Prima prijs kwaliteit verhouding. Maar het is jammer dat ik plastic vrij wasmidddel bestel, wat dan komt met plastic opvulmiddel. Maar geen piepschuim. Nu op naar plasticvrij verpakken voor de volle 5... Se mere
Virksomheden har svaret
Update; gelukkig n.a.v. deze review alsnog contact opgenomen en netjes opgelost! Kapot artikel geleverd en 0 reactie op mail. Dan bellen, ik ben de eerste wachtende. 5 minuten later; "het is erg... Se mere
Virksomheden har svaret
In het apptsgebouw waar ik woon, ziet men direct alle pakjes staan. Deze bezorger had het pakje achter de trede van de trap gezet, onzichtbaar voor mensen van buitenaf. Perfecte, veilige en klantvrien... Se mere
Virksomheden har svaret
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Product niet geleverd. Ways.nl werkt met een zeer onbetrouwbare pakketdienst. Hier al meerdere slechte ervaringen mee en elke keer hetzelfde verhaal, wordt niet op het aangegeven moment geleverd en er gaan vaak dagen overheen voordat er geleverd wordt. Er wordt alleen tussen 17.00 uur en 22.00 uur geleverd en het is niet mogelijk om een leverdatum te wijzigen op het moment dat ze uiteindelijk willen bezorgen als het nieuwe lever moment niet past.
Voor mij nooit weer een bestelling bij Ways.nl!!!

Besvarelse fra WAYS.
Pruduct fatsoenlijke prijs, heel vlot verstuurd wat voor mij niet persé hoeft.

Besvarelse fra WAYS.
zwembad met alle bijbehorende zaken besteld. Meegenomen naar Frankrijk. het zwembad was goed. maar de teststrips en ook de bussen met PH poeder waren over de datum. bericht gestuurd of ze nieuwe wilden sturen? nooit reactie ontvangen.
Inmiddels wel een reactie van Ways ontvangen. de klacht is naar tevredenheid opgelost door Sofie van de klantenservice

Besvarelse fra WAYS.
Beloven op maandag te leveren. Vraag je om 22:00 komt het nog wel?. Zegt een chat bot dat het zeker geleverd wordt. En maar wachten. Om 22:15 krijg je bericht dat er niet meer wordt geleverd…….

Besvarelse fra WAYS.
Heel snelle levering van een prima product!
Snelle service product goed ingepakt en het product werkt echt geweldig.
Voor 08.00u besteld en om 20.30 u geleverd. Van snelle service gesproken.
Ik heb op 17 augustus 2025 een bestelling gedaan. Deze zou op 18 augustus worden bezorgd. De bezorging van mijn bestelling is meerdere keren uitgesteld. Op 25 augustus 2025, een week later, heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Mijn pakket is dus vermist. Dit is zeer slordig. Op 26 augustus 2025 heb ik contact gehad met de webshop; mijn zending wordt opnieuw verstuurd. We zullen zien hoe het verder gaat, maar tot nu toe is het een zeer slechte ervaring.

Besvarelse fra WAYS.
De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt voor verzending. Ook zijn we blij met de gunstige verkoopprijs.
Ik had een voordeel pak van vaselines gekocht en ik zag dat de vaselines goed waren het waren de juiste en inplaats van elke keer 2,99 of 3,99 per vaseline kopen en nu heb ik er 12 voor 22,nog wat euro verzending was ook goed en snel de volgende dag had ik het binnen en ik gebruik die rosy lips Vaseline omdat dat alleen werkt voor mijn lippen hij werkt goed het was goed verpakt ook de vaselines waren verpakt zoals het hoor ve
Wat een slechte zaak! Al twee weken bezig met een zwembad die we via Kruidvat besteld hebben. Echter na late levering (niet de volgende dag zoals op Kruidvat staat) bestelling geannuleerd. We zijn al twee weken bezig ons geld terug te krijgen, de slechte bezorging waar ze mee samenwerken annuleert steeds ze verzending. Echter op 18-08-25 contact gehad. Mijn geld zou uiterlijk 20-08 teruggestort zijn. Je raad het al, nu 25-08 nog geen geld!
De bezorgdienst heeft echter wel al op 18-08 de verzending om 14.07 uur retour naar webshop gestuurd.
Je hangt minimaal een kwartier in de wacht, als het niet langer is en op mail reageren ze pas een week later!

Besvarelse fra WAYS.
Blokken middel besteld bij deze partij via Bol.com. Helaas werd de levertijd (volgende dag bezorgen) overschreden terwijl ik het hard nodig had. Jammer, anders had ik het wel ergens anders besteld.
Vervolgens bestelling uitgepakt, heeft de fles tijdens het transport ook nog eens liggen lekken. Beschermd plastic lag alleen op het product, niet er omheen. Dan werkt het niet...
Volgende keer voor mij een andere partij.

Besvarelse fra WAYS.
Helaas na tweede gebruik al kapot erg jammer.

Besvarelse fra WAYS.
De blauwe broeken van mijn man waren verkleurd.
Ze werden om te dragen door mij niet meer goedgekeurd.
Wegdoen geen optie, dus niet gedaan.
Op zoek naar textielverf, daar ben ik voor gegaan.
Eenmaal ontvangen, broek en verf in de was.
Met het eindresultaat waren mijn man en ik enorm in onze sas.
Prachtig diep blauw was het resultaat.
Zodat mijn man keurig gekleed weer naar buiten gaat.
M.a.w. een geweldig product
Het verven is voor 100 % gelukt.
Ik raad dit product ten zeerste aan.
In de hoop dat er meerdere mensen hiermee aan de slag zullen gaan.
Læs mere om andre typer anmeldelser.