4 weken geleden een order geplaats en nog steeds niets ontvangen, krijg ook geen reactie op mijn email nog op een app contact. Het lijkt erop dat ik ben opgelicht dus maar aangifte doen van oplichting... Se mere
Wij zijn recent verhuisd naar een woning waar de vorige bewoner camera's heeft laten hangen. Na prettig contact met webstore4ipcameras hebben wij de juiste recorder aangeschaft die goed werkt met onze... Se mere
Mooie website met hulpvaardige functies. Dankzij de duidelijke productinformatie besloot ik snel te bestellen. Omdat dit voor 15:00 uur was ontving ik mijn deurbel de volgende dag al. Omdat ik n... Se mere
Ik heb vrij recent een Safire deurcylinder gekocht bij WebStore4. Had een probleem met gast telefoon toe te voegen. Want instructie en instructiefilmpje was anders vanwege een nieuwe versie app. Ze he... Se mere
- Butik med sikkerhedsudstyr
- Butik med tyverialarmer
- Fotobutik
- Elektronikbutik
- Installation af sikkerhedssystemer
- Leverandør af sikkerhedssystemer
WebStore4 is een webwinkel gespecialiseerd in advies en levering van IP bewakingscamera’s, IP video intercom / video deurbellen, toegangscontrole, netwerk apparatuur, alarm systemen en smart home producten voor doe-het-zelf installatie én configuratie door zowel particulieren als bedrijven. Heeft u een veiligheidsuitdaging? Laat het ons weten!
Ravenweg 15, 3776MP, Stroe, Holland
- +31850090445
- info@webstore4.com
- webstore4ipcameras.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bad support, refund takes more than a month.
Unfortunately the refund process take more than a month.
After several calls and mails to ask the status of the returning process could not get any response.
Bad support overall, Always when I call via phone to a discovered number on facebook the company ask to expose the situation by email.
Prima ondersteuning.
Prima klantenservice
Juiste handleiding bij KTD01(s) ?
Tijdens het installeren van een Dahua videofoon set KTD01(s) lukte me het niet om een smartphone te koppelen. Via de raadgevingen van WebStore4 is het me eindelijk toch gelukt. Nu bleek dat de bijgevoegde handleiding fout was. Hier was sprake van een verkeerde App. DMSS is de app die gebruikt moest worden. Veel dank aan het WebStore4 team.
Tevreden klant!
Snelle levering, bij vragen snel en duidelijk antwoord via whatsapp. Aanrader!
Binnen 24 reactie is heel fijn!
Binnen 24 uur reactie is heel fijn!
Snelle antwoorden op vragen
Snelle antwoorden op vragen over accessoires voor webcams.
Goed geholpen.
Prima helpdesk
Al jaren klant, altijd hulpvaardig en meedenkend in oplossingen
Verkeerdelijk geretourneerd
Ik heel professioneel en beleefd gewezen op mijn verkeerde conclusie dat het apparaat niet werkte, waar ik mij wens voor te verontschuldigen
Zeer gemakkelijk dat je via WhatsApp…
Zeer gemakkelijk dat je via WhatsApp contact kan opnemen. Ben hierbij goed geholpen geweest.
Prima service en naverkoop !
snel geregeld
snel geregeld, camera die niet meer beschikbaar was, toch effe gauw ergens anders besteld aan de andere kant van de wereld, geen nee verkoen aan je klant, top gentlemens
Snelle en heldere communicatie
Snelle en heldere communicatie, zélfs op zondagavond.
snelle reactie op mijn vragen.
Snelle service
Nog geen uur 1/2 geleden enkele vragen over Dahua netwerkcamera's gesteld en nu al de antwoorden in huis waarmee ik verder kan. Prima service!
Toppers
Zeer snelle service en levering binnen 1 dag, helemaal tevreden
Mooie kwaliteit beelden en prima service
Prima op maat advies gekregen. Boly wildcamera gekocht en makkelijk in gebruik. Gelijk al de eerste nacht de vermoedelijke dader op beeld gekregen. Erg eenvoudig in gebruik en mooie kwaliteit beelden in de nacht.
Slechte service en product omschrijving onjuist
Op 02-11-2021 een Dahua VTO1201G-P IP video intercom deurbel met PoE gekocht die ik niet werkend kreeg.
Af en toe kreeg ik een reactie op mijn mails waar ik weinig aan had.
De video intercom deurbel zou zonder monitor moeten werken.
Door het zoeken op internet ben ik erachter gekomen dat het een sub video intercom deurbel is die niet standalone werkt.
Omdat de sub video intercom deurbel geactiveerd is kon ik deze niet terugsturen binnen 14 dagen.
Ik kon wel een reparatie laten uitvoeren maar deze was niet kosteloos. Dus ze geven geen garantie.
Uiteindelijk heb ik bij een andere webwinkel een Dahua intercom kit bestaande uit een monitor en video deurbel besteld.
Deze was heel makkelijk te installeren en werkte direct.
Goede wildcamera voor een lage prijs
Goed werkende wildcamera voor een uiterst lage prijs. Met een 32Gb SSD kaartje en nachtgebruik, kan ik zeker een half jaar voort. Inmiddels al heel wat egels in mijn tuin gespot. Nu nog het wat grotere wild.
Magneet deur lock - Super service !!!
Ik had bij webstore4 een:
"WL4 WM-280-W Elektromagnetisch slot opbouw kleefmagneet 280KG", geschikt voor buiten.
Echter, de handleiding/manual was niet goed leesbaar en klopte niet. Maar gebeld met de service van webstore4.
En ik ben super geholpen !!! Absoluut verbaasd, van het geduld en de snelle reactie en meedenken met de klant.
Top mannen !!!