Se, hvad kunderne siger
Op 14-6 een paar laarzen besteld die met 5 werkdagen geleverd zouden worden. Tot op heden alleen een bevestiging van de koop ontvangen maar alle mails met vragen komen onbestelbaar terug. Ik zie in... Se mere
Virksomheden har svaret
Prachtige laarzen en erg comfortabel. Ik moest wel even wachten ivm nalevering. Dit werd duidelijk gecommuniceerd en na een week had ik ze binnen. Zeer tevreden! 😊
Virksomheden har svaret
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geen levering en communicatie
Ik zie in de reviews dat er vaker leveringsproblemen zijn maar dit stemt niet hoopvol en is in ieder geval niet professioneel.
Ik heb op 12 juni 2026 heren western…
Ik heb op 12 juni 2026 heren western laarzen maat 43 besteld. Prijs 139,95 vandaag is het 24 juni 2026. Ik heb meerdere E mails gestuurd, ook via de site zelf maar alle mails worden meteen weer teruggestuurd met de mededeling "message could not be delivered" Dat ik eventueel lang moet wachten op de laarzen vind ik niet zo'n probleem maar dat je niet kunt communiceren met een verkoper wel. Men is namelijk per telefoon of op een andere manier ook niet bereikbaar. Ik weet nu dus niet waar ik aan toe ben. Erg vervelend. Ik hoop dat dit bericht door mevrouw gelezen wordt en ik op deze manier contact kan maken.
"Wat een prettige ervaring
"Wat een prettige ervaring! Voor op mijn motor wilde ik nieuwe laarzen. Na even zoeken kwam ik op Westernkicks terecht. De lage prijzen brachten me even aan het twijfelen maar ik wilde het een kans geven. Ik was zeer verbaasd. De kwaliteit van het product is echt subliem en je vindt bij vragen per mail door een deskundige en vriendelijke dame beantwoord die écht de tijd voor je neemt.
Ook de afwikkeling en levering waren snel en keurig verzorgd. Een absolute aanrader. Ik geef met een gerust hart 5 sterren al verdient ze er 6!"

Besvarelse fra Westernkicks.nl
Prachtige laarzen en erg comfortabel

Besvarelse fra Westernkicks.nl
Mooie laarzen, geen professionele bedrijfsvoering
Op 18 april 2026 een bestelling geplaatst en betaald. De boots zijn na 13 dagen nog niet geleverd. Mijn mail van 22 april is onbeantwoord gebleven, evenals een tweede mail met een expliciete deadline voor reactie.
Ik ga ervan uit dat er een reden is voor de vertraging, maar zonder enige communicatie zie ik me genoodzaakt deze review te plaatsen.
UPDATE: Op 4 mei een reactie ontvangen. In de mail legt ze uit dat ze met vakantie was en dat er een pop-up op haar website heeft gestaan. Ik heb die nergens gezien, anders had ik de bestelling niet gedaan. Daarnaast geeft ze de status van de bestelling aan. Wat ontbreekt in haar mail is een erkenning dat dit geen optimale klantervaring is en excuses voor het uitblijven van contact.
Op 15 mei zijn de laarzen bezorgd. De laarzen zijn prachtig.
Als je bij deze webshop bestelt, weet dat dan je dit bij een eenpitter doet en stel je verwachtingen over communicatie en levertijden erop aan.

Eind goed al goed
Na eerst uitdrukkelijk geïnformeerd te hebben of het artikel op voorraad was, vervolgens bevestigd kreeg ja is leverbaar, op 11/6 /25 bestelling geplaatst.
Na de bestel en betaal bevestiging ontvangen te hebben en 5 werkdagen helemaal niets meer vernomen te hebben, op 18-06-25 om opheldering gevraagd.
Op 20-06-25 krijg ik 2 mails met track & trace code dat mijn bestelling onderweg is. Dat is bijzonder want op 23-06-25 reageert ze pas op mijn e-mail met de boodschap dat het allemaal wat langer duurde omdat ze niet aanwezig was, en een bedankje voor het vertrouwen in haar kleine onderneming. Die zelfde avond nog zie ik dat de zending nog steeds niet ontvangen of verwerkt is bij DHL, en mail haar dat direct. Ook de daarop volgende dagen mail ik haar dat DHL nog steeds niets ontvangen of verwerkt heeft. Het zal haar blijkbaar worst zijn want ze reageert sinds haar laatste mail van 23-6 helemaal nergens meer op.
Dat vertrouwen in deze mevrouw en haar kleine onderneming begint richting het vriespunt te dalen, na 10 werkdagen op 26-6-25 nog steeds niets aangemeld en geen reactie op mijn mails gehad. Heb haar dan verwittigd dat als ze blijft weigeren te reageren of mijn geld terug te storten, ik aangifte zal doen van oplichting,
Verassing, in de avond zie ik met track&trace dat de zending bij DHL afgeleverd en verwerkt is, en word deze op vrijdagochtend al bezorgd.
Eind goed al goed.
Conclusie: Westernkicks heeft met de Old West lijn een geweldig product in huis voor een uiterst vriendelijke prijs. De werkwijze echter riep bij mij toch behoorlijk wat irritatie en argwaan op, een iets meer klantgerichte aanpak en communicatie had dit wellicht kunnen voorkomen. Dan had mevrouw net als de door mij gekochte laarzen 5 sterren verdient.
Aanvullend: Zij heeft inmiddels screenshots van al haar e-mails in antwoord op die van mij gestuurd. Hieruit zou blijken dat ze wel degelijk gereageerd heeft, het blijft mij echter een raadsel waarom die e-mails nooit bij mij aangekomen zijn, ook niet in de spam. Uit deze screenshots blijkt verder dat er ook een probleem bij DHL was met die 5 werkdagen aanmeld / verwerk tijd. Daar ik wel meer van dit soort ervaringen met DHL gehad heb wil ik dat best aannemen. Technische storing en overmacht, ik geef haar het voordeel van de twijfel en een extra ster.
Wacht al weken op een bestelling
Wacht al bijna 2 weken op een bestelling, de laarzen bleken niet op voorraad en mail van Linda was in de spam gekomen, oké, kan gebeuren. Maar nu weer radiostilte sinds afgelopen vrijdag, nog steeds geen laarzen ontvangen…. Als er vandaag weer geen reactie komt, ga ik melding doen bij de consumentenbond.

Besvarelse fra Westernkicks.nl
ik heb een paar boots besteld bij…
ik heb een paar boots besteld bij westernkicks met een levertijd van 5 werkdagen.
na een email van Westernkicks dat het wat langer ging duren heb ik gevraagd of het zo snel mogelijk kon.
kreeg ik ik snel een antwoord op mijn vraag.
ik kreeg mijn bestelling met 6 werkdagen thuis.
Bedankt voor het snel behandelen en antwoord op mij vraag en de mooie boots.
tot de volgende bestelling Linda..
Prima ervaring met Westernkicks
Prima ervaring met Westernkicks, mooie laarzen ontvangen die meteen goed zaten. Een ander paar weer teruggestuurd omdat ik deze toch wat minder mooi vond. Dank Linda, voor je goede service en de mooie boots!
Prachtige laarzen
Heeey Linda heb bijna 2 mnd. moeten wachten op mijn bestelde laarzen, maar moeite werd beloont, een paar prachtige laarzen, buiten dat heb jij alles netjes afgehandeld. Prachtig bedrijf echt een aanrader om daar je laarzen te kopen. Gr. Hans
Helaas geen goede ervaring met…
Helaas geen goede ervaring met Westernkicks,
Op 11-7-24 heb ik bij westernkicks een bestelling geplaatst. omdat ik op 15-7 nog geen verzendbewijs had ontvangen heb ik op dezelfde dag een mail gestuurd wat de stand van zaken van mijn bestelling was. Op 16-7 kreeg ik een reactie met als reden dat de bestelling door een ziekenhuisopname van mevrouw later geleverd zou worden ( deze melding heb ik zelf gemist op de website ) Doordat de bestelling wat vertraging had en ik weer uit Nederland zou vertrekken omdat ik in het buitenland woon heb ik de bestelling op 16-7 via de mail netjes geannuleerd. Omdat ik geen reactie op mijn annulering kreeg heb ik op 20-7 weer een mail gestuurd waar ik uiteindelijk op 22-7 een reactie op kreeg dat ze de laarzen ook naar het buitenland kan sturen in plaats van de bestelling te annuleren. Dezelfde dag heb ik aangegeven dat dit voor mij geen optie is en moest ik mijn rekening nummer doorgeven zodat ze mij het betaalde bedrag van 83,90 terug kon storten. Dit is tot op heden nog niet gebeurd.
Ik heb op 16-7 het artikel via de mail geannuleerd en nog steeds geen geld retour ontvangen. Dit zou volgens de algemene voorwaarden op de website van westerkicks binnen 10 werkdagen dus op 30-7 weer op mijn rekening moeten staan. Hierover heb ik afgelopen zondag 4-8 weer een mail gestuurd maar zoals verwacht weer geen reactie en nog geen geld retour.
Kortom slechte communicatie en geen geld retour
Geld kwijt en geen artikel
2 weken geleden een bestelling gedaan. Nadat ik geen info kreeg heb ik zelf contact opgenomen. Bestelling bleek niet op stock te zijn. Toen ik het artikel niet op tijd kon krijgen vroeg ik mijn geld terug. Nu krijg ik al een week geen reactie en dus ook mijn geld niet terug. Pas op als je hier besteld! €150 kwijt dankzij deze website!!

Uitstekende ervaring
Bestelling afgehandeld zoals aangegeven.
Maar te groot besteld, contact gezocht en prima opgelost.
Juiste maat direct door Westernkicks in bestelling gezet, terwijl ik de niet juiste maat nog niet had terug gestuurd.
Laarzen zien er goed en mooi uit en voor goede prijs.
De perfecte boots!
Ik had te gekke boots besteld voor mijn man. Toen ze aankwamen waren ze echt nog mooier dan op de foto's. Hij is er onwijs blij mee! Zullen zeker vaker bestellen! Bedankt Linda!
Topservice
Mijn bestelling was vanaf fabrikant naar leverancier verkeerd uitgeleverd waardoor er iets vertraging op de bestelling kwam. Keurig een mailtje gehad hierover met meteen een keuze qua oplossingen!
Superfijn!
Snelle reactie en verzending
Maat kinderlaarsjes was in andere webwinkels uitverkocht. Door direct contact met fabriek had zij de laarsjes nog wel. Snelle reactie bij vragen en snelle verzending
Goed en fijn geholpen
De bestelde maat was uitverkocht. Goed meegedacht over de maatvoering en besloten de backorder af te wachten. Super geholpen, goede, persoonlijke en prettige communicatie en de laarzen netjes afgeleverd, geheel volgens afspraak. Plus een paar fijne nieuwe laarzen in huis. Top gedaan.
Hele mooie meisjes laarzen, waar onze dochter erg blij mee is! Stevige schoen met goede pasvorm.
Hele mooie meisjes laarzen,
De laarzen zijn perfect zijn netjes…
De laarzen zijn perfect zijn netjes afgewerkt. Klantvriendelijkheid is zeker weten 100%goed als je vragen hebt kan je gewoon vragen je krijgt altijd netjes antwoord terug zeer tevreden. Ze geven je ook tips als je er niet uit kan komen egt top service
Vandaag mijn mooie laarzen gekregen
Vandaag mijn mooie laarzen gekregen. Wat zijn ze mooi en goed afgewerkt. 😊 Dankje wel Westernkicks.nl. tot de volgende bestelling. Een tevreden klant. 👍
Læs mere om andre typer anmeldelser.