WildLights Anmeldelser 243

3,5

Een mooie lamp besteld, echter kapot bezorgd. Zelfde middag gemaild met foto's van het defecte product. Geen reactie. Mail gestuurd via de website: geen reactie. 8x gebeld binnen de tijden dat ze ope... Se mere

Gemakkelijk bestelproces. Goede follow up. Bestelling snel geleverd. Mooie lamp, kwalitatief goed en identiek aan de foto. Scherpe prijs. Deze lamp was elders 30 euro duurder. Ik ben super tevred... Se mere

Snelle verzending maar door de zeer drukke situatie (corona) met het koerierbedrijf had mijn levering een grote vertraging. WildLights heeft alles gedaan om me op de hoogte te houden en antwoordde al... Se mere

De (klanten-)service van WildLights is goed. Jammer alleen dat de bestelde buitenlamp met een defecte lichtsensor is geleverd en dat de led-lichtbron die daar los bij is gekocht door een technische st... Se mere

1. Lampeforretning
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Om WildLights

Op zoek naar binnen- en buitenverlichting van woonkamer tot tuin & terras? WildLights.nl lampen zijn modern met een stoer en exclusief design! Hoogwaardige buitenlampen, trendy binnenverlichting, LED lichtbronnen en meubels en woonaccessoires. Een veelzijdig assortiment voor ieder huis, kantoor of tuin! Kom eens kijken op WildLights.nl!

3,5

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ik heb een enkele spot besteld en…

Ik heb een enkele spot besteld en gevraagd of ze ook een staande lamp daar van hadden die stond nl niet op de site.
Ik kreeg savonds een mail dat die er idd was en via een link kon ik die bestellen hoe super is dat!
2dagen later had ik ze in huis
Mijn hartelijke dank voor de goede service

13. juli 2021

Beste Anja,

Dank voor je mooie woorden en complimenten. Daar doen we het voor, snel schakelen en service als deze bieden. Nog veel plezier met je bestelde lampen. Graag tot een volgende keer.

Beste Jos,

Dank voor je review! Nog veel plezier gewenst met je bestelling en graag tot een volgende keer.

Team WildLights.nl

Bestelling, betaling en levering is vlot en betrouwbaar verlopen. De spot kwam helemaal overeen met de geadverteerde foto en voldoet prima aan de verwachtingen. Een aanrader gezien de prijs kwaliteit verhouding.

26. maj 2021

Beste Aries,

Dank voor je mooie en uitgebreide review! Nog veel plezier gewenst ermee en graag tot een volgende keer.

Team WildLights.nl

Snel geleverd, goede kwaliteit, scherp geprijsd, aanrader

Snel geleverd, goede kwaliteit. Scherp geprijsd. Ik ga er zeker nog een keer bestellen
Aanrader

23. maj 2021

Beste Natasja,

Wat fijn om tel lezen dat je zo tevreden bent en ons aanraad. We zien je graag nog eens terug in onze online winkel. Nog veel plezier gewenst met je bestelling.