WAYS. Anmeldelser 613

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima prijs kwaliteit verhouding. Maar het is jammer dat ik plastic vrij wasmidddel bestel, wat dan komt met plastic opvulmiddel. Maar geen piepschuim. Nu op naar plasticvrij verpakken voor de volle 5... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Update; gelukkig n.a.v. deze review alsnog contact opgenomen en netjes opgelost! Kapot artikel geleverd en 0 reactie op mail. Dan bellen, ik ben de eerste wachtende. 5 minuten later; "het is erg... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

zwembad met alle bijbehorende zaken besteld. Meegenomen naar Frankrijk. het zwembad was goed. maar de teststrips en ook de bussen met PH poeder waren over de datum. bericht gestuurd of ze nieuwe wild... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In het apptsgebouw waar ik woon, ziet men direct alle pakjes staan. Deze bezorger had het pakje achter de trede van de trap gezet, onzichtbaar voor mensen van buitenaf. Perfecte, veilige en klantvrien... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De verzending kan veel beter

De verzending kan veel beter. De pot was open en overal chloorpoeder in mijn huis.

20. juni 2026

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat de verpakking tijdens het transport is opengegaan en dat er chloorpoeder is vrijgekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en ik kan mij goed voorstellen dat dit voor veel overlast heeft gezorgd.

Ik kijk graag samen met u naar een passende oplossing. Zou u mij een e-mail willen sturen op janine@ways.nl met uw bestelnummer en eventueel enkele foto's van de schade? Dan ga ik hier persoonlijk mee aan de slag.

Mijn excuses voor het ongemak. Ik hoop dat we dit alsnog naar tevredenheid voor u kunnen oplossen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niets meer dan een 1 en dat is nog…

Niets meer dan een 1 en dat is nog teveel.

14e besteld via BOL, uiterlijke leverdatum de 17e, de 16e niets verstuurd dus de bestelling via een verzoek geannuleerd en 24 uur later (nu) hebben ze de bestelling nog steeds niet geannuleerd.

Dan stuur je ze via BOL een bericht en krijg je te horen we doen een verzoek naar ons magazijn, 24 uur later loopt dat verzoek nog.

Dan zeggen ze dat bestelling 15 min na plaatsen in behandeling worden genomen, apart want 72 uur later hebben ze nog steeds niets verzonden.

Mochten ze het toch nog versturen dan mag ik hopen voor ze dat PostNL het niet voor de deur zet want daar woon ik niet en is het niet bezorgt, ik ga ook geen extra werk meer verzetten om dit opgelost te krijgen.

Al met al, ik blijf hier weg want leveren doen ze niet.

17. juni 2026

Beste Hans,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Ik begrijp heel goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer u een bestelling probeert te annuleren en vervolgens het gevoel krijgt dat daar niets mee gebeurt.

Graag wil ik hier wat meer uitleg over geven. Onze bestellingen worden doorgaans al binnen ongeveer 15 minuten na het plaatsen ervan doorgezet naar ons magazijn. Op dat moment ligt de pakbon vaak al tussen honderden andere orders die verwerkt moeten worden. Hoewel wij altijd ons best doen om een annuleringsverzoek nog tegen te houden, is dit helaas niet altijd mogelijk. Wij kunnen dan alleen een spoedverzoek neerleggen bij het magazijn en hopen dat de bestelling nog op tijd gevonden kan worden.

Dat de bestelling op dat moment nog niet verzonden is, betekent helaas niet automatisch dat deze nog geannuleerd kan worden. Tussen het verzamelen, verpakken en daadwerkelijk overdragen aan de bezorgdienst zit vaak nog enige tijd.

Daarnaast bevinden wij ons momenteel in onze drukste periode van het jaar. Wij verkopen voornamelijk zwembaden, luchtbedden, tuinartikelen en andere seizoensproducten. Met het warme weer van de afgelopen periode kunt u zich wellicht voorstellen dat de vraag hiernaar enorm is toegenomen. Hierdoor verwerken wij dagelijks zeer grote aantallen bestellingen. Ook de bezorgdiensten hebben het hierdoor uitzonderlijk druk, wat soms voor extra vertragingen kan zorgen.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik begrijp dat dit voor u als klant vervelend is. Daarom wil ik graag persoonlijk met u meekijken naar uw bestelling. Wellicht kunnen we alsnog tot een passende oplossing komen en deze situatie op een positieve manier afsluiten.

U kunt mij een e-mail sturen op janine@ways.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Dan kijk ik graag persoonlijk met u mee hoe we dit alsnog goed en positief kunnen oplossen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, Goede prijs/kwaliteitverhouding.

17. juni 2026

Beste meneer Van der Sloot,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat waarderen wij enorm om te lezen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.

heel goed

heel goed. Delivery is on time and price is competitive

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze scherpe prijs. Daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanmorgen om 09:00 uur heb ik een…

Vanmorgen om 09:00 uur heb ik een zwembad besteld. En tot mijn grote verbazing is die dezelfde nog bezorgd om 21:00 uur ‘s avonds. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt!

Beste mevrouw Luchtmeijer,

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat ontzettend leuk om te lezen dat uw zwembad dezelfde dag nog is bezorgd. Dat is inderdaad bijzonder snel en het is altijd fijn wanneer een bestelling de verwachtingen overtreft.

Wij wensen u heel veel plezier met uw zwembad en hopen dat u er deze zomer volop van kunt genieten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

kreeg vanmorgen bericht dat het…

kreeg vanmorgen bericht dat het produckt in het sorteer centrum lag zou de volgende dag geleverd worden bericht nog niet koud en het lag al in de bus👍plus netten beschrijving en makelijk te instaleren aperapo

Beste Weiss,

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat het product zelfs sneller is geleverd dan verwacht en dat u tevreden bent over de duidelijke beschrijving en eenvoudige installatie.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij WAYS!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is voor mijn ervaring al te…

1 ster is voor mijn ervaring al te veel.
Op 1 juni 2026 is mijn product retour ontvangen door dit bedrijf en tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet terug.
Bol.com wast haar handen op basis van de voorwaarden in onschuld.

15. juni 2026

Beste Jamie Thomassen,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Ik begrijp goed dat u ontevreden bent over de vertraging van de terugbetaling.

Na verder onderzoek blijkt dat er bij de verwerking van uw retourzending iets is misgegaan. Bij het aanmelden van de retour had u aangegeven dat het artikel incompleet was. Om die reden hebben wij dit moeten voorleggen aan onze retourafdeling voor beoordeling. Vervolgens ben ik ervan uitgegaan dat de retourzending door hen verder zou worden verwerkt.

Inmiddels is gebleken dat dit helaas niet is gebeurd. Mijn excuses hiervoor.

Zodra ik hiervan op de hoogte werd gesteld, heb ik de terugbetaling direct handmatig voor u in orde gemaakt. Het bedrag zal daarom spoedig op uw rekening verschijnen.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ontstane ongemak. Dit had uiteraard niet zo mogen verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte levering goed verpakt en…

Vlotte levering goed verpakt en topproducten

12. juni 2026

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de vlotte levering, de verpakking en onze producten. Dat is precies waar wij iedere dag ons best voor doen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij WAYS.

Hele vriendelijke bezorger

Hele vriendelijke bezorger! Bedankt voor de snelle service en de nette levering.

11. juni 2026

Beste mevrouw Von Burg,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de service. We geven uw compliment over de vriendelijke bezorger graag door.

Veel plezier met uw bestelling en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog eens van dienst zijn!

Misleidende info op website

Misleidende info op website. Proberen je te lokken met korte levertermijn, tot 3x toe een mail dat pakket vertraagd is wegens drukte. Uiteindelijk pakket kwijtgeraakt. Nul communicatie, feedback, updates. Uiteindelijk na veel mails en getelefoneer toch mijn geld teruggekregen. 1 advies: Ga naar betrouwbare en grotere webshop...blijf ver weg van Ways

6. juni 2026

Beste Elke,

Bedankt voor uw beoordeling.

Ik vind het erg jammer om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft gehad. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Eerlijk gezegd kan ik op basis van uw beoordeling niet direct achterhalen om welke bestelling of situatie het precies gaat. Daardoor is het voor mij lastig om na te gaan wat er mis is gegaan en waarom u deze ervaring heeft gehad.

Wat ik wel kan zeggen, is dat het absoluut niet onze bedoeling is om klanten aan het lijntje te houden of onvoldoende te informeren. Mocht er inderdaad iets zijn misgegaan met een levering of de communicatie daaromheen, dan bied ik u daar graag mijn excuses voor aan.

Ik zou het daarnaast erg waarderen als u mij een e-mail wilt sturen op janine@ways.nl onder vermelding van uw bestelnummer en een korte toelichting. Dan kan ik de situatie persoonlijk voor u uitzoeken en kijken of we dit alsnog op een positieve manier kunnen afsluiten.

Ik hoor graag van u.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima prijs kwaliteit verhouding. Maar het is jammer dat ik plastic vrij wasmidddel bestel, wat dan komt met plastic opvulmiddel. Maar geen piepschuim. Nu op naar plasticvrij verpakken voor de volle 5 sterren

4. juni 2026

Beste meneer Bruinsma,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw eerlijke feedback!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van het product.

Uw opmerking over het plastic opvulmateriaal begrijpen wij zeker. Toen wij begonnen met het verzenden van wasmiddelen, liepen wij helaas regelmatig tegen beschadigingen en lekkages tijdens transport aan. Het gebruik van plastic opvulmateriaal is destijds dan ook ingevoerd als praktische oplossing om producten beter te beschermen.

Dat neemt niet weg dat wij het met u eens zijn dat dit duurzamer kan. We zijn dan ook actief op zoek naar milieuvriendelijkere alternatieven. Daarbij kijken we onder andere naar opvulmaterialen die biologisch afbreekbaar zijn of zelfs oplossen in water.

De kans is groot dat wij in de nabije toekomst overstappen op een duurzamere oplossing. Op dit moment zijn wij echter eerst nog bezig om onze huidige voorraad opvulmateriaal op te maken voordat we die stap zetten.

Ik ga uw feedback in ieder geval nog even intern doorzetten, zodat we hier actief mee aan de slag kunnen.

Bedankt voor het meedenken en voor uw feedback. Hopelijk mogen wij die vijfde ster in de toekomst alsnog verdienen! 😊

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Een artikel besteld maar de bestelling binnen de geldende annuleringsperiode geannuleerd. Desondanks is het pakket toch bezorgd. Er is niet aangebeld, waardoor het pakket niet geweigerd kon worden.

Mijn moeder zit nu met een warmtepomp van ongeveer €400 die ruim 20 kg weegt en moeilijk te retourneren is. Als oplossing werd slechts 10% korting aangeboden op het artikel terwijl daar geen behoefte aan is.
Daarnaast kon er geen ophaalafspraak voor de retourzending worden ingepland.

Hierdoor moet een oudere vrouw zelf zien hoe zij een zware doos kan retourneren. Omdat ik in het buitenland woon kan ik haar daar niet bij helpen.
Wat mij vooral stoort is dat er totaal niet wordt meegedacht naar een praktische oplossing. Erg teleurstellende klantenservice.

3. juni 2026

Beste meneer Pals,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat u deze situatie als zo teleurstellend heeft ervaren.

Graag wil ik wel een aantal zaken toelichten.

De e-mails waarin een korting van 10% wordt aangeboden, worden automatisch vanuit ons systeem verstuurd wanneer een retour wordt aangemeld. Dit doen wij om te kijken of er wellicht een andere oplossing mogelijk is en om onnodige retourzendingen te voorkomen. Dit was zeker niet bedoeld als afwijzing van uw retourverzoek.

Wat betreft het annuleren van de bestelling: onze orders worden doorgaans al binnen ongeveer 15 minuten verwerkt. Dit doen wij zodat wij onze klanten van een zo snel mogelijke levering kunnen voorzien. Helaas betekent dit ook dat een annulering soms niet meer verwerkt kan worden, zelfs wanneer deze relatief kort na het plaatsen van de bestelling wordt aangevraagd.

Ten aanzien van het retourneren begrijpen wij dat het gewicht van het artikel een uitdaging kan vormen. Tegelijkertijd bestaat er bij online aankopen altijd een kans dat een artikel retour gestuurd moet worden. Wij verkopen uitsluitend artikelen die ook via de reguliere pakketdiensten retour verzonden kunnen worden. Voor dit soort zendingen bestaat helaas niet altijd de mogelijkheid om een ophaalafspraak in te plannen. In de praktijk kunnen wij doorgaans alleen ophalingen organiseren voor grote palletzendingen. Voor reguliere pakketten verloopt het retourproces via pakketpunten van de vervoerder.

Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat dit in uw specifieke situatie niet ideaal is. Ik wil natuurlijk graag kijken of wij u hierin tegemoet kunnen komen. Daarom nodig ik u uit om rechtstreeks contact met mij op te nemen via mijn e-mailadres janine@ways.nl onder vermelding van het bestelnummer. Dan kijk ik hier graag persoonlijk met u mee naar de mogelijkheden en wat wij in uw situatie kunnen betekenen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Ook kritische feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Heel tevreden

Erg snel geleverd en netjes verpakt.
Tot de volgende bestelling!!

2. juni 2026

Beste Esther,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en netjes was verpakt. Daar doen we het voor. 😊

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende bestelling!

Mijn haren zijn altijd mooi gekleurd

Mijn haren zijn altijd mooi gekleurd

30. maj 2026

Beste mevrouw Put,

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat uw haren altijd mooi gekleurd zijn met het product. Daar doen we het voor! 😊

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Geweldige service

Product werd snel geleverd echter was 1 flacon kapot. Ze hebben onmiddellijk een nieuwe flacon gestuurd. Super tevreden 👍

25. maj 2026

Beste mevrouw Drok,

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Uiteraard is het jammer dat één van de flacons beschadigd was aangekomen, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen.

Veel plezier gewenst met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen in WAYS! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het product is op tijd geleverd aan…

Het product is op tijd geleverd aan mijn huisadres

27. maj 2026

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd en netjes bij u thuis is aangekomen. Daar doen we het voor! 😊

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Op tijd geleverd

23. maj 2026

Beste meneer Vuurmans,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! 😊

Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en op tijd is geleverd. Daar doen wij iedere dag ons best voor!

Veel plezier gewenst met uw bestelling en hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw van dienst zijn.

Uitmuntende service naverkoop

23. maj 2026

Beste meneer Poelemans,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! 😊

Wat ontzettend fijn om te horen dat u onze service na aankoop als uitmuntend heeft ervaren. Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, ook ná de levering van een bestelling.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens bij WAYS!

Janine van WAYS

Læs mere om andre typer anmeldelser.