Echt uitkijken voor deze oplichters! Zomaar via een aankoop via een andere website een overboeking ter "toestemming" eruit krijgen terwijl je denkt dat het gewoon over het product gaat. Daarna inee... Se mere
Virksomheden har svaret
uit het niets €18,00 afgeschreven ik kan het bedrijf helemaal niet , ik bestel nooit online als ik wat koop wil ik het fysiek zien en in mijn handen hebben , ik vraag mezelf af hoe zo'n bedrijf aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik zie toevallig dat er 18€ afgeschreven wordt voor één of ander lidmaatschap waar ik geen weet van heb. Hoe kan het dat een bedrijf zomaar een automatische incasso heeft van je bankrekening en geld a... Se mere
Virksomheden har svaret
Winkelensparen is a cashback programme ideal for those who shop online regularly. New members can claim a welcome cashback reward, and ongoing benefits include a monthly cashback reward, and 10% cashback at over 700 online Dutch stores. Membership is free during the trial period, after which there is a membership fee. Members are free to get in touch about their membership at any time.
Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sinds enkele jaren een uitstekende cashbacksite. Kost 18 euro per maand, maar dat bedrag kan je maandelijks terugkrijgen als je een aankoop doet van minimaal 18 euro bij één van de aangesloten winkels (onder meer Media Markt en Thuisbezorgd).
Bedragen worden op verzoek direct uitbetaald en als je het bedrag laat staan, worden het saldo automatisch na 2 maanden overgemaakt.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Mogelijk ooit betaald via hun maar geen collectieve herrinering aan ineens zie ik 2x 18 euro afgeschreven. Terwijl ik nooit een lidmaatschap heb toegezegd. Was erg verbaasd en beetje boos.

Besvarelse fra Winkelenensparen
ik kwam erachter dat er via GLOBAL COLLECT BV per maand €18 middels een automatische incasso voor
Winkelensparen.nl werd ingehouden. gelukkig nog maar 2 maanden. Nooit voor ingeschreven of zoiets.
Via mijn bank het geld teruggeboekt en de incassant laten blokkeren.
HOE DURVEN ZE: OPLICHTERS !

Besvarelse fra Winkelenensparen
Is in het begin even goed uitkijken hoe het moet, maar eenmaal duidelijk is het een mooie manier om extra korting te verdienen. Na een bepaalde tijd wordt het automatisch uitbetaald: dus geen gezeur om je geld zoals je wel eens bij dit soort acties ziet.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik heb via greetz een bestelling gedaan een blijkbaar tijdens het bestellen een abonnement afgesloten? Ik had hier geen idee van en heb inmiddels al meer dan €100 betaald aan iets waar ik nooit gebruik van heb gemaakt en niet vanaf wist.
Ik voel me erg benadeeld en kan dat geld voor veel belangrijkere dingen gebruiken. Ik zou de kosten graag vergoed krijgen aangezien ik hier nooit gebruik van heb gemaakt.
Graag reactie van winkel en Sparen

Besvarelse fra Winkelenensparen
oplichters van de grootste klasse!
Dit moet strafbaar zijn!

Besvarelse fra Winkelenensparen
1 ster omdat 0 niet mogelijk is.
Geraffineerde praktijken om je geld afhandig te maken. Ik heb zonder dat ik het opmerkte bij een kortingscode een proefabonnement afgesloten dat ongemerkt werd verlengd voor maar liefst 18 euro per maand! Het bleef onopgemerkt doordat er weinig bericht over werd verstuurd en dit in spam-box terechtkwam. Maar daarnaast doordat er op rekeningafschrift onopvallend "Global Connect" staat (en onopvallend pas bij doorklikken een verwijzing te vinden is, dus valt het niet op). Een abonnement waar ik niets aan heb, nooit gebruik van maakte en ik helemaal nooit gewild heb, maar dat me wel bijna 150 euro afhandig heeft gemaakt. Teleurstellend dat het kan en teleurstellend dat je als bedrijf zo je "diensten" aanbiedt en je zo je geld verdient met niets. En mocht dit laatste niet zo bedoeld zijn, dan zou het passend zijn wanneer het onbedoelde abonnementsgeld teruggestort zou worden.
En als ik dan via de website mijn abonnement wil opzeggen krijg ik " toevallig" de melding dat dit deel van de website nu net op dit moment even in onderhoud is. Ik ervaar oplichting.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Het is echt vuil wat er gebeurd. Mij werd uitgelegd dat door (mogelijk perongeluk) op een popup te klikken - gedurende mijn bestelling bij MyProteïn - ik een abonnement heb afgesloten bij Winkelen en Spaar. Vervolgens sturen ze maandelijkse remindermails, maar die belanden bij mij in de 'overige' spam-map, met alle andere reclames. Echt belachelijk.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Deze review is gebaseerd op een bezoek aan de website van winkelenensparen.nl.
Ik heb vandaag, naar aanleiding van een email met een uitnodiging van een elektronicabedrijf, gekeken naar ‘winkelenensparen.nl’
De informatie op de website is erg onduidelijk. Zo kan een proefmaand gratis zijn, maar het kan ook een minimaal bedrag (‘bijvoorbeeld €1’ wordt genoemd) kosten.
Daarna moet je een maandelijks bedrag betalen maar wat dat bedrag is, wordt -niet- op die pagina genoemd.
Ik lees her-en-der op het internet (ook hier bij Trustpilot) dat het om €18 per maand gaat. Dit is dus niet gemakkelijk terug te vinden in de informatie op de website.
De organisatie achter dit spaarsysteem is een buitenlandse onderneming met een postbus als adres. Deze postbus wordt slechts periodiek geleegd: ‘Post wordt verzameld in Nederland en vervolgens doorgestuurd…’ valt er op de website te lezen. Een echte (buitenlandse) brievenbusfirma dus.
Dit spaarsysteem is van ‘Webloyalty Sàrl’, dat officieel in Nyon, Zwitserland gevestigd is.
Ik heb niet het idee dat ik hier als consument beter van wordt, dit voelt niet als een eerlijk spaarsysteem . €10 korting sparen, maar €18/maand moeten betalen voor een lidmaatschap is volgens mij niet echt in mijn voordeel.
Ik heb de afzender van de email vriendelijk bedankt, maar gevraagd mij niet met dit soort vage spaarsystemen lastig te vallen.
[edit]
Een leuke reactie van winkelenensparen.nl.
Men snapt echter niet waar mijn review over gaat.
Als de tekst die zij nu ineens wel kunnen produceren op hun website had gestaan, dan hadden ze daar naar kunnen verwijzen in plaats van het hier breed uit te meten.
Wat -hier- geschreven staat is niet op de website weergegeven. Daardoor kunnen evt. deelnemers zich er ook niet op beroepen.
Die zogenaamde bonus van €18 (sigaar uit eigen doos) is ook vaag beschreven.
Ik blijf het schimmig vinden en adviseer mensen om goed na te denken voordat ze hier instappen.
Ik hoop dat de Consumentenbond of Radar dit soort ‘spaarprogramma’s’ een keer toetst.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Omdat mijn vrouw mij vroeg waarom er € 18,00 wordt betaald aan Global Collect begonnen er bellen te rinkelen. Wat blijkt nou, na een bezoek aan de website van Greetz in december 2024 blijk ik een lidmaatschap af te hebben gesloten bij winkelenensparen.nl. Hier heb ik niet bewust voor gekozen! Vanaf januari wordt er nu elke maand € 18,00 afgeschreven. En omdat het geen opvallend bedrag is is dit ons niet eerder opgevallen. Sneaky! Nu heb ik contact gezocht met winkelenensparen d.m.v. email maar daar wordt tot op heden niet op gereageerd! Wordt tijd dat zulke bedrijven worden onderzocht. Ik zal in ieder geval juridische hulp zoeken.

Besvarelse fra Winkelenensparen
UPDATE: het geschil is nu gelukkig opgelost. Winkelensparen.nl heeft het lidmaatschap stopgezet en het totale bedrag gaan ze terugstorten.
Opeens bleek ik dus voor een lidmaatschap te betalen.. elke maand €18 zag ik van mijn creditcard verdwijnen. Ik herinnerde me vaag dat ik na een aankoop bij Greetz hun website had zitten bekijken. Nooit van hun diensten gebruik gemaakt.
Na een paar keer contact proberen te krijgen, eindelijk een bericht van hun kant maar natuurlijk konden ze mijn gegevens niet vinden. Dus alles teruggemaild maar een bevestiging hiervan heb ik na bijna 3 weken nog niet ontvangen. Dus dan maar op deze manier..
Dit is gewoon zo frustrerend dat een partij onterecht geld int van je rekening.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ja. Ze zijn wel een beetje vaag, maar ik heb zoveel geld gespaard/mee verdiend. Wat bij Megekko gekocht. Krijg een link €16,87 cashback, maar dan moet je wel aanmelden, en vinken, voor toestemming voor automatisch incasso voor €18 p/m. Maar die kreeg ik wel terug als kortingsbon voor Megekko elke maand. En daarboven ook 10% korting bij Megekko, en honderden andere winkels. Aangezien ik veel PC spullen koop was het ideaal voor mij. En ik heb honderden euros mee verdiend/gespaard. Het problemen begon toen ik veranderde van bank. In een keer was ik geblokkeerd van toegang. Geen duidelijke informatie. Gewoon wat ik als slappe smoesjes had ervaren. Is wel jammer want ik vond het best goed. Maar na lang een lid te zijn mij zo te behandelen. Wel jammer voor hun. En Megekko ook.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Bij toeval vind ik bij American Exp¨ress een afschrijving van 18 euro. Na overleg met Amex blijkt dat dit van Winkelen en ""Sparen"" is voor een Loidmaatschap waarvan ik me helemaal niets kan herinnereen. Ik heb het bedrijf gebeld en het Lid maatschap beeindigd. Sinds 2018 wordt er dus maandelijks via Amex een bedrag afgeschreven weaar ik nooit iets mee heb gedaan, Nooit een mail gezien ( men zegt in Spam maar daar heb ik nooit iets gezien ). Als ik de commentaren lees ben ik niet de enige die er kennelijk via een slimme truc is ingetuind.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Oplichters, al jaren €18,- aan het over maken voor niks!!! Door niks te melden al €300,- afgeshreven. Contact opnemen met het bedrijf kan niet! Dramatisch.

Besvarelse fra Winkelenensparen
De kosten voor winkelenensparen.nl zijn EUR 18 per maand (!) voor een lidmaatschap waar je echt h e l e m a a l n i e t s aan hebt: je mag gebruik maken zogenaamde kortingsbonnen van 10%. Een beetje zoeken op internet levert je al snel veel betere deals op.
Zo wordt je aankoop op tradeinn toch heel duur.
Opzeggen gaat als volgt. Nieuw wachtwoord aanvragen via de site (ik had me namelijk nooit aangemeld)
Na inloggen rechtsboven onder "profiel" helemaal onderaan "lidmaatschap" je lidmaatschap opzeggen. Op de bevestigingspagina dan "annuleren" drukken. Ze geven aan dat ze een bevestigingsmail sturen (nog steeds niet mogen ontvangen), dus maak een screenshot van de opzegging.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik weet niet wie cash.winkelenspaar nyon ch is maar ik wil hier van af, nu word er elke maand 18 eur afgeschreven,maar weet niet hoe dit kan en hoe ik dit stop kan zetten.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik heb laatst ergens wat besteld en toen kreeg ik de kans 0,01 te betalen maar wist niet dat ik nu ergens aan vast zit voor 18 euro per maand. Dit wil ik
Helemaal niet

Besvarelse fra Winkelenensparen
Ik heb een bestelling geplaatst op myprotein.nl. Hierbij werd er de mogelijkheid geboden om een korting te claimen via deze website (winkelenensparen). Om de korting te claimen dient er een account overgemaakt te worden en dient er 0,01 cent overgemaakt te worden om je account te bevestigen. Dit dus gedaan. Heel waarschijnlijk en blijkbaar sluit je daarmee een soort van abonnement af. Ik kan u verzekeren dat als dat ergens duidelijk had gestaan dat ik nooit had gedaan. Een korting van € 16 opeisen terwijl ik daar € 18 per maand voor moet betalen. Klinkt niet echt logisch toch? Pas op met deze oplichters. En webwinkels: please stop om samen te werken met deze gasten.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Mijn ervaring met Winkelenensparen.nl is dat ze doen wat ze beloven. Eerste uitbetaling, na aankopen via (evt geclaimd) en cashback goedkeuringen, is dan niet helemaal conform planning gegaan (vertraagd), maar was wel 100% gerealiseerd. Ben tevreden.
Vrij simpel formule wat ze handteren.

Besvarelse fra Winkelenensparen
Læs mere om andre typer anmeldelser.