Dårligt mad, skide udvalg. Dårlig kundeservice, tjeneren var sur og uhøflig, selve tjenesten var det dårligste ud af det hele. Service medarbejderen så meget sur ud, så snart jeg sagde hvad jeg... Se mere
Meget meget god mad, stort valg af frisk salad, fantastisk desert, meget venlig og hurtig reagerende personal, hyggeligt sted ind og ud ,, Beliggende i hjertet af Aarhus,, Stromboli passer perfek... Se mere
Dårlig mad. Aubergine salaten smagte gæret, mozzarella osten var blevet dårlig. Fadet med roastbeef var tomt og blev ikke fyldt op i de to timer vi var der. Dårlig betjening. Gårdhavwn så hyggeligt... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårligt mad- og kundeservice
Dårligt mad, skide udvalg.
Service medarbejderen så meget sur ud, så snart jeg sagde hvad jeg ville have (altså buffeten), han var en middelalderne ikke etnisk dansk intimiderende mand med fuld skæg.
Næste gang jeg kommer (som jeg nok ikke gøre) så skal jeg skuda bede om en anden tjener..
Den beste oplevelse jeg har haft mad…
Den beste oplevelse jeg har haft mad var i top og det var service også.
Jeg havde en virkelig god oplevelse på…
Jeg havde en virkelig god oplevelse på Restaurant Stromboli. Maden var lækker, men det der virkelig gjorde besøget særligt, var den fantastiske betjening. Medarbejderen, der serverede for os, var utrolig imødekommende, gav masser af smil og havde en virkelig god humor, som gjorde hele stemningen endnu bedre. Det er den slags service, der får én til at komme tilbage. Kan helt klart anbefales!
Fantastisk betjening og dejlig mad
Vi fik en fantastisk god betjening af den venlige og charmerende tjener. Vi følte os meget velkomne og sete. Maden var dejlig, pizzaerne friske, sprøde i bunden og frisklavede. Buffeten var rigtig god med et stort udvalg. Vi kommer helt sikkert igen
God stil
Dejlig buffet - måske skulle den være lidt varmere.
Vi fik en fantastisk personlig betjening. Min veninde er allergisk til at hvad der har med tomater at gøre.
Hun gennemgik buffet med kokken og fandt at mange retter var med tomat 🍅 men hun valgte alligevel buffeten. Senere kom kokken med en pastaret med svampe og fløde varm og lækker og frisk bagt brød til hende. God stil 👍
Dyrt Kantine mad
Smagsløs oplevelse og koldt og kedelig servering.
Tjener mere travlt med at flirte med kollega end at tag sig af gæsterne. Ikke et tilfælde der kun var 2 borde med gæster.
Rico er en god kok
Rigtig god pizza, de laver rigtig god Meat lover pizza. Rico er en god kok.
Aldrig har jeg fået så smagsløs og død…
Aldrig har jeg fået så smagsløs og død mad
Det er vores anden og sidste besøg til…
Det er vores anden og sidste besøg til denne restaurant..
Meget skuffende, fleste retter i buffet virker gammelt og genopvarmet.. mange ting bliver ikke fyldt op efter behov!!
Ejeren/tjener er meget negativ og sur..
Ikke egnet til Branchen i hvert fald..!!!
Meget dårlige oplevelse..
Meget dårlige oplevelse..
Buffet er virkelige kedelige og ikke pengene værd..
Maden var kold og smagt ikke frisk
Enormt dårlige service
Kan ikke anbefales ..
Danmarks bedste buffet!
Danmarks bedste buffet!
Kvaliteten er helt i top! Jeg har aldrig forinden oplevet så god en buffet.
Ufatteligt at det kan gøres for den pris, så centralt og i så hyggelige omgivelser.
Italiensk blandet velsmagende buffet .
Kendte ikke stedet, men det lå fint i forhold til ARoS ( dagens udflugtsmål). Utrolig charmerende og humoristisk modtagelse, personlig betjening. Buffeten var indbydende og varieret, velsmagende varme retter og fin salatbar. Gårdhaven hyggelig med masser af blomster . Vi kommer gerne igen ,næste gang vi tager turen Esbjerg/ Århus.
Dårlig mad, fordærvet
Dårlig betjening. Gårdhavwn så hyggeligt ud på billederne, men der var inhen duge på de grå plastic borde og blomsterne var halv visne. Dårlig oplevelse. Vi kommer aldrig igen.
Jeg har været der to gange nu og har…
Jeg har været der to gange nu og har altid oplevet en tjener der virker hård og hvis jeg spurgte om de kunne dæmpe musikken en smule, så prøvede de ikke engang, men sagde blot at det kunne ikke lade sig gøre. Jeg havde ikke lyst til at spise maden eller være der. (Det er noget tid siden nu, så detaljerne er gledet lidt til siden.)
Skuffende og uforstående service
Skuffende og uforstående service – ikke et sted for børnefamilier
Vi havde set frem til en hyggelig middag på Restaurant Stromboli, men desværre blev det en meget negativ oplevelse, som vi føler os nødt til at dele.
Vi ankom med vores 9 måneder gamle søn – en lille baby, der stadig bliver madet og kun smager på vores mad. Han spiser ikke selv, og det drejer sig om ganske små mængder, som vi giver ham med ske – ikke noget, der sviner, og ikke noget, der belaster køkkenet med ekstra madlavning.
Alligevel blev vi mødt af en meget fast og uforstående holdning: Vi skulle betale 100 kr. ekstra, fordi vores baby skulle “spise med”. Det var angiveligt “halv pris”, som også gjaldt for babyer. Jeg forklarede tydeligt, at han ikke skulle have sin egen ret, ikke sidder og roder med maden, og kun smager lidt af det, vi spiser. Det ændrede intet.
Tjeneren argumenterede blandt andet med, at børn ofte sviner gulvet og skaber madspild – og derfor skulle alle børn, uanset alder, betale. Det er i vores øjne en meget negativ og generaliserende holdning til børn. Det er ikke bare usympatisk – det er direkte frastødende, især når man som forældre prøver at være hensynsfulde og forklarer situationen på en rolig og saglig måde.
Som om det ikke var nok, fik vi også “forslaget” om, at vi da bare kunne bestille en omgang pommes frites til vores søn til 70 kr., så kunne han spise dét. Undskyld mig – men:
1. Vores søn er 9 måneder gammel og kan ikke spise pommes frites. De er for hårde og uegnede til et spædbarn, der ikke engang har lært at tygge fast mad endnu.
2. Det handler ikke om pengene – det handler om princippet. Vi bad ikke om en gratis børnemenu, vi bad bare om at vores baby kunne smage lidt af den mad, vi som forældre allerede har bestilt og betalt for.
Det burde være en selvfølge, at man som restaurant udviser lidt forståelse og fleksibilitet over for små børn – især når der er tale om et barn, der ikke selv spiser eller forårsager ekstra arbejde. Men det var tydeligt, at man her ikke ønsker børn eller børnefamilier som gæster.
Vi endte med at forlade stedet – både skuffede og frustrerede. Aldrig før har vi oplevet så ufleksibel og børnefjendtlig en restaurant. Og vi kommer aldrig igen.
Vi kan på det kraftigste fraråde andre småbørnsfamilier at besøge Stromboli. Hvis du forventer imødekommenhed, forståelse og bare et minimum af service, så er det her ikke stedet for dig.
Super oplevelse
Helt igennem dejlig mad og meget at vælge imellem. Men Chili con Carnen slog det hele, den bedste ever!
Hurtig og meget venlig betjening! Hyggelige omgivelser.
Dejlig oplevelse!
L*orte service af ejeren som smidt os ud
Lrt service og ejeren sviner kunder til, vi havde et firmaangement og han smidt os ud og deres mad smager af lrt
Super lækker buffet
Super lækker buffet
Der var fyldt helt op på alle fade
På trods af meget få gæster en tirsdag aften
Maden var smagfuld og frisk
Serveringen var i top !
Super sød tjener og dejligt at kokkene kommer ud og snakker
Det er absolut ikke sidste gang vi kommer her
Dejligt sted søde mennesker og maden…
Dejligt sted søde mennesker og maden smager rigtig godt og der er rent og pænt
Billig mad og det smager rigtig godt