FANTASTISCHE SERVICE!!! Een probleempje met mijn set velgen van net iets meer dan een jaar oud. Fabrikant beroept zich op 1 jaar garantie dus net niet meer. Wheelpoint heeft het dan op zich genom... Se mere
Virksomheden har svaret
We zochten zwarte velgen en all season banden voor de auto van mijn dochter (Hyundai I20). Eerst op internet onszelf georienteerd en wat rondgekeken, daarna naar de zaak gegaan. Goed advies gekregen e... Se mere
Het had één ster meer geweest wanneer, zoals vantevoren gevraagd via mail, naafkapjes van het merk van de betreffende auto gemonteerd waren (opbouwende kritiek en zeker geen klacht). Die liggen niet v... Se mere
Vanmiddag hebben jullie mijn 4 banden van de Volvo Xc60 op de velgen opnieuw gebalanceerd met behulp van de hunter machine. En warempel…. Ik rijd terug naar huis…. Probleem is serieus waar verh... Se mere
Skrevet af virksomheden
Vluchtoord, 25, 5406XP, Uden, Holland
Bestelling keurig op tijd geleverd (netjes verpakt)

Besvarelse fra WheelPoint.nl
wederom goed geholpen, mooie 20inch set concavers op mijn auto laten monteren. geweldige service. fijne mensen.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Goede aanbieding, fijn balie contact en prima montage.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Duidelijke website en goed advies. Klantenservice is goed bereikbaar via WhatsApp en telefoon en weet waar ze het over hebben: ik werd proactief gebeld om 100% zeker te zijn dat mijn bestelling juist was en zou passen op onze auto.
Later nog eens twee vervangende velgen los besteld vanwege een schadegeval. Ook toen weer super geholpen: ze denken mee en leveren snel. Zelfs mijn garage getipt op Wheelpoint, omdat dezelfde velgen bij zijn groothandel veel duurder waren.
Kortom, dankzij de uitstekende service een aanrader waar ik zeker opnieuw zou bestellen.
Geweldig georganiseerd en zeer professioneel bedrijf, qua belangstelling, advies, bestellen en monteren van de wielen en banden op de afgesproken tijd. Top!

Besvarelse fra WheelPoint.nl
ben heel netjes en vakkundig geholpen ben er heel blij mee

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Goed en snel geholpen, advies via Whatsapp was prima en prijs/kwaliteit is ook uitstekend

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Zeer behulpzaam personeel, niets is hen teveel om te helpen. Ik had wat vragen er werd zeer snel gereageerd. Besloten om te bestellen en laten monteren in Uden. Zeer de moeite waard om vanuit Enschede hier naartoe te rijden. Mijn complimenten voor de service!

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Helaas zeer onvriendelijk en kortaf te woord gestaan, willen totaal niet meewerken!
Nu zit ik met nieuwe banden die niet passen, en die ik niet terug mag sturen.
Rekening ga ik dan ook niet betalen!!!

Besvarelse fra WheelPoint.nl
fantastisch bedrijf. erg klantgericht het je word voorzien van het juiste advies

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Geweldig goed geholpen nemen de tijd voor je voor goed advies snel service dus echt top

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Afspraken nagekomen via mail en telefoon 16 okt montage velgen en bande ook hier verwacht ik prima service

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Nieuwe banden met velgen besteld.
Snelle service. Ik werd meteen gebeld toen ze binnen waren en binnen 2 dagen gemonteerd. Mijn auto is supermooi geworden. Top! Ga zo door!

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Prima! Snel antwoord op vragen. Na de bestelling op de hoogte gehouden van de voortgang en snel een afspraak kunnen maken voor de montage in Uden.
Supertevreden met het eindresultaat!

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Zéér nette zaak voor je banden en velgen word goed geholpen en alles staat klaar voor montage echt super ! Nieuwe banden nodig ga naar Wheelpoint
Geweldig geholpen! Goed advies. Niet opdringerig en super vriendelijke medewerkers! Zeker een aanrader.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.