Mooie selectie van wijnen. Snelle service. Hans heeft enorm veel kennis van de wijnen en weet bovendien een goed advies te geven over de gerechten waar deze wijnen bij passen
Niets op aan of op te merken. Waarom deze stomme reviews??? Ik heb alleen een wijntje gekocht die ik lekker vind. Heb wel wat anders te doen dit in te vullen na de derde herinnering….
Uitstekende zorg naar klant. Wijn keurig verpakt en toen de levering door Post nl een probleem werd, werd persoonlijk contact met mij opgenomen om te informeren of het probleem inmiddels was opgelo... Se mere
Heel puik verpakt, onbeschadigd en ja de wijnen weet ik nog niet omdat ik die nog ff laat rijpen hetgeen ook de bedoeling was maar het aanleveren en de communicatie was al beter dan bv. Vivino
Wij hebben een breed assortiment heerlijke kwaliteitswijnen, persoonlijk geselecteerd door een gediplomeerd wijnexpert. We zijn maatschappelijk betrokken doordat de wijnen worden met zorg worden ingepakt door de cliënten van Propak (stichting de Passerel). Onze missie met Wit of Rood is om mensen blij te maken met een goed glas kwaliteitswijn. Vanuit Italië wijnen o.a. uit de regio Veneto, Toscane , Chianti, Puglia en Piemonte. Ook veel wijnen uit Frankrijk zoals de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Rhone, Champagne. De wijnen uit de nieuwe wereld blijven ook niet achter, uit Chili, Australië, Zuid-Afrika komen mooie pareltjes. Druivensoorten: Primitivo, Merlot, Carbernet Sauvignon, Chardonnay, Malbec, Sangiovese Nebbiolo, Albarino, Viognier Sauvignon blanc, Pinotage, Pinot grigio, Tempranillo, Rioja, enz. Bij ons kunt u gemakkelijk zoeken op witte of rode wijn. Droge of zoete wijn. Wijnen voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, BBQ, relatiegeschenken of restaurants. Ook Vegan wijnen!
Schubertlaan 21, 7333CS, Apeldoorn, Holland
- 06-30892142
- info@witofrood.nl
- witofrood.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Snelle levering in goede en degelijke…
Snelle levering in goede en degelijke verpakking. Heel tevreden.
Omdat het pakket eerst niet aan kwam en…
Omdat het pakket eerst niet aan kwam en ik persoonlijk bericht daaarover kreeg. Hans heeft het top opgelost.

Zeer tevreden
De bestelling werd snel geleverd, het aanbod van de wijnen is gevarieerd.
Zeker een aanrader om hier te kopen, het aanbod is ook nog tegen redelijke prijzen.

Besvarelse fra Wit of Rood
Goed advies en excellente service
Goed advies en excellente service! Onderscheidend op de wijnmarkt door het assortiment, anders dan de standaard.

Besvarelse fra Wit of Rood
Omdat mijn bestelling netjes wordt…
Omdat mijn bestelling netjes wordt behandeld en bezorgd

Top kwaliteit wijnen!
Heerlijke (exclusieve) top wijnen! En in het maken van een keuze wordt je goed geadviseerd. Daarnaast snelle levering. Al met al, aanrader!

Besvarelse fra Wit of Rood
Ongelofelijk hoe goed de wijn verpakt…
Ongelofelijk hoe goed de wijn verpakt was en dan ook nog door mensen met een beperking. Superfijn dat jullie hen deze gelegenheid biedt!

Sociaal ondernemerschap
Snelle afhandeling. Juiste levering. Goede prijs kwaliteit verhouding Sociaal ondernemerschap.

Besvarelse fra Wit of Rood
was op zoek naar een zoete rode wijn
was op zoek naar een zoete rode wijn, van een bepaald merk, en kon deze bij jullie vinden. Ik hoop dat deze ng lang in jullie assortiment blijft zitten.

Exceptional service
Excellent Wine selection. Personnel approach to outstanding customer service.

Besvarelse fra Wit of Rood
Gewoon goed geleverd wat is besteld en…
Gewoon goed geleverd wat is besteld en betaald. Nu zelfs door de directeur himself 😄