Wit of Rood Anmeldelser

4,8

Mooie selectie van wijnen. Snelle service. Hans heeft enorm veel kennis van de wijnen en weet bovendien een goed advies te geven over de gerechten waar deze wijnen bij passen

Niets op aan of op te merken. Waarom deze stomme reviews??? Ik heb alleen een wijntje gekocht die ik lekker vind. Heb wel wat anders te doen dit in te vullen na de derde herinnering….

Heel goede omschrijving van de wijnen, snelle verzending, perfecte verpakking en ook nog snel afgeleverd De wijnen zelf precies zoals gezocht, beschreven en gekozen, top

Uitstekende zorg naar klant. Wijn keurig verpakt en toen de levering door Post nl een probleem werd, werd persoonlijk contact met mij opgenomen om te informeren of het probleem inmiddels was opgelo... Se mere

1. Vinhandel

Wij hebben een breed assortiment heerlijke kwaliteitswijnen, persoonlijk geselecteerd door een gediplomeerd wijnexpert. We zijn maatschappelijk betrokken doordat de wijnen worden met zorg worden ingepakt door de cliënten van Propak (stichting de Passerel). Onze missie met Wit of Rood is om mensen blij te maken met een goed glas kwaliteitswijn. Vanuit Italië wijnen o.a. uit de regio Veneto, Toscane , Chianti, Puglia en Piemonte. Ook veel wijnen uit Frankrijk zoals de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Rhone, Champagne. De wijnen uit de nieuwe wereld blijven ook niet achter, uit Chili, Australië, Zuid-Afrika komen mooie pareltjes. Druivensoorten: Primitivo, Merlot, Carbernet Sauvignon, Chardonnay, Malbec, Sangiovese Nebbiolo, Albarino, Viognier Sauvignon blanc, Pinotage, Pinot grigio, Tempranillo, Rioja, enz. Bij ons kunt u gemakkelijk zoeken op witte of rode wijn. Droge of zoete wijn. Wijnen voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, BBQ, relatiegeschenken of restaurants. Ook Vegan wijnen!

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

51 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Top service

5. september 2026

Niets op aan of op te merken.

Niets op aan of op te merken.
Waarom deze stomme reviews???
Ik heb alleen een wijntje gekocht die ik lekker vind.
Heb wel wat anders te doen dit in te vullen na de derde herinnering….

20. august 2026

Besvarelse fra Wit of Rood

Haha, heerlijk directe feedback, ik heb er even naar gekeken, en aangepast, maar alsnog bedankt voor je review. Reviews zijn heel fijn voor potentiële klanten die willen weten of Wit of Rood een betrouwbare website is.

Heel goede leverancier van de wijnen

De wijnen zelf precies zoals gezocht, beschreven en gekozen, top

3. august 2026

Besvarelse fra Wit of Rood

Bedankt, daar doen we het voor, graag tot ziens op witofrood.nl

Prima bedrijf

Prima bedrijf, prima afhandeling en prima wijn!

14. juli 2026

Besvarelse fra Wit of Rood

Bedankt voor de mooie review

Wijnpareltjes!

Snelle en Top service, goede collectie met echte pareltjes! En goede prijzen’

10. juli 2026

Besvarelse fra Wit of Rood

Bedankt voor de mooie review

Good experience

Good experience, super Personal and efficient. All orders arrived earlier than expected.

30. juni 2026

Besvarelse fra Wit of Rood

Thanks for the nice review, enjoy the wine and see you next time at witofrood.nl

snelle levering

goede communicatie, snelle levering en heerlijke wijn! Wat wil een mens nog meer?

17. juni 2026

Besvarelse fra Wit of Rood

Prachtige review, bedankt! Graag tot ziens op witofrood.nl

Prettige communicatie en snelle…

Prettige communicatie en snelle levering & ophaal mogelijkheden. En lekkere wijn ook niet geheel onbelangrijk ;)

17. juni 2026

Besvarelse fra Wit of Rood

Bedankt voor de review en graag tot een volgende keer!

Goede ervaring

Ik heb laatst voor het eerst hier besteld. Ik werd dmv email goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, inpakken, klaarzetten, verzenden. Leuk dat er een kaart bij zat wie de wijn ingepakt heeft. Dat maakt het bedrijf een stuk persoonlijker. Bedankt en tot een volgende bestelling!

28. maj 2026

Besvarelse fra Wit of Rood

Bedankt voor de reactie, ik zal het door geven aan de clienten, ze zullen trots zijn! Graag tot een volgende keer.