Wim Prins is een zeer betrouwbaar, betrokken en deskundig autobedrijf. Ze verkopen daar de mooiste auto's zoals o.a. Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Range rover, etc.. Naast de verkoop biede... Se mere
Aankoop van de Alfa Romeo was een heerlijke reis. Perfecte mix tussen professionaliteit en echt iets met auto's hebben bij Wim Prins. Alle tijd en aandacht bij de aflevering, juiste sfeer en persoonli... Se mere
Got my 72 Alfa GTV from Prins - great pre and post sales service - couldn’t recommend them more.
Prins? Ik heb 58 jaar ‘Italiaans’ gereden via diverse dealers in Nederland, waarvan 21 jaar lang Wim Prins. Voor zover er wel eens minder positieve kanttekeningen worden gemaakt over Italiaanse auto’s... Se mere
We hebben niet alleen een passie voor auto’s, maar ook de ambitie om uw verwachtingen te blijven overtreffen. Échte autokenners zijn hier in goed gezelschap: een mix van 30 specialisten, de één jong en dynamisch, de ander ervaren en vertrouwd.
Galvaniweg 1, 8071SC, Nunspeet, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Al jaren vaste klant bij Prins Alfa.
Onze mooie Alfa 159 3.2v6 sportwagon ingeruild voor een Giulietta Veloce ook nog in de Rosso competitione kleur! Contact met Joost is altijd leuk, en in een bedrijf waar de lat hoog ligt zijn zelfs de toiletten op niveau.
De koffiemachine mag nog wel eens onder de loep genomen worden ;-)
Al 6 jaar rij ik Alfa, via een dealer elders. Deze was ook prima en goed klantgericht.
Nu voor het eerst bij Prins Alfa een Giulia gekocht. Zeer tot mijn tevredenheid , vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop. Prins onderscheidt zich heel duidelijk vanwege hun sportieve auto-inborst.
Onlangs mijn eerste auto bij Wim Prins gekocht. Een Alfa Romeo 4c spider. Werkelijk niets op aan te merken op dit bedrijf. Super!
Na het zien en rijden van een Maserati, had ik nog wat twijfels.
Maar vanuit Wim Prins is er alles aangedaan om mij over de streep te trekken door goede voorwaarden aan te bieden en technisch een perfecte auto te leveren.
Dus niet alleen goede service maar ook met de klant meedenken.