Restaurantklokken Anmeldelser 20

2,2

2,2

Under middel

Vi havde bestilt julemenu

Vi havde bestilt julemenu, og i telefonen tydelig spurgt til om de 2 der ikke er sildespisende, kunne kaste en tartelet ned i stedet.. ingen problem, før vi ankom. Den søde unge pige måtte med undren stemme forklare at menuen var sammensat uden disse.. så desværre. Vi måtte dertil købe 2 tarteletter som var med købt fyld. Mormor ville være rystet😊 meget afmålt mad der landede på bordet, og igen trist med trist på. Passionen er helt forduftet fra denne restaurant. En ung mandlig tjener smed så lige den sidste kommentar. I har 15 minutter til at drikke ud, og i øvrigt har vi slukket for kaffen. Ikke så mærkeligt man kan få bord med 3 dages varsel i denne travle tid. På Teater bodegaen og ko halen hedder det 12 mdr. de 2 stjerner er 1 til hver af de søde unge piger som heroisk bevarede fatningen og gjorde som en ikke servicemindede leder havde udstukket. Det var de sidste 3600.- jeg har brugt i denne restaurant. Måske de skulle sadle om til stripklub igen.

19. december 2024

Svindel

Svindel. Vi bestilte stegt flæsk ad libitum med øl. Prisen var det dobbelte af en normal portion.
På grund af den manglende betjening var det umuligt at få øl og flæsk indenfor de to timer. Ydermere svindlede Klokken sig til også at skrive de tre øl, som vi samlet nåede at få i løbet af to timer.
Det er ganske enkelt noget svineri.
Klokken består også af KöD og Burger shack.
Lad være med at bruge dem.
Jeg kommer aldrig til at bruge dem igen.

3. november 2023

En rigtig dårlig oplevelse …

En rigtig dårlig oplevelse på Restaurant Klokken i Aarhus
Der blev forhåndsbooket middags spisning for 37 personer 1.maj, da vi havde haft en rigtig god oplevelse der, nogle år tilbage.
Alt mad blev forudbestilt den 25/4
Så vi var et selskab der en uge inden adkomst havde oplyst hvor mange vi var og hvad hver enkelt person ville have. Det er en kæmpe fordel for en restaurant at have disse oplysninger en uge før, da man er sikker på 10.000 kr. en time efter åbning!
Inden vi ankom, fik vi besked på, at vi ikke kunne bestille både smørrebrød a la carte og ad libitum, da Klokken ikke kunne håndtere dette! Godt, så rettede vi alle der havde bestilt ad libitum, til a la carte.
Klokken kunne så ikke serverer maden for de enkelte gæster, men de skulle selv tage fra et tag selv bord, OK, men det betød desværre er der gik lidt koks i hvem der havde bestilt hvad. Så 2 manglede det de havde bestilt. Der havde det nok været på sin plads med lidt konduite fra Klokkens side, når man tænker på beløbet.
Da vi så kommer til afregningen, så kan folk ikke betale hver for sig. Dette blev ikke oplyst på forhånd… Fint nok, så blev der betalt for det hele, og alle kunne så overføre pengene til den der havde booket.
Når man smider over 10.000 kr. på en restaurant, så forventer man lidt bedre service. De udfordringer I havde med at opfylde vores ønsker, har ikke været et problem før.
Så jeres service skal man kigge langt efter.
Efter denne oplevelse er det klart sidste gang vi benyttede jeres restaurant. Vi syntes ikke jeres pris og service hænger sammen. Vi er så skuffet over denne håndtering af vores selskab.

1. maj 2023

20.06.21

20.06.21

Fremragende intet mindre!

Vi havde ikke nogen forventninger til denne restaurant, men vi fik en tur ud at spise af nogle venner der bookede et bord her.

Barnevognen blev kørt i stilling ved siden af bordet da der var god plads til dette! Personalet var sindsyg søde og imødekommende og ikke desto mindre var maden virkelig veltilberedt og velsmagende!! Sjældent har jeg haft så god en oplevelse, på en københavnsk restaurant!

Helt klart et besøg værd!

Vores oplevelse var ikke i nærheden af hvad de øvrige med kritiske øjne har anmeldt!

/Jesper

20. juni 2021

Helt perfekt oplevelse!

I århus afdelingen:
Maden var helt perfekt, men det der virkelig gav min kammerat og jeg en fed oplevelse, var de 2 værter.
De havde begge så meget humor og situationsfornemmelse, at vi virkelig fik en god oplevelse og pingpongede godt med dem. Samtidig var der ikke en eneste i restauranten der var nødt til at løfte hånden eller kalde for at få fyldt tallerken op.
Vi kommer helt sikkert igen!

12. juni 2021

Ekstrem lang ventetid

Ekstrem lang ventetid, ikke særlig varm mad osv. Jeg var dernede i lørdags, hvor at vi havde forudbestilt maden. Du tænker nok, ja så tog det måske en halv time at få maden? Nej det tog 70 minutter, og de vidste på forhånd hvad vi havde bestilt? Desuden var flæsken ikke sprød, undskyldningerne var at flæsken ikke var færdigt (hvilket den jo aldrig blev :)))) alt i alt en meget skuffende oplevelse, og der er ingen tvivl om at det ikke er en af de foretrækkende restauranter i aarhus.

Obs. vi fik dog gratis refill af drikkevarer & flæsken fik vi ligeledes gratis.

4. november 2020

Skuffende oplevelse

Sønnen inviterer til fødselsdag - et selskab på 10 lørdag d. 31.10. Dagen inden skal vi afgive bestilling så da vi sætter os til bordet kl. 19 har vi en forventning om, at maden kommer indenfor kort tid. Der går 1 time - først med en forklaring på, at den stegte flæsk ikke var færdig, dernæst at der ikke var ærter til wienerschnitzlen men som kompensation ville vi få en gratis refill. Maden var så halvkold, flæsket ikke gennemstegt og sprødt og den lovede refill kom aldrig. Kun de fra selskabet, der bestilte nye drikkevarer fik dette gratis.
Fik en økonomisk kompensation men trods meget undskyldende serveringspersonale en skuffende oplevelse.

3. november 2020

Lettere trist oplevelse

Super sødt personale, meget friskt.
Desværre var maden en kedelig oplevelse, salaten tør, bøffen smagløs, pomfritterne var 90% olie og 10% kartoffel.
Desværre...

20. juli 2020

Svært at bevare pessimismen.

Svært at bevare pessimismen.
Sød og frisk betjening, der forstår lidt gas, og som efterkom vore ønsker under hele besøget.
God lækker vel tillavet mad til en rimelig pris.
Ikke et sted vi vil undgå i fremtiden👍
Man skal huske at, er man god til at brokke sig, skal man også kunne rose lige så godt.
Det er hermed gjort😊

18. juni 2020

En helt igennem skuffende oplevelse

En helt igennem skuffende oplevelse. Vi var 20 personer til julefrokost. Vi ventede 2 timer før vi fik hovedretten, og da det endelig kom og alle var mega sultne, bliver der sagt at der kun er 1 stykke flæskesteg og 1 stykke and pr. Mand. Desserten var der virkelig heller ikke meget af.
Der var pletter på stolene, personalet var meget lidt smilende, dankortsautomaten virkede ikke så der gik enormt lang tid med at få drikkevarer. Det eneste gode var, at den smule mad vi fik, smagte fint.

16. december 2019

Stegt flæsk

Vi har været et selskab på 8 inde og spise stegt flæsk ad libitum og pandekager til dessert. Vi havde en rigtig hyggelig aften i hyggelige omgivelser. Den stegte flæsk var perfekt og der var masser af det og panderkagerne var også lækre. Virkelig hyggeligt sted med smilende personale. Intet at klage over 😊

24. august 2019

Var inde og spise med et selskab på 15…

Var inde og spise med et selskab på 15 personer, her havde vi bestilt 3 retters menu og fri drikke.
Der bliver serveret en gang pr. Ret. Hvilket var alt for lidt. Jeg spørger tjeneren om vi ikke kan få en servering med kød mere, her svarer tjeneren at det var det kød der var inkluderet. Hertil skal det siges at der var et stykke flæskesteg pr. Mand, som var meget tørt. Rødkålen var tæt på uspiselig da de havde proppet stjerneanis i rødkålen, som de så ikke havde taget op igen, hvilket ikke er så lækkert at tygge i.
Overordnet set er jeg meget skuffet over at man ikke kan servere til man er mæt i sådan et stort selskab. Tjeneren var ikke samarbejdsvillig på nogle punkter overhovedet og var meget firkantet. Forretten var ok, desserten som var gammeldags æblekage mindede mest om en gang babygrød med nogle tilfældige tabte krummer i.
For at opsummere så er jeg langt fra tilfreds med vores besøg på restaurant Klokken, det er ikke et sted jeg vil bestille ved igen.

20. april 2019

Kommer helt sikkert igen

Har besøgt Restaurant Klokken 2 gange i december 2018.
Første gang til en gang smørrebrød ad libitum og anden gang til en wienerschnitzel med det hele.
3 stykker smørrebrød var rigeligt og efter en kæmpe wienerschnitzel var der heller ikke brug for yderligere supplement.
Generelt: super lækker mad, dejligt kolde drinks, god og frisk betjening.
Velindrettede nye lokaler. Stor ros.
På snarligt gensyn :-)

18. december 2018