Virksomhedsoplysninger

2. Dyreredningstjeneste
  3. Butik med kæledyrsudstyr
  4. Fragt- og forsendelsesservice

Skrevet af virksomheden

Whoopie: Gedreven door Liefde voor Dierenwelzijn Bij Whoopie draait alles om dierenliefde, welzijn en kwaliteit. Wat ooit begon met een klein hamstertje en een groot hart, is uitgegroeid tot een unieke webshop én winkel voor natuurlijke dierenvoeding en -benodigdheden, met een sterke focus op knaagdieren, konijnen en andere kleine dieren.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Geduld beloond met topkwaliteit

Ik woon in België en ook bij mij heeft de levering wat langer geduurd, maar dat stond duidelijk vermeld! En eerlijk? Elk pakket is een feestje om open te maken. De paarden snacks zijn duidelijk met zorg gemaakt en onze shets zijn er dol op.

We leven in een tijd waarin alles “nu, nu, nu” moet zijn, maar bij kleine zelfstandigen die eerlijk, kleinschalig en zonder machines werken, hoort soms wat meer geduld. En dat vind ik persoonlijk net een enorme meerwaarde aan Whoopie. Je voelt dat hier met aandacht en liefde gewerkt wordt, niet op massaproductie.

Wat ik dus ook erg waardeer, is de open en transparante communicatie via de website en WhatsApp. Alleen al de tijd en energie die daarin kruipt, verdient respect. Ik ben oprecht blij dat dit bedrijf vasthoudt aan hun manier van werken en laat me daar graag wat langer voor wachten. Voor mij absoluut een aanrader!

2. februar 2026

Geweldig

Goede service, de beste kwaliteit, met zorg ingepakt en er zat zelfs een leuk cadeautje bij omdat ik bij de bestelling aangegeven had dat er geen haast bij zat. Ook belangrijk, de cavia’s vonden het super lekker!

2. februar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Niet te bereiken en na een week nog geen bestelling ontvangen

Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd tijdig geleverd. Maar nu is er al een week voorbij en nog geen bestelling ontvangen. Ook zijn ze niet te bereiken en reageren ze nergens op m.u.v. een automatisch replay. Weet niet of dit een goed teken is en dat ze opeens zijn verdwenen. Na persoonlijk contact en niet een automatisch replay ben ik misschien te snel met mijn oordeel gekomen en is volgens mij de bestelling onderweg.
De kwaliteit van hun producten is altijd goed geweest.

1. februar 2026
Whoopie-logo

Besvarelse fra Whoopie

Beste Hv,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat dit voor jou zo is overgekomen — dat is uiteraard niet wat we willen uitstralen.

Op onze website en in onze automatische e-mails staat duidelijk vermeld dat wij momenteel werken met een tijdelijke verwerkingstijd van 1 tot 5 werkdagen. Je bestelling is geplaatst op 26 januari en valt daarmee nog binnen deze aangegeven verwerkingstijd. Zoals vermeld wordt jouw bestelling uiterlijk vandaag, 2 februari, verzonden.

Op dit moment is het bij ons uitzonderlijk druk. We zitten midden in een verhuizing en herinrichting van onze opslag, werken met een klein team, en daarnaast ben ik zelf ook zwanger. Deze situatie communiceren we bewust open en transparant via onze website en e-mails, zodat verwachtingen vooraf duidelijk zijn.

Je e-mails en Whatsappberichten zijn ontvangen op vrijdagavond om 20:00 uur en zaterdagavond om 19:26 uur. Dit valt buiten onze openingstijden. In onze automatische reply geven wij ook expliciet aan dat:
- vanwege de drukte een reactie 1 à 2 werkdagen kan duren,
- onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur,
- wij in het weekend gesloten zijn.

Wij reageren altijd zo snel mogelijk binnen onze openingstijden en pakken berichten in volgorde op.

We zijn dus zeker niet “verdwenen”, maar juist hard aan het werk om alle bestellingen zorgvuldig en volgens planning te verwerken, zoals onze vaste klanten van ons gewend zijn.

Mocht je alsnog vragen hebben of behoefte hebben aan een update, dan kun je uiteraard opnieuw contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Top bedrijf!

Nu voor de 2e keer besteld. Een hele fijne webshop met leuke en unieke producten, allemaal van goede kwaliteit en gewild door mijn cavia's. Een product die ik had besteld was niet meer op voorraad, ze kwamen heel snel met een oplossing dus ook een top klantenservice. Als je iets voor je knaagdier wilt kopen zou ik het zeker hier doen.

10. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

great experiences so far!

bought online from them twice now and will continue to do so! their rat food is very high quality and everything gets delivered fast and nicely packed, in my latest order they even gave a little extra snack

16. januar 2025

Goed.

Reeds 2x besteld. Geen problemen. Zeer degelijk verpakt (ook zware spullen) en goed beschermd (vind ik belangrijk). Dit compenseert de leveringskosten. De levertijd is eveneens ok.

7. august 2024

Betaalbaar en betrouwbaar

Goede winkel, veel verschillende spullen voor allerlei dieren. Mijn bestelling kwam op tijd aan en alles was netjes verpakt, ook de breekbare spullen. Overzichtelijke webshop, en ze hebben ook een groot aanbod voor hamsterscaping spullen, die ik zelf nergens in dierenwinkels in de buurt kan vinden, dus dat is super fijn! Alles wordt verkocht voor een goede prijs. De voer- en kruidenmixen vallen ook erg in de smaak bij mijn hamster.

19. juni 2024

100% recommend !

This is not the first time I have ordered from this site. Orders are sent and always arrive very quickly (Netherlands to France), all packaged with care and mostly in less than 1-2 weeks.

The shipping costs are quite high and I hope they will change this quickly but the products are made of high quality, for example the Whoopie Hamster food mix, dried vegetables and insects.

Of course I have always had problems with small insects despite having frozen and cooked the mixtures but they are harmless and above all it is a guarantee that there are no products in the seeds.

Regarding the accessories, some can be dangerous (pine items for example) but those in terracotta and pet safe are great!

I recommend 100%!

17. juli 2023

Absoluut 5 sterren❤️

Absoluut 5 sterren! Alles staat op de site heel duidelijk aangegeven. Ook de levering gaat heel snel. De artikelen zitten netjes ingepakt waardoor er niks kapot kan gaan! Inmiddels al heeeeel vaak besteld en ook al een keer in de winkel geweest! Lily & haar moeder zijn ontzettend vriendelijk en je wordt zowel telefonisch als in de winkel echt heel goed geholpen! ❤️ sinds kort heb ik ratten en Lily gaf ook gelijk aan als ik hulp nodig heb ik bij haar terecht kan, wat heel fijn is!

Chapeau dames!🥰

25. juni 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er is een groot aanbod voor…

Er is een groot aanbod voor verschillende knaagdieren, zoals degoes, wat niet overal het geval is. Van brokken tot gedroogde bloemen, groenten, kruiden en bladeren. Handig, aangezien mijn degoe vers voer niet eet.
Je kunt op de site de status van je bestelling zien.

27. juni 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service wordt snel verstuurd

Goede service wordt snel verstuurd en heeft veel goeie hamsterspullen. Nadat ik veel slechte websites had gezien met hamsterballrn te kleine wielen en kooien etc. Was dit echt perfect. Ik heb hier nu al 3 keer besteld en het heeft me nooit teleur gesteld.

4. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Telefonisch word er niet opgenomen.

Telefonisch word er niet opgenomen.
Dan maar een email gestuurt geen reactie

Ook op app geen reactie op mijn vraag over hun product

10. januar 2024
Whoopie-logo

Besvarelse fra Whoopie

Goedemiddag,
Wat vervelend om te horen! Wij hebben onze mailbox doorgespit, net zoals onze Whatsapp maar kunnen geen onbeantwoorde berichten of e-mails vinden. Wanneer heeft u contact met ons proberen op te nemen? Wanneer het erg druk is in de winkel zijn wij soms niet in staat om de telefoon op te nemen, wij proberen wel altijd zo spoedig mogelijk terug te bellen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.