Mooie wijnen, vriendelijk geprijsd, je kan per fles kopen dus niet meteen 6 tegelijk, nette vlotte bezorging.
Se, hvad kunderne siger
Goede service.Zo wel telefonische als email afspraken worden nagekomen. Tot opheden geen verkeerde zendingen ontvangen. Wat de kwaliteit van de wijnen betreft. Zij zijn leuk en goed omschreven. Je wee... Se mere
Ook nu heb ik goede en lekkere wijn gekocht bij Wijnjuweel. Het bestellen is gemakkelijk en de communicatie is duidelijk en vriendelijk. Min-punt is de gekozen bezorger, die pas op het laatst laat we... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn gek op wijnen! De lekkerste wijnen voor u vinden: daar doen we het allemaal voor!
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Te laat…
Geen idee hoe t smaakt naar lang moeten wachten is nog niet geleverd)de wijn was voor Oud en Nieuw dus ik was niet bli!
Een slap mailtje dat er vertraging was die er dan iets mee🤷♀️
Groot assortiment
Groot assortiment, zeker voor Gold members, tegen goede prijzen. Verzending loopt goed.
Heerlijkewijn met prima prijs/kwaliteit…
Heerlijkewijn met prima prijs/kwaliteit verhouding.
De wijn is heerlijk.
De wijn is heerlijk.
De manier van verpakken snap ik wel, het zal goedkoper zijn, maar vind 18 flessen in 1 doos heeeeel zwaar. en dan niet alleen voor mij ook voor de vervoerder.
onbereikbare klantenservice
Moeilijk bereikbare klantenservice bij late levering door problemen bij transporteur !!
Late en onvolledige levering
Duurde een week voordat levering er was
2e doos kwam nog een week later

Besvarelse fra Wijnjuweel
Een van mijn pakketjes kwam niet aan en…
Een van mijn pakketjes kwam niet aan en toen ik daar melding van maakte hadden ze een retour zending ontvangen met andere producten dan wijn en werdt er gezegd dat ik ze verwisseld had. Er werd niet verder uitgezocht waarom het niet goed ging. Uiteindelijk heb ik zelf alle bewijzen aangeleverd en nu zeggen ze dat mijn wijn onderweg is dus ben benieuwd. Ik ga daar niet meer bestellen, slechte service.

Besvarelse fra Wijnjuweel
De webwinkel voor mooie wijn
Heel ruim assortiment van diverse wijnen;mooie aanbiedingen en daarbij snelle levering
Wijn wel betaald nooit geleverd geven…
Wijn wel betaald nooit geleverd geven geen thuis
telefonische contact en geven geen antwoordt op
verstuurde Mails

Goede wijn en Goede prijs
Goede wijn, voor goede prijzen. Levering is ook eigenlijk altijd goed.
Duurt wat langer omdat het uit Duitsland komt, maar geen probleem.
Dit keer snelle levering
Goede wijnen
Goede wijnen, service en snelle levering. Ik bestel vaker. Wellicht een tip om ook andere wijnen toe te voegen aan het assortiment?
Wijnjuweel betrouwbaar!
Zoals altijd, snel en zorgvuldig afgeleverd en goede kwaliteit wijn.
gewoon goed
Het zijn hele goede wijn voor een mooie…
Het zijn hele goede wijn voor een mooie prijstechnische prijs!!
Prachtige, betaalbare wijnen, maar lange levertijd
Prachtige wijnen tegen betaalbare prijzen. Levering is stevige dozen. Levertijd echter vaak veel langer dan de 3 tot 4 dagen die worden genoemd. De laatste keer heb ik bijna twee weken op mijn wijn moeten wachten. Mails hierover werden niet meteen beantwoord en telefonisch was de bereikbaarheid zeer slecht.
Goede wijn en goede service
Alles is er. Kwestie met kapot glas goed afgehandeld
Zending verspreid over meerdere dagen blijf ik lastig vinden. waarom. niet alles in een keer.
Naar wens geleverd maar lange levertijd.
Ze hebben naar wens geleverd maar ik moest meer dan een week wachten op mijn pakket.