blij met de tuigjes van Woeffie. Ze zijn erg mooi , vrolijk en kleurrijk en het belangrijkste heel erg hond vriendelijk. De tuigjes kunnen op 3 punten geopend en gesloten worden, waardoor d... Se mere

Woeffie.com is een hele fijne webshop! De service die ze verlenen is super goed en je vragen worden snel beantwoord!! Super snelle verzending en daardoor ook snel mijn pakketje in huis. Ik kan woef... Se mere

4,7

Svarer typisk inden for 48 timer

Ik kocht voor mijn vorige hond ook de…

Ik kocht voor mijn vorige hond ook de tuigen van woeffie en nu voor me nieuwe aanwinst ook . Het zijn eigentijdse ontwerpen en zitten goed en zijm van top kwaliteit , en wat super fijn is ze zijn vaak op tiktok live en daar kan je ook evt advies vragen over de maten .

Zeker weten hier bestellen

Nu voor de 2de keer een tuigje besteld voor onze hond na eerst het gewicht door gegeven te hebben kreeg ik de juiste uitleg en de juiste maat door die ik.moest bestellen en ze zitten echt foed en zijn super stevig echt waar voor je geld om hier te bestellen en je wordt goed geholpen

Woeffie mijn mening

Ik twijfelde heel erg om te bestellen, maar na een aantal lives te kijken toch besloten het gewoon te doen! Ik heb vandaag de producten binnen gekregen en met er heel blij mee. Het maatadvies klopte ook. Het is van goede kwaliteit en een voordeel is dat je de tuigen echt heel goed kan verstellen. heb zelf nu voor een 2de keer besteld (dit is nog niet binnen). Zeker een aanraader

Woeffie fan

Sinds augustus een nieuwe pup, zijn eerste tuigje is hij al uitgegroeid. Hij heeft inmiddels al een eigen Woeffie collecties van 3 verschillende tuigen en riemen. Een badjas, een leuke slowfeeder/likmat en een mooie waterfles🥰 Teddy & ik zijn Woeffie fan. We zijn blij met het maat advies dat we hebben gekregen live op Tiktok.

Heel fijn

Mooi en stevig materiaal,goede pasvorm en snelle verzending.
Ze staan klaar als je vragen hebt en bieden een fijne service.

Aanrader

Zeer vriendelijke mensen, nieuwe valentijnscollectie was weer geweldig en leuk speeltje gratis erbij. Steeds prachtige collectie’s!! Zeker een aanrader! Helpen ook steeds met maatadvies.

27. januar 2026

Topshop!!Gisteren mijn vierde tuig binnen…

Gisteren mijn vierde tuig binnen gekregen van Woeffie en weer is het het mooiste tuig wat ik heb gezien!! Kwaliiteit weer zo goed, prachtige kleur!! Ook het badjasje is perfect. Wil je nou goede mooie spullen voor je hond dan is Woeffie waar je moet zijn! Superfijne shop en altijd goed advies.

Tuigje

Tuigje, riem en zakjeshouder besteld en wauw wat zijn ze mooi! 😍 Snelle levering en heel behulpzaam personeel! Ik bestel zeker weer!
Een aanrader! 🫶🏻

Super mooie tuigjes

Super mooie tuigjes! Bedankt weer voor de mooie bestelling en natuurlijk het cadeautje. Ze was al erg enthousiast aan het spelen met haar kersjes knuffel.🥰 En nu kan ze twinnen met mijn kleine hondje die had het hartjes tuigje van de vorige collectie + twinnen met haar zus. En dan nu voor hem zijn beren badjasje.🥰

27. januar 2026

Hele mooie tuigjes

Hele mooie tuigjes! Echt een aanrader voor je hond. Al meerdere malen een bestelling gedaan en altijd heel erg tevreden. Goeie kwaliteit en snelle levering.

24. januar 2026

In 1 woord TOP

Zulke mooie tuigjes - mooie en goede pasvorm - goede kwaliteit - leuke kleurtjes en printjes. En nog zoveel leuke producten. Ben blij met alles wat ik heb van woeffie! Goede en vriendelijke service. Gewoon TOP!

9. januar 2026

Super maat advies !

Ontzettend blij met de tuigjes voor ons dwergkeesje! Eindelijk iets wat mooi past. Super service betreft het maatadvies!

5. december 2025

In 1 woord geweldig!

In 1 woord geweldig!
Prachtige tuigjes ,mooie kwaliteit, snelle levering, zeer klantvriendelijk,
Het materiaal is heel makkelijk schoon te houden , kortom We Love woeffie ❤️

21. november 2025