Ik heb een bestelling bij Witt International geretourneerd, maar mijn geld heb ik nog steeds niet terug. Het retourbeleid op de website is onduidelijk over wat er met het retourbedrag gebeurt. H... Se mere
Virksomheden har svaret
de jurk is van prachtige kwaliteit. pasvorm heel goed, Hierna dezelfde jurk in andere kleur besteld. Ook deze is mooi afgewerkt en past mooi. Ik zal hier zeker vaker bestellen. ook de communicatie e... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij afgebeelde afgeprijsde pullover gratis verzending maar geen bestelcode ! Gebeld . Per mail kwam dat binnen. Kreeg code om de korting te verkrijgen. Besteld, maar waren wel verzendkosten be... Se mere
Virksomheden har svaret
Het is een betrouwbaar bedrijf. Artikelen komen overeen met afbeelding. Wat mij echter stoort zijn de prijzen die stijgen per maat. Bv pyjama 5€ meer per maat, dus ipv de prijs met grote letters afged... Se mere
Virksomheden har svaret
Postorderbedrijf WITT international - uw online shop voor mode, wonen en gezondheidsartikelen voor hem en haar - gemakkelijk online shoppen op rekening!
Postbus 1002 , 6201 , Maastricht, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb leuke kleding gekocht bij jullie. Bijna alles was mooi op maat.

Besvarelse fra Witt International
Prima webwinkel! Wat ik tot nu toe heb besteld was altijd oké.
Vind wel hun publiciteit bovenmatig! Vrijwel iedere dag een email en elke week vind ik wel een brochure in de brievenbus. Gezellig, maar zeer milieuonvriendelijk!

Besvarelse fra Witt International
Goede kwaliteit kleding ! Ziet er mooi uit !
Service is helemaal goed !!!!

Besvarelse fra Witt International
Ik heb 17 maart iets besteld ,tot op heden 2 april nog steeds niks ontvangen ,terwijl in Post nl app .levertijd nog steeds niet bekend Ook al diverse malen gebeld waar mijn bestelling blijft, dat heeft ook geen zin ,want krijg steeds als antwoord u moet maar wachten het artikel komt .Terwijl levertijd is 3-5 dagen !!!!! Dus om weer te bellen heeft geen enkele zin.Ik blijf maar wachten, of het artikel nog wel komt, heb mijn twijfels. Maar dit is de 1e en laatste keer dat ik hier iets bestel .

Besvarelse fra Witt International
Snelle levering. Mooie kwaliteit. Pasvorm en maten zijn goed.

Besvarelse fra Witt International
Bericht van ontvangst betaling en teruggestuurde goederen.

Besvarelse fra Witt International
Ontving vandaag een catalogus op mijn naam die niet door mij besteld is.
Dat betekent dat mijn gegevens doorverkocht zijn. Zeer malafide allemaal.

nooit een catalogus aangevraagd
zelf op naam en adres?
onbetrouwbaar naar mijn mening.
hou niet van dit soort reclame.

Besvarelse fra Witt International
Goede kwaliteit de maten zijn goed en nette bezorging

Besvarelse fra Witt International
Bij Witt vind ik vooral de klantenservice zeer goed. Helaas was 1 bestelling voor ons te laat leverbaar en kon deze zeer gemakkelijk ontbonden worden. Bestelling 2 werd snel geleverd maar bleek helaas voor mijn moeder niet de juiste schoenen te zijn. Na het makkelijk retourneren de betaling snel gerestitueerd.

Besvarelse fra Witt International
Ik was vergeten om bij de bestelling de voordeelcode in te toetsen, Meteen gebeld en een uiterst vriendelijke en behulpzame telefoniste zei me dat ik kon bellen als ik iets van de bestelling wilde houden. Dan zou ik alsnog de 15% korting krijgen. Maar toen ik doorgaf wat ik wilde houden zei een heel onvriendelijke en bitse telefoniste dat ze dat nooit doen. Ik was een heel goede klant bij Witt. Maar ik ga er nooit meer iets kopen. Ik heb nog een email gestuurd en kreeg een arrogante email terug. Heel klantonvriendelijk bedrijf.

Besvarelse fra Witt International
Overwegend goed spullen en prima levering(sinfo). Soms artikelen (t-shirts) waar toch vrij snel gaatjes op buikhoogte in komen. Maar waarschijnlijk geldt hier ook voor dar alle waar naar zijn geld is.

Besvarelse fra Witt International
Ik krijg ineens een een catalogus van dit bedrijf binnen, terwijl ik het bedrijf niet eens ken.
Gebeld en gaven aan dat ze het stop zouden zetten, heb hier geen vertrouwen in.
Dit zijn illegale praktijken!

Besvarelse fra Witt International
Ik heb nooit iets bestelt bij Witt International en ook nooit een catalogus aangevraagd. Maar dit bedrijf stuurt gewoon post naar ongeïnteresseerde met "Aan de bewoners van [adres]". Ik heb een NEE NEE sticker voor goede redenen. Ben niet geïnteresseerd in reclame.
En het milieu is al genoeg aan de knoppen zonder al deze papier verspilling. Hun claims over duurzaamheid zijn duidelijk leugens, de kans op misschien 1 extra klant vinden ze duidelijk belangrijker!
Bij het benaderen hierover claimen ze een naam van de geadresseerde nodig te hebben, maar het was ongeadresseerd. Mijn adres was niet genoeg. En ik weiger mijn naam te geven, want die horen ze helemaal niet te weten want ik ben nooit klant geweest. Daarmee claimen ze dat ik niet mee wil werken en dat ze gewoon door zullen gaan met reclame sturen.
Agressief adverteren, milieuvervuiling en onvriendelijke service. Ik zou dit bedrijf niet vertrouwen.

Fijne kleding.
Vlot bezorgd, goede pasvorm.
Terug betaling retour duurde wel ietsjes langer.

Besvarelse fra Witt International
Bestelling GRATIS teruggestuurd, meteen geld terug. Nieuwe bestelling met drie dagen binnen. Alles perfect afgehandeld. TOP!

Besvarelse fra Witt International
De kwaliteit en product was exact zoals beschreven op de site.
Mooie pasvorm en mooi van kleur.

Besvarelse fra Witt International
Dagenlange storing, waardoor de website steeds bleef hangen in het betaalproces.
Uiteindelijk lukt het om een stap verder te komen.
Bestelling geplaatst. Ik ontving geen bevestiging in de mail.
Meerdere keren contact gezocht. Werd verteld dat nieuwe klanten vooruit moeten betalen. Vreemd, geef dan de optie om op factuur te betalen niet! Vooruit betaling durfde ik niet aan gezien de dagenlange storing.
Later toch een bevestiging. Dus inloggen op mijn account, staat de hele bestelling er tig keer in. Weer gebeld. Kon niet meer gewijzigd worden.
Annuleer de hele handel dan maar, ik heb er geen vertrouwen in dat dit goed komt.
Tot op heden niets meer vernomen. In mijn account staat geen saldo open.
Heel vaag allemaal.
Komt erg onbetrouwbaar over.
Bovendien is mijn huisadres waar de gids naartoe gestuurd is niet op eerlijke wijze verkregen.
Ik heb mijn adresgegevens nooit verstrekt.
*Mijn reactie op bericht van Witt (31-1-25)
Ik heb meerdere keren contact opgenomen.
Het zou vreemd zijn als na een slechte een review het wel opgelost kan worden.
Inmiddels bij een ander bedrijf zonder problemen een bestelling geplaatst.
Zal geen gebruik meer maken van jullie webshop.

Besvarelse fra Witt International
Het geleverde, 2 pyjama’s, was van goede kwaliteit en niet te duur. Bestellen is ook niet ingewikkeld en levering is snel.