4 weken geleden een order geplaats en nog steeds niets ontvangen, krijg ook geen reactie op mijn email nog op een app contact. Het lijkt erop dat ik ben opgelicht dus maar aangifte doen van oplichting... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij zijn recent verhuisd naar een woning waar de vorige bewoner camera's heeft laten hangen. Na prettig contact met webstore4ipcameras hebben wij de juiste recorder aangeschaft die goed werkt met onze... Se mere
Mooie website met hulpvaardige functies. Dankzij de duidelijke productinformatie besloot ik snel te bestellen. Omdat dit voor 15:00 uur was ontving ik mijn deurbel de volgende dag al. Omdat ik n... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb vrij recent een Safire deurcylinder gekocht bij WebStore4. Had een probleem met gast telefoon toe te voegen. Want instructie en instructiefilmpje was anders vanwege een nieuwe versie app. Ze he... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Butik med sikkerhedsudstyr
- Butik med tyverialarmer
- Fotobutik
- Elektronikbutik
- Installation af sikkerhedssystemer
- Leverandør af sikkerhedssystemer
Skrevet af virksomheden
WebStore4 is een webwinkel gespecialiseerd in advies en levering van IP bewakingscamera’s, IP video intercom / video deurbellen, toegangscontrole, netwerk apparatuur, alarm systemen en smart home producten voor doe-het-zelf installatie én configuratie door zowel particulieren als bedrijven. Heeft u een veiligheidsuitdaging? Laat het ons weten!
Kontaktoplysninger
Ravenweg 15, 3776MP, Stroe, Holland
- +31850090445
- info@webstore4.com
- webstore4ipcameras.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle, vriendelijke service.
Geweldig snelle reactie op een spoedbestelling die ik graag de volgende ochtend wilde afhalen. Vriendelijke service en precies hetgeen wat ons project naar een hoger niveau getild heeft.

top service
Ik had 2 ASR1200D besteld maar kreeg de ASR1200D_D geleverd. Deze werkten echter niet in mijn systeem. Retour aanvraag gedaan, Er werd direct op gereageerd door een alternatief aan te bieden dat ook nog eens goedkoper was. Ik had de nieuwe readers twee dagen later in huis en verrekking na een dag.
Echt top service

Altijd perfect in orde
Al meerdere keren een bestelling geplaatst, altijd perfect in orde! De eerste keer dat ik een Dahua intercom bestelde en plaatste had ik enkele vragen van hoe en wat, dezelfde dag nog verder geholpen door hun support en is alles vlotjes verlopen. Aanrader

Aanrader
Heel goede service, direct contact en snelle afhandeling. Top!

Behulpzaam en goede deal
Complete beveiliging aangeschaft. Na telefonisch contact en verschillende WhatsApp gesprekken een mooie deal kunnen scoren. Alles heel goed uitgelegd en heel erg meedenkend. Het eerste deel is aangesloten maar we gaan zeker verder uitbreiden. Top bedrijf

Deurbel gekocht
Deurbel gekocht, alleen een Engelse gebruiksaanwijzing. Even gecontact met Webstore. Direct een Nederlandse beschrijving gekregen. Top! Goede service.

Fijn bedrijf
Wat een super firma! Geappt voor advies over een slot, kreeg gelijk antwoord van Jaap. Heb besteld en de volgende werkdag geleverd. Top service, ga zeker weer bestellen!!

Besvarelse fra WebStore4
Een duidelijke website en top service!
Snelle levering, maar wat ik nog veel belangrijker vind, ik had na levering een vraag en je kunt gebruik maken van whatsapp. Een medewerker (Jaap) stond me heel aardig, deskundig en geduldig te woord en heeft me alle vragen beantwoord zodat ik verder kan, en dit zelfs bijna “live”.
Echter gaat het hier behoorlijk mis indien je iets wilt retour sturen. Op de eerste plaats moet dit op eigen kosten, maar bij de aanschaf van een product ben je verplicht een adapter aan te schaffen die je “moet” strippen om het aangeschafte werkend te krijgen. Deze adapter a € 20,- kan dus nooit meer retour en heeft daarnaast dan ook direct geen garantie meer. Je koopt iets nieuw wat je (noodzakelijk) direct moet strippen en vanaf dat moment is het jammer, maar helaas.
Vervolgens wordt het niet functioneren met mijn bestaande situatie gezien als “mijn” fout. Dit terwijl ik vooraf heb aangegeven waarvoor ik het ga gebruiken, ik schuif dit niet af op de verkoper, nogmaals en daar blijf ik bij, de hulp was goed en vriendelijk. Maar de opties bij het toch niet functioneren laten zeer te wensen over met als gevolg dat het me bijna 30,- heeft gekost inclusief verzendkosten.

Besvarelse fra WebStore4
Snelle levering en goede service
Op maandag een order geplaatst bij Webstore4 en op woensdag kwam het al binnen. Videodeurbel is van goede kwaliteit en makkelijk in installatie. Ook had ik nog wat vragen over uitbreidingsmogelijkgeden. Jaap heeft mij daarbij erg goed geholpen. Nieuwe bestelling zal snel volgen!

Besvarelse fra WebStore4
Support bij instellen mobiele router
Supportvraag om 16.30 werd direct beantwoord en geholpen tot resultaat werd gehaald! top!

Besvarelse fra WebStore4
Snelle service en persoonlijk.
Omdat ik nog een korte vraag had belde ik even naar Webstore4, ik werd door een vriendelijke medewerker met verstand van zaken geholpen.
Aanrader!

Besvarelse fra WebStore4
Na aankoop van ip camera reageren ze…
Na aankoop van ip camera reageren ze niet meer op vragen. Dus ergens anders je aankoop doen met betere aftersale service

Besvarelse fra WebStore4
Ik had geen E-mail bevestiging…
Ik had geen E-mail bevestiging ontvangen van mijn bestelling. Via de aangeboden Whatsapp functie contact gelegd en medewerker heeft het perfect onderzocht en zelfs nog een foto van de verzending gemaakt. Zodat ik gerust gesteld was. TOP service!!
Goede service maakt een hoop goed
Aanvankelijk een product (PoE-splitter) ontvangen dat niet bleek overeen te komen met de omschrijving op de website. Foutje kan gebeuren. Via WhatsApp snel en goed geholpen met het retourneren, dat schept vertrouwen.
Snelle en deskundige service
Snelle en deskundige service! Werd echt moeite voor me gedaan!
Prima webstore met fantastische customer service
Na het aanschaffen van een Dahua intercom binnenpost bij webstore4ipcameras waren er probleempjes ivm samenwerking buitenpost. Via de chatservice werd ik prima geholpen en werd er meegedacht om tot een oplossing te komen. Goede uitleg, info en aankoop bij deze webstore! Nogmaals een pluim voor de hulp via whatsapp.
Fijn en snel geholpen!
Bereikbaarheid voor service is goed
Bereikbaarheid voor service is goed. Dat is jammer genoeg tegenwoordig niet gangbaar. Ik raad Webstore4ipcamera's.nl aan.
doen wat beloofd wordt
de telefoniste vraagt een email te sturen met mijn vragen en op korte termijn worden de antwoorden van mijn vragen in duidelijke taal retour gemaild door Johan van de helpdesk. Bij nieuwe vragen geeft Johan steeds per omgaande antwoorden. Vriendelijke toon en nooit pushen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.