Wij zijn uw Specialist Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onbeleefd, vergeetachtig en buitengewoon onvriendelijk. Ik begrijp echt niet waarom een betrouwbaar bedrijf als Bol.com hen heeft uitgekozen als leverancier!!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Product zou bezorgd worden. Is niet gebeurd. Na mail contact erachter gekomen dat product "beschadigd is door bezorger". Product kon niet alsnog verzonden worden vanwege het feit dat het product uitve... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

via bol.com bij dit bedrijf besteld gehad begin april levering zou 16 april plaats vinden maar 2 dagen naa levering krijg je en vaag mail dat het niet verstuurd is en dat ze nog maar en opstardend bed... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bestelde tuinkasten in kapotte verpakking werden door de besteldienst in de gang gegooid. Via de scheuren was te zien, dat ook de kasten stuk waren. Wij zijn een echtpaar van tegen de 80 en kunnen de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wij zijn uw Specialist is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw tuin, garage, klussen en wooninrichting.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kreeg eerst trappers waarvan 1 niet goed was maar is prima opgelost: kreeg direct een compleet setje nieuwe zonder zeuren.

19. august 2020

Hey Melanie,

Hey Melanie,
Via jullie is het dus niet fout gelopen
Blijkbaar heeft bol.com de tweede bestelling naar een andere partner gestuurd, daar is het dus wel fout gelopen.

17. august 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer blij met mijn zwembad die…

Ik ben zeer blij met mijn zwembad die ik aan mijn kleinkinderen had beloofd er eindelijk is met tussen komst van jullie. En ja er kan altijd eens iets mis lopen ben ook tevreden met het telefoontje die ik gekregen heb van de firma zelf en is alles in order gekomen bedankt iedereen

13. august 2020

Verkeerde trampoline

Wij hadde een trampoline besteld via bol.com bij dit bedrijf voor onze zoon zijn 4de verjaardag. Op de avond voor de verjaardag besloten we hem uit te pakken zodat we hem konden opzetten. Bij het openen van de doos was het een andere trampoline dan besteld. Daarbij was deze doos al geopend geweest en waren de zakjes met de benodigheden al leeg geschut in de doos , met de zakjes leeg erbij.andere onderdelen zaten in een boterhammenzakje. Boekje was ook helemaal vies. Contact opgenomen met bol.com die ons doorverwezen naar de verkoper. Hier werd mij om informatie gevraagd zoals bestelnummer , maar nog niks meer gehoord verder. Als ik met mijn bedrijf zo een klacht krijg reageer ik toch zeker nog wel terug de zelfde dag. Voor ons niet meer bij dit bedrijf....ben benieuwd hoe het opgelost word

11. august 2020

Niet zo best

Via bol.com een mobiele airco besteld. Deze zou vrijdag 7/8 geleverd worden. Niets gehoord. Uiteindelijk einde middag zelf gebeld. Het probleem zou bij postNL liggen. Een track&trace code ontvangen, blijkt dat het pakket alleen daar is aangemeld, maar nog niet verzonden (probleem ligt dus niet bij PostNL). Dit ontneemt de consument de kans om te annuleren. Nogmaals gemaild. Weer het bericht gekregen om geduld te hebben en 2 dagen op antwoord te wachten.
Problemen met leveren kan natuurlijk gebeuren, maar communiceer dit tijdig naar de klant en leg de schuld niet bij een ander bedrijf.
NB. Nog steeds niks binnen...

10. august 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zwembad wat ik besteld had

Zwembad wat ik besteld had, was niet meer leverbaar. Kreeg netjes mailtje dat ik kon annuleren of dat ik voor hetzelfde bedrag een groter zwembad kreeg. Gekozen voor de laatste optie. Paar dagen later een mailtje dat hun vaste bezorger vol zat en dat het via post.nl verstuurd zou worden. Dag erna pakket netjes thuis bezorgd. Bleek alleen dat verkeerde afdekzeil meegeleverd was. Dat werd perfect afgehandeld en dag erna reeds nieuw afdekzeil thuis en verkeerde kon ik kosteloos retourneren. Super service. Ik ben er blij mee. Ik zag enkele negatieve reviews, enige overeenkomst was dat bij mij ook stond, dat ze beginnend bedrijf zijn. In de rest herken ik me niet. Netjes behandeld en alles naar grote tevredenheid en snel opgelost. Ik zou zeggen, ga zo door. TOP

23. juli 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geld verdienen ovef de rug van de consument

Koop niks bij dit bedrijf, want je kunt/mag het product niet uit de orginele verpakking halen, om het product te proberen. Doe je dit wel krijg je je geld niet terug, want je hebt het product gebruikt. Dit is geld verdienen over de rug van de consument. Dus ben gewaarschuwd.

17. juli 2020

Beste heer/mevrouw Smolders,

Het bestelde artikel dient ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Helaas is dit bij uw retourzending niet het geval en hebben wij het pakket daarom weer naar uw woonadres opgestuurd.

Gezien u aangeeft dat het artikel het water niet opwarmt (en dus niet naar behoren werkt), gaat het hierbij om een defect. Een garantieaanvraag dient altijd via Intex ingediend te worden.

Mijn excuses voor het ongemak. ^ Loïs, Wij zijn uw Specialist

9+ ervaring als klant!

Nadat ik een klacht over de bezorging heb ingediend kreeg ik het aankoopbedrag retour en vervolgens nog een zoete lekkernij toegestuurd. Dit waardeer ik enorm, als klant is dit voor mij een 9+ ervaring.
Het product, de telefoonhoes, is echt een aanrader!

17. juli 2020
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Het begon wat stroef met de bestelling

Het begon wat stroef met de bestelling, ontvangst e.d. Maar uiteindelijk 3 weken later ontvangen. Keurig compensatie gekregen. Helaas ging verzorgingssetje en zeil ook heel snel stuk. Maar dat hebben ze helemaal goed afgehandeld!!!! We kregen keurig een nieuwe. Daar zijn we dan ook zeer tevreden over. Ik denk opstartproblemen van het bedrijf wat uiteindelijk helemaal goed is gekomen!

15. juli 2020
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

klacht netjes opgelost

Na een lastig voorval over een zwembad zeil dat niet retour mocht . Toch geheel onverwacht netjes opgelost door wijzijnuwspecialist.nl.

bedankt hiervoor

8. juli 2020

Beste mevrouw van Milligen,

Bedankt voor uw bericht. Ik heb u reeds een e-mail gestuurd omtrent uw klacht. Ik hoop dat u hier even naar kunt kijken. Alvast bedankt!

Fijne dag verder toegewenst. ^ Loïs, Wij zijn uw Specialist

Top service!

Na een aankoop te hebben gedaan van een zwembadvoordeelset had ik een aantal vragen over de set. De klantenservice heeft mij hierbij ontzettend goed geholpen en zelfs kosteloos iets nagestuurd, omdat een onderdeel niet helemaal bleek te werken. Ik raad anderen zeker aan om hier te bestellen!

8. juli 2020

Heel slecht

Heel slecht, op 15.06 was de levering van de bestelde zwembad beloofd, tot nu toe weten wij niet, waar de product is en wanneer onze bestelling zou geleverd worden

7. juli 2020

Beste Karolina,

Bedankt voor uw bericht. Ik heb het even nagekeken, en zie dat uit het onderzoek is gebleken dat uw bestelling verloren is geraakt bij de bezorgdienst. Helaas hebben we hier geen invloed op gehad. Wij hebben de terugbetaling dan ook gisteren reeds in gang gezet, deze zult u zeer spoedig ontvangen.

Mijn excuses voor het ongemak en een fijne dag gewenst!

Melanie
Wij zijn uw Specialist

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.