Jeg har prøvet produktet i 3 måneder, den periode man er bundet. Jeg var godt klar over at man bandt sig i 3 måneder, da det egentlig fremgik ret tydeligt. Produktet virkede langt bedre e... Se mere
Jeg bestilte en prøvepakke som jeg betalte 99,- for får dage efter ankomsten. Dels virkede den ene vedlagte cigaret ikke, dels fik jeg ondt i halsen. De sender mig herefter med en måneds mellemru... Se mere
Andre kiggede også på
Det er simpelthen et skod firma.
Trods flere ubesvarede hendvendelser forsætter de med at sende mig rykkere, på varer jeg ikke har modtaget, jeg har betalt hvad jeg har modtaget og opsagt mit abonement, men dete reagerer de overhovedet ikke på.Kan kun opfordre alle til at holde sig langt væk fra dette fupfirma, er ked af jeg ikke læste anmeldelser inden jeg prøvede produktet. Jeg kan overhovedet ikke give så dårligt et firma nogen stjerner overhovedet, men er jo nød til at give en for at min anmeldelse bliver registreret.
hæng dem op i nærmeste træ
ja jeg er også røget i fælden hos Winnersmoke jeg fik ingen gang en mail fra dem da jeg bestille hos dem og de skrev på hjemmesiden at deres refils kostede 36 kroner pr pakke og har lige modtaget min månedes pakke med 6 pakker refils hvordan de kan få det til at blive 799 kroner plus 39 i porto fatter jeg ikke hvis jeg lægger 3 månedes pakker sammen så bliver det 2514 ink porto det kan jeg få 7 kantoner smøger for hvis jeg selv lægger 41 kroner til så at de påstår deres refils er 33% billigere end hvad en pakke smøger koster det er da helt ude i hampen og de får ikke en krone af mig det kan de glemme alt om så kan jeg godt finde produkter der er billigere jeg sender sagen til forbrugerombudsmanden
Uberettiget rykker med ekstra gebyr
Jeg har modtaget rykker med ekstra gebyr på kr.100 selvom jeg rettidigt har betalt over bank for to tilsendte pakker. Bliver sgu da tosset over dette firma, da jeg kan se i min banksaldo at det er betalt oveni købet før tidsfristen.
Jeg tror dette er noget for forbrugerrådet, hvis firmaet ikke trækker deres rykker tilbage.
Hilsen Lise Falk

SKOD FIRMA!!!!!!!!!
Jeg bestilte for længe siden prøvepakken for 99 kr. I reklamen stod der, at udover pakken ville jeg hver måned få tilsendt 30 filtre, som jeg ALTID KAN AFBESTILLE blot ved at sende en email eller foretage et kort opkald.
På "bestil knappen" stod der: "Jeg accepterer vilkår og betingelser". Og vupti så var det bestilt!
Der stod INTET i den reklame om, at jeg var bundet i 3 mdr. eller at det i alt ville koste 2400 kr. (så havde jeg skreget af grin og lukket lortet ned med det samme!)
For at logge ind på deres hjemmeside skulle jeg skrive min email adresse og mit kontonr., hva fanden er det for noget??? Så ku ikke logge ind.
Deres kontakt info. var på ingen måde let at finde på siden. Har ringet mange gange men der blev aldrig svaret og ligesom andre fik jeg også først svar på mine mails da det blev negativt. Pakkerne passer lige i postkassen, så medmindre man holder øje med posten hver dag, er det stort set umuligt at nægte at modtage pakken, ingen afsender - først på 3. pakke. Fandt langt om længe en adresse på langeland og sendte den første pakke filtre retur. 2. gang fangede jeg tilfældigt postbudet og nægtede at modtage. Har nu modtaget den 3.pakke hvor der står en udenlansk adresse på..
Har intet godt at sige om det her svindler "firma". Det er fusk for alle pengene!!

svindlere !!!
Jeg bestilte en gratis prøvepakke og fikden gratis pakke. Kort tid efter fik jeg yderlig 2 pakker . Betalte dem begge og opsagte abb. fik yderlig 1 pakke med 2 rykkere for 2 pakker. Har nu fået 3 rykker for 1 pakke. Sikke dog noget rod de har. Har selvfølgelig nægtet at betale. Har skrevet til både Winnersmoke og deres opkrævningsfirme. De svindler og bedrager !!!

Besvarelse fra Winnersmoke
Snyd.................I er for langt ude...
Det her firma er TOTAL bondefangeri - mafia mertoder............
Jeg har via Messenger trykket på bestilling af GRATIS prøvepakke på Winnersmoke. Jeg modtager en pakke indeholdende: EL cigaret, 5 pakker filtre, lader, og en faktura på kr. 838 ,-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Jeg modtager INTET i brevet eller på mail, som skulle orientere mig om at jeg har bestilt andet end en GRATIS prøvepakke - eller at jeg er forpligtiget til at opsige et abonnement JEG IKKE HAR BESTILT!!!!
Jeg agter at anmelde dette firma til forbrugsombudsmanden og betaler ikke en krone.
Nicklas Schou Jensen

lader virker ikke
har modtaget prøvepakken og laderen virker ikke. Jeg har prøvet at skrive til dem men intet svar fået. Jeg får derefter næste pakke. Og nu har jeg fået rykker på startpakken. Jeg har prøvet at skrive til dem igen da jeg ikke har modtaget email med nyt password så jeg kan opsige mit medlemsskab. Hører ikke en lyd fra dem. Fatter ikke jeg kunne falde i deres fælde til at starte med.

PLATUGLER.
Har i dag modtaget en betalingspåmindelse på 942 kr.
De pakker jeg har modtaget er sendt retur. Skriver nu til både kontakt.dk samt forbrugerombudsmanden for at få dette firma stoppet. Har skrevet flere gange til dem,samt sendt e-mail uden at få svar retur.

Fusker Firma
Winnersmoke lever ikke op til det de lover, jeg bestilte deres prøvepakke den kom også, der efter skulle jer modtage ders måneds pakke, den kom ikke, skrev til dem ikke noget svar, skrev en gang til stadig ikke noget svar, men der kom en rykker for deres måneds pakke, som jeg ikke har fået, jeg betaler ikke en krone til dem, de har heller ikke den styrke og man kan ikke selv vælge hvor kraftig man ønsker dem.
OPDATERING
Den 21/8 2012 modtog jeg en pakke med posten til en Gert Buhl på min adresse, det vidste sig at den var fra Winnersmoke, jeg har ikke bestilt noget hos dem i det navn og der bor ikke nogen af det navn her, er det normalt for jer bare at sende noget til folk. Jeg kan godt forstå at folk er gale over den måde i føre foretning på, nu er jeg spændt på om der også kommer en rykker for den.
OPDATERING
Den 23-08-2012 modtager jeg igen en pakke fra Winnersmoke, ( SOM JEG HELLER IKKE HAR BESTILT ), godt nok med mit navn på men adressen er til en længere oppe på den vej jeg bor, hvor længe skal de havde lov til at sende pakker ud til folk som det passer dem, jeg er nået der til at jeg vil gå til forbrugerambudsmanden for at høre hvad jeg gør. Jeg mener at de bør lukkes og ikke havde lov til at drive virksomhed når de ikke overholder loven. Jeg er nu spændt på om der kommer flere til den adresse, men de kan godt glemme at jeg VIL BETALE FOR DEM, jeg betaler kun for det jeg selv kan stå inde for ikke for noget der bare kommer ind af døren til mig uden at jeg har bestilt det.

FORBRUGEROMBUDSMANDEN
Jeg har i dag skrevet til forbrugerombudsmanden vedrørende winnersmokes metoder.
Jeg bestilte selv et sæt til 99 kr fra en annonce set på FB.
I denne annonce stod der intet om et 3 mdrs abonnement.
Da jeg modtog min første pakke skrev jeg til Winnersmoke at jeg ikke ønskede mere, men alligevel er næste pakke dukket op nu. Ingen returadresse på pakken!
Og som så mange andre har oplevet, så svarer de ikke på mail, og man kan ikke fange dem på telefon.
Jeg vil ikke hverken åbne eller betale for denne pakke, så derfor har jeg i dag skrevet til forbrugerombudsmanden.
De får ikke flere penge herfra, for jeg har aldrig lovet dem andet end de 99 kr!
PAS PÅ DETTE FUP FIRMA
hejsa
er desværre havnet i kløerne på winnersmoke,sendte varen retur ,og hørte intet lige indtil idag så kom der sørme et mindre pænt brev fra et svensk incasso firma,men siger bare glem det de får ikke en krone herfra

FUSKERFIRMA
Ja, jeg er så også en af de "heldige" der er kommet i kløerne på Winnersmoke. Lo... firma.
Man kunne få en prøvepakke og en gratis. Fedt tænkte jeg. Ja, indtil jeg så modtog 1 pakke til med regning på kr. 799,00. De har aldrig informeret mig om at man skulle binde sige for 3 mdr. Og den gratis pakke går også ind som abbonement.
Jeg er rasende. Har modtaget 5 pakker og 2 ligger til afhentning på posthus. Og ved ikke hvilken adresse jeg skal sende til.
Har lige skrevet mail til dem ang. en evt. politianmeldelse.
Synes efterhånden også der er et problem på Facebook med de her annoncer.
Jeg gik også i fælden med den der fantastiske creme, og man skulle há 2 cremer,. Ja fint. De nåede at lænse vores konto med kr. 1500,00.
Der er også en anden annonce med at tabe fedt omkring maven. HOLD JER OGSÅ LANGT FRA DEN.
Jeg bliver så rasende.

Besvarelse fra Winnersmoke
Det her er ren bondefangeri.
Jeg var så dum at bestille deres prøvepakke, 10 minutter efter jeg havde bestilt pakken kom jeg til at fortryde det. Så skrev jeg en e-mail til deres kundeservice og opsagt min abonnement, samme dag fik jeg en bekræftelse på at de havde modtaget min opsigelse og den sag var ud af verden.
Nogle dage efter fik jeg til min stor forbavselse tilsendt prøvepakken, jeg har efterfølgende skrevet 4-5 mails til dem uden at får svar tilbage. Jeg har desuden skrevet en mail til Aros Kapital som står for opkrævning, men heller ikke de, har svaret tilbage.
I går modtog jeg endnu en pakke og den her gang kræver de 838 kr. jeg kommer under ingen omstændigheder at betale for noget jeg ikke har bestilt. På deres hjemmeside under betingelser skriver de:
” 6. Fortrydelsesret
Ifølge Fjernsalgsloven og dørsalgsloven (2005:59), har du som kunde ret til at annullere din abonnementsaftale inden 14 dage. Denne ret gælder derfor kun for din velkomstpakke og ikke på de løbende pakker i abonnementet. Hvis du som kunde ønsker at anvende din fortrydelsesret og returnere varen, skal du meddele vores kundeservice skriftligt via e-mail. E-mail-adresse til vores kundeservice vil du finde på fakturaen. Nederst på siden finder du også telefonnummeret til vores kundeservice.
Bemærk! Denne ret gælder kun, hvis varen returneres ubeskadiget og i original emballage. Hvis du har brudt forseglingen på produktet, bortfalder din fortrydelsesret. Som kunde dækker du selv omkostningen for returfragten.”
Jeg opsagt mit abonnement inden prøvepakken blev sendt og fik også bekræftelse på det, men på trods af det og de efterfølgende mails har jeg nu fået pakke nr.2. For mig giver det ingen mening.
De skriver desuden på deres hjemmeside:
” 19 . Kontakt os
Vi kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om vores produkter, din ordre eller andre spørgsmål med smil væk.
Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål i vores Betingelser, kan du skrive til os via email. Vi vil svare dig, så snart vi kan inden for 2 hverdage fra vi modtager din henvendelse. Hvis spørgsmålet ikke kan besvares inden for den angivne tid, vil vi give dig besked med grunden til, at vi ikke har haft tid, og hvornår vi forventer at kunne besvare din forespørgsel.”
Men det er endnu engang en løgn. Det er stort set umuligt at komme i kontakt med dem.
Kan det virkelig være rigtigt at sådan nogen mennesker med så lav moral kan snyde befolkningen som det passer dem???
manglende service
Fik bestilt en prøve pakken, men opladeren til cigaret batterierne duede ikke. Har nu sendt to emails en 8. og 13 juni, me anmodning om kvittering for læsning, men har ikke fået noget svar eller kvittering for læsning. På deres hjemmesiden står at der er et telefon nummer nederst på siden, men det er der ikke, så man kan heller ikke ringe.
Udover det mener jeg ikke have set, at jeg hæftede mig til et abonnement. Jeg fik en pakke med 30 stk. til en sum af kr.838,00. Jeg har lige afmeldt abonnementen, men jeg bliver først afmeldt efter endnu en pakke til samme pris.

Hvad gør man lige ??
jeg har modtaget en pakke hvor der ikke står andet på en min addresse og navn på, lukker så pakke op, og ser det er en pakke fra winnersmoke og en faktura på 838 kr. bliver sgu sådan lidt hmmm over det, har så ikke lukket selve pakke op, ser så i min mail at der er en mail fra dem hvor man ønsker mig tillykke med min tilmælning i winnersmoke. lukker så mail op for at se hvad det er, ser i mailen de har sendet til mig, at pakke skulle havde kostet 99kr. men fakturan står der 838kr. på. har så prøvet i 3 dage nu at få kontakt til dem, uden held, for lige at finde ud af hvor de har min mail navn og addresse fra på, efter som jeg ved med 100% at jeg ikke har tilmeldt mig der,
har så nu modtaget en mail fra dem...
=================
(Please reply above this line only)
[2012-08-04 17:42]
Hej Kaspar
Tak for din mail.
Vi har registeret dig d. 25.05.2012 hvor du har foretaget en bestilling af en winnersmoke prøvepakke.
Efterfølgende har vi ikke modtaget en opsigelse og returforsendelse af denne, og derfor er du bundet af abonnementet der som udgangspunkt løber i 3 måneder efter modtagelsen af din prøvepakke.
Uden en opsigelse fra dig har vi ikke en chance for at vide at du ikke ønskede abonnementet.
Jeg skal gøre opmærksom på at returforsendelse af prøvepakken og andre pakker ikke er en gyldig opsigelse.
Hvis du mener at du ikke har tilmeldt dig, foreslår vi, at du politianmelder sagen. Vi vil være politiet behjælpelig med at oplyse IP-nummeret hvorfra bestillingen er foretaget, så sagen kan blive undersøgt til bunds, sådan at politiet kan finde ud af hvem der ejer den computer hvorfra bestillingen kom.
Lige så snart der foreligger en politianmeldelse, kan vi kreditere dig alle dine regninger herinde fra. Desuden kan vi viderebringe regningerne til den, der har foretaget bestillingerne.
Du bedes, inden du politianmelder, sikre dig, at du er den eneste der har haft adgang til computeren. Det ville være uheldigt, hvis det viser sig at bestillingen kom fra din egen computer og andre har haft adgang til den.
WinnerSmoke Support Danmark
jamen for satan dette kan man jo ikke kæmpe imod. efter som de ikke vil svare tilbage på mails hvor man beder dem en en addresse så man kan sende deres ting tilbage til dem.. selv om man har gemt alle sendte mails o.s.v. er de jo total ligelad..
men er da nået der til nu at det hele sendes til forbrugerrådet i håb om de så kan gøre noget ved det... og vil da andbefale andre om at gøre det samme
------------------------------------------------------------------------------------------
Efter nogle mails mere frem og tilbage mellem mig og Winnersmoke firmaet modtager jeg en mail.
[2012-08-07 17:27]
Hej Kaspar
Tak for din mail.
Efter at have kigget nærmere på dine forsendelser kan jeg rigtig nok se at du har fået tilsendt 2 månedspakke i stedet for 1 prøvepakke og 1 månedspakke.
Vi har krediteret dig for begge pakkerne, hvis du blot vil returnere dem til;
Kentucky Rose
Ryttervænget 2-4
5900 Rudkøbing
Danmark
Du vil ikke fremover modtage flere pakke.
Vi beklager det besvær du måtte have haft
WinnerSmoke Support Danmark
Super tænker jeg så efter et tons mails frem og tilbage med ventet på svar o.s.v har man enlig fået fat i en der forståd hvad man skrev, Og at man nu var færdig med alt dette pjat varen sendt tilbage til dem så nu ville der ikke være mere, JUBIII.
MEN NEJ
d.13-09-2012
kommer der så et brev fra Aros Kapital (winnersmoke)
hvor man så nu gøre en opmærksom på at de har overtaget sagen, og vil sende det til Inkasso.
jeg har så igen d.24 fået en ny rykker fra Aros Kapital
MEN har så nu fået kontakt til
Aros Kapital som så viser sig at være en kundesuport til winnersmoke efter hvad manden i Tlfèn sagde. og nu viser det sig så at de nu mener at de ikke har modtaget paken..............
Jamen for helvet i satan en forpulet folk aber. syntes sgu godt nok dette er alt for meget nu. men kære Aros Kapital/winnersmoke send lortet i retten og lad os se på det der.... fjolser
Hjælp
Jeg har just modtaget en pakke fra dem med deres winnersmoke samt en opkrævning på 99,-
Jeg mindes ikke jeg har bestilt hos dem men jeg mindes jeg kom til at give mailadresse til en side på nettet som lovede gratis ditten og datten. Efterfølgende blev jeg tæppebombet med mails fra alverdens firmaer som tilbød alskens.
Hvordan griber man dette an? Jeg ønsker ikke deres produkt og jeg ønsker ikke at betale noget som helst for et produkt jeg ikke ønsker. Skal jeg sende det anbefalet retur og dermed miste penge i porto eller skal jeg skrive til deres kundesupport at de skal sende en frankeret svarkuvert?
IKKE en krone mere end de 99.
Dette er hvad man ser på facebook, og der står ikke noget om næsten 900 kr pr måned, men de kommer bare så ser jeg dem i retten.
Du kender det – hvor tit har du ikke glemt at få købt et produkt, du ellers er glad for? Eller opdaget, at du ikke længere kan få produktet, der hvor du plejer at handle? Vores mål er bl. a. at gøre det nemmere for dig, så derfor tilbyder vi vores kunder en lang række udvalgte produkter og tjenester i abonnement. Det gør produktet let tilgængeligt og du modtager dine produkter med posten, så længe du ønsker det og altid i rette tid og mængde.
I din prøvepakke finder du alt, som du behøver for at prøve WinnerSmoke;
Winner æske med plads til 5 filtre og som lader dine batterier (mobil lader)
3 filtre (mundstykket)
2 e-cigaretter (batteridelen)
1 oplader til stikkontakt og 1 USB lader
Hvert filter giver ca. 250 – 300 sug på e-cigaretten, hvilket svarer til ca. 20 – 25 stk. almindelige cigaretter. Modsat mange billigere alternativer, anvender vi kun de bedste kvalitetsfiltre, så du får flest sug, størst smag og en ægte oplevelse af røg. Samtidigt tilbyder WinnerSmoke markedets stærkeste batteri, som holder op til 33 % længere end andre batterier.
WinnerSmoke er også markedets mindste e-cigaret og måler kun 88 mm, hvilket giver den helt rigtige fornemmelse af en rigtig cigaret.
WinnerSmoke er ikke blot et sundere alternativ til vanlig cigaretrygning. Det er også en økonomisk fordel. Med WinnerSmoke er din pris for et helt filter op til 33 % mindre end en almindelig pakke cigaretter. Samtidigt ryger den ikke sig selv, så du får optimal fordel af indholdet. Faktisk sparer du op til over 50 % i forhold til dine almindelige cigaretter.
Bondefangeri
Simpelthen det ringeste køb jeg nogensinde har gjordt til dato. Man bestiller noget på en forventning, og man får noget helt andet. Synes simpelthen det er uacceptabel markedsføring, og det er bare ikke i orden. Man accepterer en prøvepakke, for 99 kr, og man siger ja til 30x refill for 26 kr stykket om måneden, men de skriver så bare ikke at man er bundet til et abbonement hos dem i 3 måneder for 800 kr om måneden, inkl forsendelse og adminstrerende gebyrer....
Tsk tsk, kan ikke vente på at få de 3 måneder ud af verden.................

Advarsel! Pas på
Jeg er også blevet bondefanget, troede ikke engang, jeg havde bestilt, kiggedce kun på prøvepakken, men mener ikke jeg bekræftede ordren. fik 2 pakker, ingen afsender, tænkte hvad er det? opdagede det var prøvepakker, jeg prøvede syntes det var ok, gav min veninde den anden pakke, som hun prøvede og SÅ opdagede jeg det med små boksstaver, jamen det var jo kun en prøvepakke. snydt snydt. vil kontakte forbrugerrådet og måske kontant i tv om at tage det op, tror der er mange, der føler sig snydt... har printet hele siden ud og min mail
Skod firma!!
Hold Jer langt væk fra dette firma, er kun en kæmpe pengemaskine og kundeservice ved de ihvertfald ikke hvad er!