Een mooie lamp besteld, echter kapot bezorgd. Zelfde middag gemaild met foto's van het defecte product. Geen reactie. Mail gestuurd via de website: geen reactie. 8x gebeld binnen de tijden dat ze ope... Se mere
Gemakkelijk bestelproces. Goede follow up. Bestelling snel geleverd. Mooie lamp, kwalitatief goed en identiek aan de foto. Scherpe prijs. Deze lamp was elders 30 euro duurder. Ik ben super tevred... Se mere
Snelle verzending maar door de zeer drukke situatie (corona) met het koerierbedrijf had mijn levering een grote vertraging. WildLights heeft alles gedaan om me op de hoogte te houden en antwoordde al... Se mere
De (klanten-)service van WildLights is goed. Jammer alleen dat de bestelde buitenlamp met een defecte lichtsensor is geleverd en dat de led-lichtbron die daar los bij is gekocht door een technische st... Se mere
Om WildLights
Rostockweg 13, 3825 PG, Amersfoort , Holland
- 085-3038190
- info@wildlights.nl
- wildlights.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Ik heb een lamp besteld en ben zeer…
Ik heb een lamp besteld en ben zeer tevreden. Een mooie lamp die goed licht geeft is alleen een beetje moeilijk op te hangen
Top en snelle levering.
Snelle levering en goed advies bij…
Snelle levering en goed advies bij telefonische vraag.
Snelle correcte levering.verpakking…
Snelle correcte levering.verpakking zeer degelijk wat zeker in deze drukke tijd zeer belangrijk is
Prima service
Prima service. Ondanks corona waren de lampen er binnen een paar dagen. En ze doen het: dimbare led lampen met bajonet.
Goeie service!
Goede klantenservice
Goede klantenservice. De spots die wij hebben gekocht zijn super mooi.
Een fijne ervaring om bij WildLights te kopen.

Besvarelse fra WildLights
Snel geleverd en uitstekend kwaliteit…
Snel geleverd en uitstekend kwaliteit tegen scherpe prijs.
Prima bedrijf
Ik ben heel tevreden met mijn Chericoni Bella Spots. Ze zijn prachtig en geven heel veel licht.
Levering was snel en goed. Kortom geweldig!

Besvarelse fra WildLights
Mooie lamp,geeft mooi licht doorheen de…
Mooie lamp,geeft mooi licht doorheen de organza,jammer van het goedkoop ogende stuk onderaan. Had ijzer moeten zijn
Zeer fijne ervaring.
Scherpe prijs. Deze lamp was elders 30 euro duurder.
Ik ben super tevreden. Geen enkel verbeterpuntje. Ik zou zeker nog één keer een lamp van Wildlights kopen.

Besvarelse fra WildLights
Netjes geleverd en product voldoet aan
Netjes geleverd en product voldoet aan de verwachtingen
Wildlights kan ik aanbevelen
Snel bezorgd en prima product. Ik had mijn gegevens niet compleet genoteerd . Ik werd meteen gebeld en alles is snel en correct afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden.
top winkel
heel goede service, goede hulp bij vragen. snelle levering. ik ben heel tevreden en zou deze shop zeker aanraden!