WAYS. Anmeldelser 613

3,9

Prima prijs kwaliteit verhouding. Maar het is jammer dat ik plastic vrij wasmidddel bestel, wat dan komt met plastic opvulmiddel. Maar geen piepschuim. Nu op naar plasticvrij verpakken voor de volle 5... Se mere

Update; gelukkig n.a.v. deze review alsnog contact opgenomen en netjes opgelost! Kapot artikel geleverd en 0 reactie op mail. Dan bellen, ik ben de eerste wachtende. 5 minuten later; "het is erg... Se mere

zwembad met alle bijbehorende zaken besteld. Meegenomen naar Frankrijk. het zwembad was goed. maar de teststrips en ook de bussen met PH poeder waren over de datum. bericht gestuurd of ze nieuwe wild... Se mere

In het apptsgebouw waar ik woon, ziet men direct alle pakjes staan. Deze bezorger had het pakje achter de trede van de trap gezet, onzichtbaar voor mensen van buitenaf. Perfecte, veilige en klantvrien... Se mere

1. Online markedsplads

WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.

3,9

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Beste klantenservice,

Beste klantenservice,

Wij hebben onlangs een bestelling geplaatst via Bol.com, die geleverd zou worden via WAYS. Tot onze verbazing is de levering ineens geannuleerd en wordt het pakket niet meer bezorgd, zonder duidelijke uitleg of alternatief.

Dit vinden wij erg teleurstellend. We hadden op tijd op deze levering gerekend en het is bijzonder frustrerend dat dit zo plotseling en zonder goede communicatie wordt stopgezet. We verwachten dat Bol.com hierin verantwoordelijkheid neemt en snel met een oplossing komt.

18. juni 2025

Beste Nikita,

Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling geannuleerd is zonder uitleg of alternatief. Helaas kan het voorkomen dat producten uitverkocht raken en dat dit niet tijdig offline wordt gehaald. Annuleringen die via Bol.com verlopen, verlopen altijd met een mail hierover. Wellicht is deze mail in uw spam mailbox terecht gekomen? Ik heb op uw naam in ons systeem gezocht en daar zie ik een bestelling terugkomen welke op 19 juni is afgeleverd. Ik kom daarom graag met u in contact. Kunt u mij mailen op mandy@ways.nl onder vermelding van uw bestelnummer zodat ik u verder kan helpen?

Ik hoor zeer graag van u!

Tot nu toe helaas 1 ster.

Tot nu toe helaas 1 ster.
Er stond vandaag besteld binnen 24uur in huis. Dag erna gebeld, mijn order stond niet eens in het systeem? Heb alles doorgegeven, ik moest maar afwachten. Maar wel veel geld betaald al?
Ik heb via Kruidvat besteld die geven aan dat alles goed is doorgezet. Ik zit met 2 verdrietige meiden die hun zwembad willen. Speciaal besteld om de reden vandaag besteld morgen in huis. Helaas kunnen ze dat niet waarmaken. Jammer.. want heb altijd wel vertrouwen in een bedrijf.

17. juni 2025

Beste Hilde,

Wat vervelend om te vernemen dat de bestelling niet binnen 24 uur in huis is geraakt. Op Kruidvat wordt aangegeven "binnen 1 werkdag verzonden", maar dit betekent helaas niet binnen 1 werkdag geleverd. Mijn excuses voor deze verwarring; helaas kunnen wij dit niet aanpassen op het platform van Kruidvat.
Wel wil ik u heel graag verder helpen om dit op te lossen! Kunt u mij mailen naar mandy@ways.nl onder vermelding van het bestelnummer?

Pakketje bijzonder slecht afgeleverd

Pakketje bijzonder slecht afgeleverd , zonder een melding op de postbussen gezet aan de openbare weg, kon zodoende kon het door iedereen worden meegenomen.
Overbuur was zo aardig het bij mij af te geven, anders had ik het waarschijnlijk nooit ontvangen.
Groetjes Cees Pouw

17. juni 2025

Beste Cees,

Wat vervelend om te vernemen dat de bezorging van uw pakket niet juist is verlopen! Het pakket had inderdaad nooit op postbussen aan de openbare weg gezet moeten worden! Wat fijn dat u zulke goede buren heeft die de zending voor u in huis heeft gehaald om dit later aan u te overhandigen. Ik wil graag een klacht bij de vervoerder indienen. Kunt u mij een mail sturen naar mandy@ways.nl onder vermelding van uw bestelnummer?

Waardeloos

Waardeloos; bezorging laat pakketje gewoon achter voor de deur; niet komen met bezorger zijn wij niet; neem je maar een andere bezorger; u draagt verantwoordelijkheid voor de keten

11. juni 2025

Beste,

Wat vervelend om te vernemen dat de bezorging van uw bestelling niet naar wens is verlopen en dat de zending voor de deur is achtergelaten. Mijn excuses voor dit vervelende ongemak. Helaas zijn wij geheel afhankelijk van de bezorgdiensten hoe zij pakketten afleveren. U geeft in de review al aan 'neem je maar een andere bezorger', maar helaas gebeurt dit bij elke pakketdienst. Ik wil wel graag een klacht bij de bezorgdienst indienen. Ik ontvang daarom graag van u een mail onder vermelding van het bestelnummer naar mandy@ways.nl. Ik pak dit graag verder op met de bezorgdienst.

Ik verneem graag van u

Levert waardeloze kwaliteit en…

Levert waardeloze kwaliteit en waardeloze service,

20. marts 2025

Beste Matthijs,

Wat vervelend om te vernemen dat het bestelde product niet de gewenste kwaliteit heeft en dat u de service als waardeloos beschouwt. Mijn excuses voor dit ongemak! Ik kom graag in contact met u om dit uit te zoeken. Kunt u mij een mail sturen onder vermelding van uw bestelnummer naar mandy@ways.nl ?