FANTASTISCHE SERVICE!!! Een probleempje met mijn set velgen van net iets meer dan een jaar oud. Fabrikant beroept zich op 1 jaar garantie dus net niet meer. Wheelpoint heeft het dan op zich genom... Se mere
Virksomheden har svaret
We zochten zwarte velgen en all season banden voor de auto van mijn dochter (Hyundai I20). Eerst op internet onszelf georienteerd en wat rondgekeken, daarna naar de zaak gegaan. Goed advies gekregen e... Se mere
Het had één ster meer geweest wanneer, zoals vantevoren gevraagd via mail, naafkapjes van het merk van de betreffende auto gemonteerd waren (opbouwende kritiek en zeker geen klacht). Die liggen niet v... Se mere
Vanmiddag hebben jullie mijn 4 banden van de Volvo Xc60 op de velgen opnieuw gebalanceerd met behulp van de hunter machine. En warempel…. Ik rijd terug naar huis…. Probleem is serieus waar verh... Se mere
Skrevet af virksomheden
Vluchtoord, 25, 5406XP, Uden, Holland
Val gelijk met de deur in huis..... Wheelpoint in één woord.... Top !
5 sterren dik verdiend op het gebied van prijs, service, klantvriendelijkheid én kwaliteit !
Ritje Landgraaf - Uden méér dan waard.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
TOP. Juiste maat velgen en banden door de professionele begeleiding.
Zeer tevreden met het resultaat.
Snel en vakkundig. Was binnen 20 minuten weer weg.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Goede prijs/kwaliteits verhouding, komen afspraken stipt na.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
De service is onverwachts goed. Vanaf het moment dat ik velgen had besteld kreeg ik meteen een Whatsapp bericht en heb zo goed contact kunnen hebben. Reageren snel en zijn vriendelijk. Een aanrader als je een mooie set nieuwe velgen zoekt voor je auto!
Goede service goed advies
Klantvriendelijk

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Alles netjes volgens afspraak. Banden en velgen werden snel gemonteerd. Goed gepland en ik was binnen half uur weer onderweg.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Goede service en klantvriendelijk.
Goed contact via de app en je krijgt keurig bericht wanneer de bestelling binnen is.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Ik ben ontzettend blij met de velgen en een vriendelijke jongen had ze binnen no time erop gezet. Bedankt!
snelle leverling probleem netjes opgelost

Besvarelse fra WheelPoint.nl
kantoor ok ,maar in het werkhuis is de bediening onverschillig , eens de bestelde wielen gemonteerd,laten ze de jouwe daar ergens liggen en je kan ze zelf opladen !
Super zaak, een echte aanrader voor aanschaf van een nieuwe set velgen en banden. Met ook snelle en fijne service en duidelijke communicatie

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Betrouwbaar bedrijf met breed scala aan velgen en de daarbij te leveren banden. Ook monteren doen ze zeer netjes. Goed bedrijf met goede service.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Goede service met direct contact via Whatsapp. Levering vond plaats binnen 3 werkdagen. Van bestellen tot levering is kopen bij Wheelpoint ronduit een 5 sterren waardering waard!

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Gewoon gedaan waarvoor ik kwam nieuwe velgen en banden over zetten.
Vlug grbeurd. Vriendelijk attent

Gewoon top service !!
Hebben mij met een beschadigde velg super geholpen

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Vriendelijk, begripvol, behulpzaam en snel reagerend superbedrijf!!!!! Ik zal in de toekomst alleen nog maar bij hen kopen. Heel erg bedankt jongens!!!!

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van de aankoop en montage van lichtmetalen velgen. De communicatie was snel en correct. De werkplaats zag er keurig en schoon uit en ik werd op het afgesproken tijdstip en vriendelijk geholpen. Het was snel klaar en het rijdt prima. Dat heb ik bij andere garages/werkplaatsen wel anders meegemaakt!

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Van het begin tot de aflevering fantastisch geholpen. Alles via WhatsApp en meestal binnen de 5 minuten een antwoord. De velgen zien er in het echt nog mooier uit dan op de foto op de website. Het is echt een compleet geleverde set, zelfs ook nog de wielmoeren er bij geleverd. Ook de levering was perfect, keurig op tijd en zeer vriendelijk.
Echt een aanrader als je velgen, banden of een complete set zoekt.

Besvarelse fra WheelPoint.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.