Vær OBS på om murstenene er brændt…
Vær OBS på om murstenene er brændt ordentlige eller om kvaliteten overhovedet lever op til deres standarder. Jeg vil ikke anbefale Egernsund.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Advarsel vedrørende oplægningsvejledninger samt ændringer undervejs af disse! Gem de gamle som evig dokumentation. Vi bad om oplægnings-vejledning men produktet var nyt her i landet og vi havde kun en Britisk vejledning. Dernæst løber tidligere produktchef fra en udtalelse der er mailet på baggrund af oplægningsfakta sendt fra mig til chefen.
Mit firma Byg og Bevar Aps overskrider oplægningsmål med 5-10mm max og dertil udtaler Wienerberger citeret fra mail: "Det vigtigste i oplægningen er ikke om disse mål er overholdt, det vigtigste er at stenene ligger pænt, plant og falder godt sammen i falsene og de kan fastholdes uden spændinger." Stene har ligget i fem år nu og ligger pænt, men kundens egne håndværkere har færdes på taget uden at henholde sig til retningslinierne for færdsel for en sart skifer og derfor ligger sten løst enkelte steder som følge af brud/udskiftning.
Wienerberger skulle stille med nuværende produktchef som vidne i retten, men sender en Key account manager der ikke vil forholde sig reelt til deres tidligere udtalelser/mail.Han referere fra produktchefen så enhver udtalelse er ikke bindende/under strafansvar. De løber fra ansvaret idet de kun har et salg af nye tagsten for øje. Den kompetente Syn og Skønsmand kan kun tage deres nye udsagn for gode varer.
I Wienerbergers vejledning står " Alle mål og angivelser er vejledende.Faktiske data fastlægges på byggepladsen". Key account manageren udtaler endvidere i retten at de tre markerede huller i stenen ikke sikre stenens fastholdelse bedre ved at skrue i alle huller, hvilket strider imod deres egen vejledning fra producenten hvor den højeste vindklasse sikres med netop 3 rustfrie skruer!
Deres tagtrin fra WB. har vi monteret efter anvisning, men senere har det vist sig at i alle deres vejledninger har de ændret denne til at der kun oplægges hele tagstiger. Igen har de gjort erfaringer men tager ikke ansvar og står ved det.
Oplægningvejledningen er ændret på tre vitale punkter og det faktum står de ikke ved.
Ordholdenhed og tillid kan man ikke forvente af landets største leverandør.
Mvh Kim Schmidt
I forbindelse med kommende husbyggeri har vi været rundt for at se mursten forskellige steder i området.
Vi troede et af husene var bygget med mursten fra Wienerberger, og vi kontakter dem derfor,
Firmaet tilbyder os den meget fine service at køre til de to adresser for at af-/bekræfte stenen er fra deres firma. (Det skal tilføjes at stenen er her i Silkeborg, og de har hovedsæde i Helsinge) .. Ja, det er da en overordentlig flot service!
Tak for det!!!