Der Whirlpool hält was er verspricht. Tolle Verarbeitung, alles stimmig. Welvaere, bei dieser Firma stimmt einfach alles. Preis-Leistung, Service und Qualität. ALLES !! Eine Änderung der Bestellung, k... Se mere
Virksomheden har svaret
Wir haben den Hot Tube Björn nun seit über einem Monat unf es ist die perfekte Ergänzung für unseren Alltag, einfach mal abschalten und Seele baumeln lassen. Die Verarbeitung und die eingesetzten Pro... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben al 7 jaar trotse eigenaar van een hottub van Welvaere en nog steeds zeer tevreden over mijn aankoop. Na al die jaren begon er door normale slijtage een probleem op te duiken met de filter... Se mere
Virksomheden har svaret
Nadat onze mooie en degelijke tonsauna geplaatst is door zeer vriendelijk en vakkundig personeel . Liep de zandloper niet meer door en we hadden een vraag over de plaatsing wat uiteindelijk gewoon... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We zijn heel tevreden over onze ton sauna met vestiaire en houtgestookt.
Pakket was volledig, voldoende materiaal om deze te monteren ( zelfbouw). Het enige wat nog beter had gekund is de handleiding die we kregen; deze beschreef het kleine model zonder vestiaire dus we hebben zelf wat moeten doordenken.
Resultaat is heel mooi en werkt super.

Besvarelse fra Welvaere
De mensen van Welvaere zijn allemaal professionele, hulpvaardige en vriendelijke mensen. Of het nu om verkoop, planning of de installateurs gaat. Dat geeft een fijn en betrouwbaar gevoel als je iets kostbaars aanschaft waar je al lang van hebt gedroomd...

Besvarelse fra Welvaere
In juni zijn we in showroom geweest en hebben ons uitgebreid voor laten lichten, de verkoper Bram nam uitgebreid de tijd voor ons en samen met hem hebben we een ducktub samen gesteld. We zijn uiteindelijk voor een ducktub extern gegaan, met een welstove pro kachel, verlichting, bubbels en een jet systeem, kortom alles erop en er aan. Achteraf had ik nog een paar vragen en ook daar werd snel en duidelijk antwoord op gegeven. Na een week of 7 werd de tub geleverd en met de kraan keurig achter in de tuin gezet. Zelf even de kachel en het filter monteren (fluitje van een cent), vullen met water en de fik erin. Het genieten kon beginnen en dat doen we ;-)

Bonjour,
Vraiment très heureux d’avoir fait l’acquisition d’un bain nordique ovale, les engagements sont respectés la qualité est la!
Merci

Besvarelse fra Welvaere
Service is goed, 1 puntje.. er mag meer uitleg gegeven worden over het bedienen van de hottub

Besvarelse fra Welvaere
Fantastische begeleiding van aankoop tot installatie

Meine Erfahrung mit WELVAERE – leider enttäuschend
Ich kann ehrlich nicht nachvollziehen, wie diese Firma auf Bewertungen von 4,5 oder sogar 4,8 Sternen kommt. Wenn es möglich wäre, würde ich 0 Sterne vergeben – mit einer einzigen Ausnahme: Die Freundlichkeit der Verkäufer und des Technikers war einwandfrei. Dafür würde ich 5 Sterne geben.
Aber was das Fachwissen betrifft, würde ich nicht einmal einen Stern vergeben.
Sauna:
Die gelieferte Sauna war deutlich unterdimensioniert. Die Heizleistung war zu schwach, weshalb ich am Ende auf eigene Kosten einen 12‑kW‑Ofen nachrüsten musste – inklusive Einbau in Eigenregie. Der Techniker war zwar vor Ort, kam aber ohne grundlegendes Werkzeug und ohne eine echte Lösung. Wäre ich handwerklich nicht versiert, hätte er vermutlich mehrfach wiederkommen müssen. Vom Schraubenzieher bis zum Hammer musste ich ihm alles bereitstellen.
Pool:
Der erste Pool hatte Blasen („Schläge“) und wurde einmal ersetzt – dafür gab es eine Gutschrift/Kulanzrechnung. Leider trat beim zweiten (eckigen) Pool genau dasselbe Problem auf. Von Qualitätskontrolle war hier nichts zu erkennen.
Schornstein:
Für den Betrieb war ein Schornstein notwendig. Auch hier bot WELVAERE keinerlei brauchbare Unterstützung. Zum Glück verfügte ich über eigenes Fachwissen – ohne das hätte ich das nicht hinbekommen.
Dusche:
Die gelieferte Dusche war dreimal undicht. Erst nach dem dritten Reparaturversuch hielt sie dicht.
Showroom:
Ich bin zusätzlich noch vier Stunden umsonst in den Showroom gefahren, weil mir im Vorfeld per WhatsApp anhand von Bildern zugesichert wurde, dass ein bestimmtes Teil auf Lager sei. Vor Ort stellte sich dann heraus: Das wurde nie kontrolliert. Eine völlig überflüssige und vermeidbare Fahrt – gerade bei einem Unternehmen, das mit Qualität und Kundenservice wirbt.
Vorkasse:
Ich habe im Voraus 24.000 Euro per Vorkasse bezahlt – in gutem Glauben an ein hochwertiges Produkt und zuverlässigen Service. Heute würde ich nicht einmal 2.000 Euro anzahlen, wenn ich gewusst hätte, was mich erwartet.
⸻
Fazit:
Ich habe drei Produkte gekauft – und alle drei wiesen Mängel auf, teils sogar erhebliche Mängel. Die Qualität der gelieferten Ware, der Service und vor allem das fachliche Know-how sind aus meiner Sicht nicht annähernd das wert, was WELVAERE dafür verlangt. Ohne eigenes handwerkliches Können wäre ich an vielen Stellen komplett aufgeschmissen gewesen.
Das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt für mich überhaupt nicht, und ich kann WELVAERE nicht weiterempfehlen – ganz im Gegenteil.

Besvarelse fra Welvaere
We genieten volop van onze hottub. En dit door de goede communicatie van de verkoper met ons, maar ook´met het bedrijf. Er werd rekening gehouden met onze wensen. De levering was duidelijk vooraf gecommuniceerd en gebeurde heel gemoedelijk. Een pluim voor Welvaere!

Besvarelse fra Welvaere
De bestelling verliep moeizaam. Verkoper noteerde een foute leveringsdatum waardoor we een maand langer moesten wachten op de levering van de hottub.
Verkoper beloofde compensatie die we nooit kregen. Hij wou ons badjassen geven waarvan de een kast vol hebben. Hij ging overleggen om andere (financiële) compensatie te geven die we nooit kregen.
Verkoper in Deinze en hoofdkantoor in Nederland weten duidelijk niet wat er gezegd of beloofd werd aan de klant.
De levering gebeurde uiteindelijk wel netjes (maand te laat) maar zonder dat mens ons vooraf liet weten dat ze zouden komen. Gelukkig was ik thuis. Ook sauna laten monteren ook hier door overmacht latere levering maar daar werd vanuit de fabriek wel netjes op gereageerd.
Wel wat haken en ogen bij de communicatie met de verkoper in Deinze die ons uiteindelijk zelfs gewoon niet terugbelde wat niet echt netjes is.
Wel een heel mooi product in de tuin staan nu, daar valt niets over te zeggen!

Besvarelse fra Welvaere
Zeer goede uitleg over diverse duck tubs gegeven door Timothy van het filiaal in Deinze . We kregen netjes de tijd om alles thuis nog eens op te meten en te bekijken , maar we hebben een kleiner model moeten kiezen naar de plaats die we hadden en dat was geen probleem . We kregen ook regelmatig mails met tips en een vlotte communicatie op onze vragen . De Duck tub is een dag vroeger geleverd van voorzien ,wat voor ons absoluut geen probleem was . Alles werd netjes ingepakt afgeleverd . Alles is goed geïnstalleerd geraakt en de duck tub is al uitgetest en goed bevonden . Zeer degelijke materialen . Bedankt

Besvarelse fra Welvaere
Afspraken goed nagekomen ivm levering,en ook goede dienst na verkoop

Besvarelse fra Welvaere
Prima geholpen tot nu toe. We wachten vol spanning af op de levering

Besvarelse fra Welvaere
Hartelijk dank voor de fantastische service bij de installatie van onze nieuwe sauna in de tuin een paar weken geleden! We zijn echt superblij met het resultaat en genieten volop van de heerlijke ontspanning die de sauna biedt. De installatie zelf ging vlot en netjes; jullie team werkte efficiënt en liet alles keurig achter. Complimenten voor jullie inzet en professionaliteit!

Besvarelse fra Welvaere
Goed advies! Fijne communicatie! Ook bij vragen achteraf alles prima!

Besvarelse fra Welvaere
Læs mere om andre typer anmeldelser.