WildLights Anmeldelser 243

3,5

Een mooie lamp besteld, echter kapot bezorgd. Zelfde middag gemaild met foto's van het defecte product. Geen reactie. Mail gestuurd via de website: geen reactie. 8x gebeld binnen de tijden dat ze ope... Se mere

Gemakkelijk bestelproces. Goede follow up. Bestelling snel geleverd. Mooie lamp, kwalitatief goed en identiek aan de foto. Scherpe prijs. Deze lamp was elders 30 euro duurder. Ik ben super tevred... Se mere

Snelle verzending maar door de zeer drukke situatie (corona) met het koerierbedrijf had mijn levering een grote vertraging. WildLights heeft alles gedaan om me op de hoogte te houden en antwoordde al... Se mere

De (klanten-)service van WildLights is goed. Jammer alleen dat de bestelde buitenlamp met een defecte lichtsensor is geleverd en dat de led-lichtbron die daar los bij is gekocht door een technische st... Se mere

1. Lampeforretning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Om WildLights

Op zoek naar binnen- en buitenverlichting van woonkamer tot tuin & terras? WildLights.nl lampen zijn modern met een stoer en exclusief design! Hoogwaardige buitenlampen, trendy binnenverlichting, LED lichtbronnen en meubels en woonaccessoires. Een veelzijdig assortiment voor ieder huis, kantoor of tuin! Kom eens kijken op WildLights.nl!

3,5

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Prima in orde, klein verbeterpunt

Lampen zijn kwalitatief goed, en op tijd bezorgd. Hangen intussen mooi in de kamer.
Enige verbeterpunt is het aangeven dat de lampen zonder lichtbron worden geleverd. Tip is om deze ook aan te bieden bij de bestelling.

2. april 2021

Beste Mandy,

Dank voor je review met je feedback.
Wat betreft de lichtbronnen, bij de product eigenschappen, van het product uit je bestelling, staat vermeld dat deze armaturen standaard exclusief lichtbronnen worden geleverd. Daarnaast vind je verder naar onder op de product pagina de aanbevolen lichtbronnen terug.

Wel is duidelijk dat dit in jouw geval niet duidelijk genoeg zichtbaar c.q. vermeld stond. We zijn ons daar van bewust en gaan dit voor onze gehele shop dan ook anders inrichten.

Veel lichtplezier met je bestelde plafondspots.

Team WildLights.nl

Prima kwaliteit en erg mooi.

Ik vond bij WildLights de lampen die ik zocht voor onze nieuwe schuur bij ons meer dan 100 jaar oude huis. Robuust en nieuw maar met een oude look. Als je iets niet kunt vasthouden bij keuze is het altijd afwachten, maar ik ben heel tevreden. De lampen zijn prachtig en van een mooie zware kwaliteit, zoals ik hoopte. Het was niet de goedkoopste optie maar ik heb er geen cent spijt van.

27. marts 2021

Beste Naomi,

Dank voor je mooie en nuttige review.
De massieve maritieme bull-eye lampen zijn inderdaad niet de goedkoopste lampen maar wel van zeer hoge top kwaliteit. Fijn om te lezen dat ze helemaal voldoen aan je verwachting. We wensen je er heel veel lichtplezier mee.

Prima service

Prima service, plafond lamp werd geleverd via DPD service.
Plafondlamp was goedkoopste vergeleken andere site's dus het vergelijken waard als je een verlichting zoekt!

27. marts 2021

Super leuke spots

Super leuke spots. Goed verpakt en ontvangen. We zijn er blij mee. Bedankt groetjes Martin

25. marts 2021

Beste Martin,

Goed om te lezen dat je blij bent met de bestelde spots! Veel plezier ermee.

Prima product

Prima product. Mooi op tijd bezorgd. Scherpe prijs. Helaas werkt de chat functie op de site niet goed. Reactie op een vraag pas de volgende dag. Dat is niet het idee van een chat lijkt me. Reactie was verder inhoudelijk prima. Daarom nét geen vijf sterren.

20. marts 2021

Beste Jos,

Hartelijk dank voor de nuttige review. Dit is een vrij nieuwe functie die nog niet zolang 'live' is. We hebben de feedback, onder andere die van jou, ter harte genomen en de functie van het chat venster anders ingericht.

Fijn dat je tevreden bent met het product en de levering. Nog veel plezier ermee gewenst en graag tot een volgende keer.

Prima

Prima
Product voldoet aan verwachting
Goed verpakt
Duurde even 3 dagen voor ik bericht van verzending kreeg dat ben ik niet gewend dus vond ik even spannend, maar uiteindelijk keurig bericht van verzending en volgende dag geleverd
Aanrader!!!

16. marts 2021

Prettige communicatie en prima service

Prettige communicatie en prima service! Helaas was een van de twee bestelde (gipsen) lampen gebroken bij aankomst. Na prettige uitleg aan de telefoon werd deze kosteloos teruggenomen. Dat geeft vertrouwen voor de volgende keer !

26. februar 2021

Beste Elizabeth,

Dank voor je mooie review. Jammer dat je niet de passende gipsen lampen bij ons kunnen vinden, gelukkig ben je wel tevreden over onze service en diensterlening. Graag tot een volgende keer.