Har prøvet at bytte en ordre de har…
Har prøvet at bytte en ordre de har hentet den men umuligt at komme i kontakt med dem om hvad de skulle byttes til
Weightless tilbyr klær for stilbevisste, selvsikre jenter og kvinner med en aktiv livsstil, som WR.UP® Shaping Pants og WR.UP Shaping Dress fra Freddy. @Weightless_no
Inkognitogata 16, 0258, Oslo, Norge
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Har modtaget mine vare , et par bukser og en kjole .
Bukserne er perfekte .
Men kjolen hade jeg på i ca 20 min og så var den gået i stykker !!!!!
Er så ked af det og det dæleme svære end svært at for fat i Weightless . Så der køber jeg aldrig ting fra mere.
Jeg bestilte et par bukser i XS og modtog dem i XL. Jeg skulle så selv betalte porto for at få sendt dem retur, samtidig med de trækker gebyr og told fra, så jeg får mindre end halvdelen af beløbet tilbage efterfølgende.
Det er den ringeste service jeg har oplevet nogensinde!
Jeg har købt et par bukser og der står på siden at de kommer efter 4-5 hverdage men de kommer først efter 3 uger. Da jeg har brugt dem ca 3 måneder går de i stykker ved en syning og jeg skriver til dem hvordan jeg skal gøre med en reklamation og de svarer med det samme. Så sender jeg bukserne til dem og har nu ikke hørt fra dem i 1,5måned på trods af rigtig mange mails. Sagen er ikke afsluttet men jeg synes det er virkelig dårlig service at de ikk svarer i over 1,5 måned, men de spammer med reklame mails flere gange om dagen og mange steder på nettet.
Har bestilt fire par freddy bukser og kan kun sige det ikke er sidste gang jeg bestiller der fra. Bukserne kom hurtigt og inden for den lovet tid
For det første bestiller jeg et par bukser til mig selv på tilbud i 7/8 længde. Jeg må vente i 3 uger før jeg modtager mine bukser. Da jeg så endelig modtager bukserne er det i en lang længde selvom dem jeg bestilte var i 7/8 længde. Jeg gider ikke gøre et nummer ud af det og beholder bukserne da jeg godt kan bruge dem i denne længde.
På min fødselsdag får jeg af min kæreste nogle bukser derfra som han også har bestilt fra Weightless. Han har også måtte vente i 3 uger på bukserne og da jeg åbner pakken er de bukser han har bestilt og som står på ordren ikke de bukser som de har sendt ham. Bukserne han har bestilt er i normal længde men dem jeg har modtaget er i 7/8 længde. Vi skriver til dem at de har lavet en fejl og vi ønsker at få tilsendt de bukser som vi har bestilt og sende de andre retur. Dette er på ingen måde en mulighed og de vil blot sende og pengene retur hvis vi returnerer bukserne. Dette er min kæreste og jeg ikke interesseret i da bukserne er købt på tilbud til 50% og vi gerne bare vil have de bukser vi i første omgang har bestilt. De skriver vi kan sende bukserne retur og købe dem vi oprindeligt havde bestilt til den dobbelte pris.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service! begge bukser vi bestiller er de forkerte og enda på to forskellige ordre. Jeg vil ikke opfordre andre til at handle ved dem da man ikke kan regne med man får det man bestiller og de så ikke retter op på fejlen men gør det til kundens problem at de har jokket godt og grundigt i spinaten.
For pokker hvor er jeg utilfreds og rasende!
Købte et par bukser til min kæreste i fødselsdagsgave, her må jeg først vente 21 dage på at få leveret ordren. Da hun så åbner gaven, er bukserne der er sendt 7/8 dels længde, som der ikke står informeret om på siden. Herefter vil jeg bytte bukserne til et andet par, men dette er ikke en mulighed. Først ventetid, så forkerte bukser, for derefter ikke at vil bytte dem til nyt par... skræmmende dårlig service.
Har handlet der 2 gange nu, og der har hver gang været en lidt lang levering til DK, men ikke noget kritisabelt. :) Har modtaget en mail hver gang når de har afsendt og så er der ca gået 3-4 hverdage :) Super fin kvalitet, nøjagtig den samme som dem jeg har fra DK :)
Jeg har nu købt på deres hjemmeside 3 gange. Forstå gang var helt perfekt. Derfor ville jeg bestille et par bukser mere. MEN da jeg så modtager den buks, som stod var en sort buks. Var det en grå buks jeg havde modtaget. Så dermed måtte jeg bruge en masse tid og ekstra omkoster for at sende retur , hvilket er ret træls !!
Min kæreste ville give mig et par her til jul, derfor forsøger jeg at købe et par, i den str jeg har i forvejen. Men den buks jeg har modtaget kan jeg på ingen måder få op over numsen ... hvilket er !!!!!! Og det jeg har skrevet til kunde service, der siger jeg igen skal betale omkostningerne, fordi deres dårlige beskrivelse på varene er helt i hegnet, gør at jeg synes dette er den mest dårlige service/ hjemmeside. Kommer fra Danmark. Der dermed kommer der told/andre omkostninger på, og hvis deres fejl, skal koste mig ekstra for at sende retur hvilket kan koste 200kr yderligere...
Mvh en meget utilfreds kunde !!!!!
Bestilte 3 pr bukser og efter to dage efter fik jeg en mail hvor i der stod at de bestilte bukser ikke ville komme og at de tilbagebetalte pengene..
når man går og håber på at få 3 par bukser, er det virkelig nederen ikke at få nogen af dem...
Bukserne jeg købte sidder fint, men er lysere og ikke helt så 'Denim' agtige som de ser ud på billedet. Efter at have gået i dem i én dag faldt den øverste knap af. Da jeg allerede har betalt for told og importgebyr og da jeg ikke gider til også at betale for at sende bukserne retur, har jeg selv syet knappen på igen, men jeg handler der desværre ikke igen, for bukserne er tydeligvis ikke særlig god kvalitet i forhold til den høje pris man betaler for dem :-(

Besvarelse fra Weightless
Jeg bestilte et par bukser til min kæreste, hun gik med dem i en time, og så var der en syning der var gået op.. De passede perfekt i størrelsen og var ikke andet end taget op af pakken og gået lidt i. Og deres retursystem virker som noget skrammel, så bukserne må bare ryge ud.

Besvarelse fra Weightless
Jeg har bestilt flere bukser igennem dem.
De kommer i god tid og alt forløber som det skal.
Desværre går der hul i mine bukser flere steder i løbet af kort tid. Da jeg skal sendes retur ønsker jeg blot nogle nye bukser. De sender mig derfor en rabatkode, hvor jeg får de nye bukser til 0kr.
Da jeg har bestilt de nye bukser med rabatkoden til 0kr. Modtager jeg dem 1 uge efter. Her skal jeg dog betale 358kr. for at få dem leveret mht. told og moms fra posthuset.
Det er jo rigtig surt, at en reklamation og dårlig fabriksfejl ender ud i, at jeg skal betale for at få nye bukser.
Jeg får dog forklaret dem fejlen og de er villige til at betale tolden mod kvittering osv. Så jeg går på posthuset for at få mine bukser udleveret og betaler de 358kr, da Weightless vil refundere beløbet.
Næste dag scanner jeg kvittering ind og sender IBAN nummer osv, som Weightless har bedt om. De siger OK for det og udbetalingen vil ske i kommende uge (21. maj . 2015)
Nu sidder jeg 3 uger efter uden penge, og Weightless vil nu ikke betale mig de 358kr. for tolden. De mener den ligger ved Tolden i Danmark.
Selvom jeg har pr. mail, hvor en ansat bekræfter fra Weightless, at de vil betale tolden, da det er fra en reklamation, vil de ikke betale mig alligevel. Jeg havde ikke valgt at betale 358,- for nogle reklamations bukser, men nok bare beholdt de gamle, og var gået til en syrisk, hvis jeg vidste dette.
Rigtig dårlig stil, når jeg selv har pr. mail at de lover udbetaling og den sættes i gang kommende uge. De holder ikke hvad de lover. Selv på skrift.

Besvarelse fra Weightless
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.